Τα πενήντα... βάλε καράτια
Της ηδονής αιχμάλωτος ακόμα ένα βράδυ, μες στο μυαλό χαράχτηκε της Τάνιας το σημάδι...
Προσκύνημα ετοίμαζα στα ξακουστά βυζιά της, τα σχέδια όμως ανέτρεψε ο μιλφογκιλφοψάχτης...
"Λα Λούνα" ή στο "Χαλαρά", το δίλημμα μεγάλο, μα σ'όποιο και να πήγαινα αυτή θα ήταν στ'άλλο...
Γκαντεμοκύνας ο γνωστός, καίτοι προετοιμασμένος, με το πουγκί ευρώπουλα ολίγον φορτωμένος...
Και προφανώς δεν ήτανε, μα εγώ δεν επτοήθην, κοιτούσα μήπως έβρισκα άλλο ζευγάρι στήθην...
Μια φάλαινα μου χίμηξε κι έπιασε το παπάρι, έτσι όπως ήμουν κάβλωσα και πάει το 60άρι...
Χριστίνα την ελέγανε, θαρρώ από Ρουμουνία, δε την προτείνω σύντροφοι ήταν αποτυχία...
Παρόλο που εκσπερμάτισα δεν ήμουνα χορτάτος, περίμενα στον καναπέ να έρθει κάνας πάτος...
Έκατσε άλλο ένα μιλφ και μ'έκοψε πιρφόρο, άρχισε διαπραγμάτευση μα εγώ της βάζω όρο...
Μόλις τώρα τελείωσα κι ο λούτσος είναι νέκρα, επέστρεψε στο πόστο σου μέχρι να γίνει πέτρα...
Περάσαν κι άλλες τέσσερις, βαλκάνιες και μαυρούλα, η μια μου ψιλοάρεσε κι ας ήτανε μικρούλα...
Και πάνω που αποφάσισα να πάρω τη μιλφάρα, μπροστά μου εμφανίζεται μια ουράνια γκιλφάρα*...
Νανά τη λένε στ'όνομα, με πλούσια τα προσόντα, πουλέν να γίνει επίτιμο έχει όλα τα φόντα...
Ρωτάει πόσα μου άφησε στην τσέπη η χοντρή, της δίνω 50άρικο και μπαίνω στο ζουμί...
Πετάει έξω τους μαστούς να με ικανοποιήσει, πεολειχία ξεκινά και τσουπ! να σου η στύση...
Μα μου το ξεκαθάρισε στο στόμα αν θα τα ρίξω, θέλει γεμάτο κουμπαρά και για να τη γαμήσω...
Καλά της λέω και να'θελες δεν έχει άλλο μαρούλι, γλωσσόφιλα ανταλλάσσοντας ίσαμε το μεδούλι...
Διάχυτος ο ερωτισμός κι ας ήτανε φενάκη, δεν έφευγε αν δεν έχυνα το γκιλφομανουλάκι...
Αρπάζω το τσουτσούνι μου κι αρχίζω παλινδρόμηση, στο τέλος τέλος ένιωσα να έρχεται η δόνηση...
Kαι σκάει ο Βυζούβιος με τη λευκή του λάβα, μπράβο σου με κατάφερες, είσαι φωτιά και λάβρα...
Θα σου ξανάρθω σύντομα να κάνουμε κοκό, χαμογελάει πονηρά, καλώς τον χορηγό...
Κι αν ξαναπάω φίλτατοι, σιγά μην είναι εκεί, την κόβω για κωλόμπαρο στην Καραϊβική...
* Ποιητική αδεία... πάνω από 55 δεν είναι... μάλλον... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/erotik_smilie_01.gif[/img[/URL]]
[/quote]Τι να σου πω ρε φιλε μου,
ξεπερασες και εμενα,
και για το ποιημα που φτιαξες
και για τα πεπραγμενα.
Αξιος εισαι φιλε μου
που χωθηκες στα ισια,
και με μιλφαρες σου ευχομαι
παντα καλα γαμησια.