Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Για την 3η Σεπτεμβρίου ψηλά πρός το τέρμα της , αριστερά όπως πηγαίνεις .
A οκ, εκει ειναι η παλια Μασκα που τωρα λεγεται Balooloo η κατι τετοιο και πριν ακριβως το τερμα ειναι και το Λιλη.Δεν εχω προσφατη εμπειρια απο αυτα, παροτι ειναι στη γειτονια μου εχω αρκετο καιρο να τα επισκεφτω, παντως δεν θα στα προτεινα...

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.647
Πόντοι
206
Σωστά για το πρώην Μάσκα, νυν Bilooloo μιλάει ο συναγωνιστής. Για την Λίνα (Λάνα), κόντεψε να με βιάσει η ‘τρελή’ την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα. Μιλάμε για τρελά σκηνικά.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
Σωστά για το πρώην Μάσκα, νυν Bilooloo μιλάει ο συναγωνιστής. Για την Λίνα (Λάνα), κόντεψε να με βιάσει η ‘τρελή’ την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα. Μιλάμε για τρελά σκηνικά.
γενικά αυτό το μαγαζί τι λέει;;; αρπακτικά;;; βγαίνουν γούστα....;;; σκέφτομαι σύντομα να κάνω ένα πέρασμα.... Χρόνια πολλά και καλά σε όλους

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.647
Πόντοι
206
γενικά αυτό το μαγαζί τι λέει;;; αρπακτικά;;; βγαίνουν γούστα....;;; σκέφτομαι σύντομα να κάνω ένα πέρασμα.... Χρόνια πολλά και καλά σε όλους
Έχω κάνα μήνα να πάω. Γενικά το μαγαζί βρίσκεται σε παρακμή, λίγες κοπέλες 2-3. Είναι όπου σε πιάσουν, άμα δουν ότι τους παίρνει γίνονται αρπακτικά, ωστόσο συνήθως προχωράνε φουλ. Παλιά είχα ρίξει γαμισάκι  εκεί μέσα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
μια φορά και έναν καιρό πήγαινα που και πού και στα 2 μαγαζιά στην Πιπίνου,.

Πλέον, λόγω και οικονομικών τα έχω κόψει σχετικά. Άντε να πάω 1 φορά το μήνα, στο πρώτο, το Στόρυ, που είναι μέσα από τη μπάρα η Ουκρανή τζίλφ, εξαιρετικά φιλοχρήματη γυναίκα. (μακρυά από δαύτη...)

Πρίν κανά 2 βδομάδες είχα πάει νωρίς σχετικά, και είχα βγάλει σκηνικό με μία τύπισσα, τη φίλησα κλπ.... Χωρίς να μού φύγει η τσέπη όμως.
Γενικά όντως, δεν είναι αρπακτικά, αλλά καλό είναι να μήν ξεπερνάς τα 2 ποτά με κάποια που γουστάρεις... Μέχρι εκεί..

Έχω ακούσει και για καβάτζες, αλλά για πολύ τσεπάτους πυρφόρους ( πελάτες που κάνουν λογαριασμούς κατοστάρικων κλπ)...

Ουκρανή και φιλοχρήματη; Δεν το πιστεύω  :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Αυτή η Λίνα ή Λάνα πώς τη λένε πώς είναι εμφανισιακά;

Edjohns

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής ας στείλει διεύθυνση Πιρουέτ σε pm. Ευχαριστώ!

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής ας στείλει διεύθυνση Πιρουέτ σε pm. Ευχαριστώ!
Ιθάκης, στο ύψος της 3ης Σεπτεμβρίου, δίπλα σε ένα πάρκινγκ.
Είχα περάσει μια βόλτα τις προάλλες μετά από πολύ καιρό. Έχουν κάνει μια μικρή ανακαίνιση, έπιπλα, είσοδος.
Από γυναίκες τρεις όλες όλες, μια Βουλγάρα σαν ανάποδο γαμωτο, μια Ρωσίδα παλαιμαχη μιλφ και μια Ελληνίδα γκράνι.
Καμία δεν ήταν του γούστου μου αλλά από ότι κατάλαβα όλες κάνουν εξτραδάκια.
Ήπια δύο δικά μου, κερασα και ένα την μια και αλέ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ιθάκης, στο ύψος της 3ης Σεπτεμβρίου, δίπλα σε ένα πάρκινγκ.
Είχα περάσει μια βόλτα τις προάλλες μετά από πολύ καιρό. Έχουν κάνει μια μικρή ανακαίνιση, έπιπλα, είσοδος.
Από γυναίκες τρεις όλες όλες, μια Βουλγάρα σαν ανάποδο γαμωτο, μια Ρωσίδα παλαιμαχη μιλφ και μια Ελληνίδα γκράνι.
Καμία δεν ήταν του γούστου μου αλλά από ότι κατάλαβα όλες κάνουν εξτραδάκια.
Ήπια δύο δικά μου, κερασα και ένα την μια και αλέ.

Η Ρωσίδα παλαίμαχη milf η Ελένη είναι όλα τα λεφτά, top σε υπηρεσίες, μπορείς να μιλήσεις μαζί της και να πείτε και δύο κουβέντες για να καβλαντίσετε και έχει και καβλόσωμα με βυζάρες κι ωραίο κώλο το οποίο δε φαίνεται πόσο καλό είναι το χειμώνα με τα βαριά ρούχα που φοράει.

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Μάλιστα.. Θα ξανατσεκαριστει ενδεχομένως, θενκς

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Αν βαριέσαι να τα γράψεις σεβαστό,αλλιώς δώσε...και σώσε.  :grin: :grin: :grin: :grin:

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.647
Πόντοι
206
Αν βαριέσαι να τα γράψεις σεβαστό,αλλιώς δώσε...και σώσε.  :grin: :grin: :grin: :grin:
Ενώ έπαιζε το fear of the dark  των Iron maiden άρχισε να κτυπιέται στην μπάρα. Ξαφνικά σταματάει με κοιτάει και φωνάζει δυνατά ‘Καύλα θα σε γαμήσω’. Έρχεται προς το μέρος μου, ανοίγει το παντελόνι μου, αρχίζει να μου την παίζει και πάνω από το μουνί της. Κάπου εκεί ψάχνει την μπαρ-γουμαν για να πάρει ποτό. Βρίσκω την ευκαιρία, ξεγλιστράω και το σκάω από το μαγαζί.

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ενώ έπαιζε το fear of the dark  των Iron maiden άρχισε να κτυπιέται στην μπάρα. Ξαφνικά σταματάει με κοιτάει και φωνάζει δυνατά ‘Καύλα θα σε γαμήσω’. Έρχεται προς το μέρος μου, ανοίγει το παντελόνι μου, αρχίζει να μου την παίζει και πάνω από το μουνί της. Κάπου εκεί ψάχνει την μπαρ-γουμαν για να πάρει ποτό. Βρίσκω την ευκαιρία, ξεγλιστράω και το σκάω από το μαγαζί.

ΑΜΕΣΟΤΑΤΟΣ! Ευχαριστώ..(όντως σκηνικό όοοοοο,τι να ναι! χαχαχα)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ενώ έπαιζε το fear of the dark  των Iron maiden άρχισε να κτυπιέται στην μπάρα. Ξαφνικά σταματάει με κοιτάει και φωνάζει δυνατά ‘Καύλα θα σε γαμήσω’. Έρχεται προς το μέρος μου, ανοίγει το παντελόνι μου, αρχίζει να μου την παίζει και πάνω από το μουνί της. Κάπου εκεί ψάχνει την μπαρ-γουμαν για να πάρει ποτό. Βρίσκω την ευκαιρία, ξεγλιστράω και το σκάω από το μαγαζί.

:headbang: :headbang: :headbang:  Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;;;

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν το βάζω στο σωστό νημα, μιας και πρωτη φορα βρεθηκα στο "Μπες-Μπες" στη Ν Ιωνια μεριά.
Πηγα στις 1130 την Κυριακη το βραδυ. Δυο γυναικες. Πελατης κανενας. Μπαργουμαν δεν βλεπονταν και ιδιωκτητρια μαλλον νοσοκομα, καμια 60ρια χρονων που το εσκασε απο τη βαρδια της. Γενικα ενα κλιμα καταρευσης και παρακμης. Οι 2 γναικες δεν σηκωθηκαν απο την καρεκλιτσα τους(ευτυχως δηλαδη). 2 ποτα ούρσους με παγο και μια σοδα τιμη 13 ευρω. (5 το ποτο και 3 η σοδα). Δεν κερασα κανενα ποτό αρα και δεν ξερω ποσο κανει το γυναικειο.

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ενώ έπαιζε το fear of the dark  των Iron maiden άρχισε να κτυπιέται στην μπάρα. Ξαφνικά σταματάει με κοιτάει και φωνάζει δυνατά ‘Καύλα θα σε γαμήσω’. Έρχεται προς το μέρος μου, ανοίγει το παντελόνι μου, αρχίζει να μου την παίζει και πάνω από το μουνί της. Κάπου εκεί ψάχνει την μπαρ-γουμαν για να πάρει ποτό. Βρίσκω την ευκαιρία, ξεγλιστράω και το σκάω από το μαγαζί.
Είχε φάει σοκολατάκι μήπως; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Tanzen/smilie_tanz_067.gif[/img[/URL]]

[video]w3HyGUdkvR4&feature=youtu.be&t=35m35s[/video]

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
ψηλα συγγρου μετα το φιξ στο δεξι μας χερι
μικρο μπαρ με φιμε τζαμια παιζει τιποτα ξερει
κανεις;