Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
πάιδες τι φαση παιζεται στην pub65? μια Σοφια μου την επεσε ηθελε ποτακι για πιπα αλλα δεν πιστεψα
πάιδες τι φαση παιζεται στην pub65? μια Σοφια μου την επεσε ηθελε ποτακι για πιπα αλλα δεν πιστεψα
Λες να ήμουν εγώ αυτός; Αν στη φάση που είδες συμμετείχε η Ντόρα είναι πολύ πιθανό
Θα το έκανε...αλλά που; Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα να το κάνεις σε κοινή θέα.
Εδώ ο άλλος την άλλη φορά την γαμούσε όρθιος(face to face) στο μπαρ, δίπλα από μένα,προσπαθούσε να κουνιέται αργά...αλλάααα ρόμπα.
Δεν τον ένοιαξε,απλά τον ξεζούμισε με 5-6 ποτάκια..δεν ξέρω αν ήταν διπλά ή απλά.
Καβατζα ξεκαθαρη δεν εχει αλλα η Δωρα στο βαθος, στο τερμα της μπαρας, κανει καλο παιχνιδι αλλα δαγκωνει στο οικονομικο....αλλα το ξερεις καλυτερα απο μενα φανταζομαι...οσο για την Σοφια δεν χρειαζεται καβατζα, 2-3 ποτα και ειναι ετοιμη για ολα επιτοπου....Το μόνο πρόβλημα στο κατά τα άλλα αγαπημένο αυτό μαγαζί είναι ότι δε διαθέτει καβάτζα...
Καβατζα ξεκαθαρη δεν εχει αλλα η Δωρα στο βαθος, στο τερμα της μπαρας, κανει καλο παιχνιδι αλλα δαγκωνει στο οικονομικο....αλλα το ξερεις καλυτερα απο μενα φανταζομαι...οσο για την Σοφια δεν χρειαζεται καβατζα, 2-3 ποτα και ειναι ετοιμη για ολα επιτοπου....
ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΞΕΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ Αφού δεν είδες το προηγούμενο post μου που απευθυνόμενος στον Alexandro του είπα ότι πιθανότατα αυτός που γαμούσε στα όρθια "διακριτικά" τη Δώρα στην μπάρα πιθανότατα να ήμουν εγώ Με τη Δώρα έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, συμπαθιόμαστε άνευ όρων ακόμα κι όταν περνούν μήνες και δεν της τα 'χω "σκάσει", έχουμε και συχνή επικοινωνία ;)
Τα πενήντα... βάλε καράτια
Της ηδονής αιχμάλωτος ακόμα ένα βράδυ, μες στο μυαλό χαράχτηκε της Τάνιας το σημάδι...
Προσκύνημα ετοίμαζα στα ξακουστά βυζιά της, τα σχέδια όμως ανέτρεψε ο μιλφογκιλφοψάχτης...
"Λα Λούνα" ή στο "Χαλαρά", το δίλημμα μεγάλο, μα σ'όποιο και να πήγαινα αυτή θα ήταν στ'άλλο...
Γκαντεμοκύνας ο γνωστός, καίτοι προετοιμασμένος, με το πουγκί ευρώπουλα ολίγον φορτωμένος...
Και προφανώς δεν ήτανε, μα εγώ δεν επτοήθην, κοιτούσα μήπως έβρισκα άλλο ζευγάρι στήθην...
Μια φάλαινα μου χίμηξε κι έπιασε το παπάρι, έτσι όπως ήμουν κάβλωσα και πάει το 60άρι...
Χριστίνα την ελέγανε, θαρρώ από Ρουμουνία, δε την προτείνω σύντροφοι ήταν αποτυχία...
Παρόλο που εκσπερμάτισα δεν ήμουνα χορτάτος, περίμενα στον καναπέ να έρθει κάνας πάτος...
Έκατσε άλλο ένα μιλφ και μ'έκοψε πιρφόρο, άρχισε διαπραγμάτευση μα εγώ της βάζω όρο...
Μόλις τώρα τελείωσα κι ο λούτσος είναι νέκρα, επέστρεψε στο πόστο σου μέχρι να γίνει πέτρα...
Περάσαν κι άλλες τέσσερις, βαλκάνιες και μαυρούλα, η μια μου ψιλοάρεσε κι ας ήτανε μικρούλα...
Και πάνω που αποφάσισα να πάρω τη μιλφάρα, μπροστά μου εμφανίζεται μια ουράνια γκιλφάρα*...
Νανά τη λένε στ'όνομα, με πλούσια τα προσόντα, πουλέν να γίνει επίτιμο έχει όλα τα φόντα...
Ρωτάει πόσα μου άφησε στην τσέπη η χοντρή, της δίνω 50άρικο και μπαίνω στο ζουμί...
Πετάει έξω τους μαστούς να με ικανοποιήσει, πεολειχία ξεκινά και τσουπ! να σου η στύση...
Μα μου το ξεκαθάρισε στο στόμα αν θα τα ρίξω, θέλει γεμάτο κουμπαρά και για να τη γαμήσω...
Καλά της λέω και να'θελες δεν έχει άλλο μαρούλι, γλωσσόφιλα ανταλλάσσοντας ίσαμε το μεδούλι...
Διάχυτος ο ερωτισμός κι ας ήτανε φενάκη, δεν έφευγε αν δεν έχυνα το γκιλφομανουλάκι...
Αρπάζω το τσουτσούνι μου κι αρχίζω παλινδρόμηση, στο τέλος τέλος ένιωσα να έρχεται η δόνηση...
Kαι σκάει ο Βυζούβιος με τη λευκή του λάβα, μπράβο σου με κατάφερες, είσαι φωτιά και λάβρα...
Θα σου ξανάρθω σύντομα να κάνουμε κοκό, χαμογελάει πονηρά, καλώς τον χορηγό...
Κι αν ξαναπάω φίλτατοι, σιγά μην είναι εκεί, την κόβω για κωλόμπαρο στην Καραϊβική...
* Ποιητική αδεία... πάνω από 55 δεν είναι... μάλλον... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/erotik_smilie_01.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Χαχαχαχαχαα σωραίος!
Σε ποιο κατάστημα πήγες τελικά; Τα χυσίματα στην καβάτζα τα έκανες; Κεράσματα πριν τα τσιμπούκια,ζήτησαν;
Στο Χαλαρα πηγε σιγουρα, εκει ειναι η Νανα ;)Χαχαχαχαχαα σωραίος!
Σε ποιο κατάστημα πήγες τελικά; Τα χυσίματα στην καβάτζα τα έκανες; Κεράσματα πριν τα τσιμπούκια,ζήτησαν;
Καταδρομική σήμερα στο pub 65....μονο 2 γυναίκες η γνωστή και σταθερή αιμαρορουφιχτρα Σοφία και άλλη μια ξανθιά ψθλογκλιφ που δεν ασχολήθηκα καθόλου.... Μετά από μάδημα σε προηγούμενο συναγωνιστή έρχεται σε εμένα με φουλ επίθεση... Κωλοτρυψιματα και το χέρι με την μια στον κύριο.... Βάζουμε ποτάκι με παιρνει απ το χέρι και με την μια στην γωνία της.... Κανονική μάχη.... Μετά από 4..5... Ποτάκια της τον έχωσα λίγο... Πολύ καλή βραδιά αλλά σπάστηκα όταν στον λογαριασμό πήγαν να με χρεώσουν τα μόνα διπλά... Δλδ από 80 ευρώ μαζί με τα δικά μου μου ζήτησε η κυρία 150...βρηκε άνθρωπο...εγινε ψιλό παρεξηγήση της είπα γιατί έβαλες διπλό χωρίς να με ρωτήσεις και έτσι άφησα αυτά που πρέπει και καληνυχτίζω....προς τιμή της η τύπισσα μου ζήτησε συγνώμη
συναγωνιστή μου είναι ακριβώς όπως τα λες...το προς τιμή της κολλάει στο ότι σε άλλο κωλομπαρο σε παρόμοια φάση το παίξανε και ναιδες.... Αυτοί ζήτησαν συγνώμη... Κατά τα άλλα δεύτερη φορά δεν έχει....Καλα κρασιά. Πέρυσι ειχα περάσει και εγω απο εκει. Μου ειχε πετάξει το πουτσο έξω και μου τον επαιζε η Σοφια και ειχε κατεβάσει και το κιλοτάκι της μέσα απο το φορεμα και της χάιδευα το μουνι.
Εμφανισιακα αν τη δεις πρωϊ παιζει και να τρομάξεις αλλα μεσα στο βράδυ και με τα μπινελικια που φοράνε και με τον τροπο που κουνιούνται εναν πουτσο τους τον ριχνεις και πληρώνεις κιολας
στο δια ταυτα τωρα το προς τιμήν τους ποιο ειναι το οτι πήγαν να σε μαδησουν και το πηρες χαμπάρι;
για αυτα που λέω πιο πάνω πληρωσα συνολικά 25 ευρώ μέσα σε 10 λεπτά. Ηπιε και το δικο μου ποτο η άλλη
δεν ξαναπηγα.
συναγωνιστή μου είναι ακριβώς όπως τα λες...το προς τιμή της κολλάει στο ότι σε άλλο κωλομπαρο σε παρόμοια φάση το παίξανε και ναιδες.... Αυτοί ζήτησαν συγνώμη... Κατά τα άλλα δεύτερη φορά δεν έχει....