Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

RussUkr

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Πάκηδες;;; Με γάμησες τώρα, αυτό το μωρό γαμιόταν στην καβάτζα με Πάκηδες; Ρε συ πάντως εγώ με βάση την εμπιερία μου από την Τάνια διαπίστωσα ότι είναι μεν τρελοκομείο αλλά με την καλή έννοια, δε διαπίστωσα δηλαδή κάποια αλλόκοτη συμπεριφορά, πολύ επικοινωνιακή την είδα, χύμα κ.τ.λπ., μέχρι εκεί όμως... Εγώ εκεί από Ελληνίδες μεσόκοπες βυζούδες είχα πάρει τη Στέλλα και τη Νανά, επικά γαμήσια και με τις δύο. Πάντως είχε και κοπέλες άβυζες, όπως π.χ. η Φλώρα (την έχω πάρει και μ' έστειλε αδιάβαστο με το γαμήσι που κάναμε) και την Εύα (δεν πρόλαβα να την πάρω γιατί όποτε πήγαινα ή ήταν κερασμένη ή μαλακιζόταν), Αλβανίδες αμφότερες.
Εμείς οι δυο ειχαμε παραλληλη πορεια και εμπειριες/αναμνησεις απο οτι καταλαβαινω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Εμείς οι δυο ειχαμε παραλληλη πορεια και εμπειριες/αναμνησεις απο οτι καταλαβαινω

Χα χα μάλλον! Εγώ είχα πιάσει την καλή το πρώτο εξάμηνο του '15 λίγο πριν τα capital controls όπου όλοι κουμπωθήκαμε στην αρχή κι είχα οργιάσει σε τέτοια μαγαζιά και ειδικά στο "Χαλαρά" εκείνη την εποχή... Την Εύα εσύ την είχες πάρει; Παρότι εγώ είμαι φίλος των γυναικών με πιασίματα με είχε καβλώσει πολύ η συγκεκριμένη αλλά από συμπεριφορά εξαρχής μου φαινόταν για τον πούτσο... Μετά από πολλούς δισταγμούς κι ενώ την είχα πετύχει και δυο - τρεις φορές που είχα πάει reserve, κάποια στιγμή που ξαναπήγα μετά από καιρό και την αναζήτησα είχε φύγει απ' το μαγαζί κι έτσι δεν τη "γεύτηκα" ποτέ!

RussUkr

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Χα χα μάλλον! Εγώ είχα πιάσει την καλή το πρώτο εξάμηνο του '15 λίγο πριν τα capital controls όπου όλοι κουμπωθήκαμε στην αρχή κι είχα οργιάσει σε τέτοια μαγαζιά και ειδικά στο "Χαλαρά" εκείνη την εποχή... Την Εύα εσύ την είχες πάρει; Παρότι εγώ είμαι φίλος των γυναικών με πιασίματα με είχε καβλώσει πολύ η συγκεκριμένη αλλά από συμπεριφορά εξαρχής μου φαινόταν για τον πούτσο... Μετά από πολλούς δισταγμούς κι ενώ την είχα πετύχει και δυο - τρεις φορές που είχα πάει reserve, κάποια στιγμή που ξαναπήγα μετά από καιρό και την αναζήτησα είχε φύγει απ' το μαγαζί κι έτσι δεν τη "γεύτηκα" ποτέ!
Όχι, την Εύα ποτέ.Και μάλιστα την πρώτη φορά που με είδε είχε έρθει 3 φορές και τη είχα διώξει (ευγενικά) και τις 3...δεν μ' άρεσε η προσεγγιση της και από ότι αποδείχτηκε είχα δίκιο.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Πάκηδες;;; Με γάμησες τώρα, αυτό το μωρό γαμιόταν στην καβάτζα με Πάκηδες; Ρε συ πάντως εγώ με βάση την εμπιερία μου από την Τάνια διαπίστωσα ότι είναι μεν τρελοκομείο αλλά με την καλή έννοια, δε διαπίστωσα δηλαδή κάποια αλλόκοτη συμπεριφορά, πολύ επικοινωνιακή την είδα, χύμα κ.τ.λπ., μέχρι εκεί όμως... Εγώ εκεί από Ελληνίδες μεσόκοπες βυζούδες είχα πάρει τη Στέλλα και τη Νανά, επικά γαμήσια και με τις δύο. Πάντως είχε και κοπέλες άβυζες, όπως π.χ. η Φλώρα (την έχω πάρει και μ' έστειλε αδιάβαστο με το γαμήσι που κάναμε) και την Εύα (δεν πρόλαβα να την πάρω γιατί όποτε πήγαινα ή ήταν κερασμένη ή μαλακιζόταν), Αλβανίδες αμφότερες.

Φιλοι μου ετσι ειναι οπως τα λετε. Τη Νανα τηνε εχω ευχαριστηθει και εγω οπως και την Ιρινα. Τη Φλωρα την εχω πετυχει απο μεσα απο μπαρα 2 φορες που ετυχε να μηνε εχει ρεπο (δεν πηγαινα ποτε στανταρ μερες) και καβατζα οπως εμπαινες αριστερα με τα φυτα. Νανα πολυ καλη σε ολα χορηγησα καλα σε τετοια θυληκα τα χωνεις.

Για την Ευα εχω και εγω εμπειρια με τη χαλια προσεγγιση στο φιλο μου το γιατρο που πηγαιναμε μαζι του ειχε κανει τα ιδια μα Τανια και ειναι αναφτρα αμα δεν ειναι λιωμα. Προσκαλω οταν ερθω Ελλαδα Μαρτιο για μπαροτσαρκα Περιστερι και Μιχαλακοπυλου

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Όχι, την Εύα ποτέ.Και μάλιστα την πρώτη φορά που με είδε είχε έρθει 3 φορές και τη είχα διώξει (ευγενικά) και τις 3...δεν μ' άρεσε η προσεγγιση της και από ότι αποδείχτηκε είχα δίκιο.

Πολλοί έλεγαν και έγραφαν ότι ήταν κακότροπη γενικά και στην καβάτζα απρόθυμη παρότι στην προσέγγιση ήταν φουλ επιθετική. Κι εμένα κάτι δε μου καθόταν γι' αυτό το σκεφτόμουν για καιρό αν θα πήγαινα μαζί της, ήταν όμως καβλάκι η ρουφιάνα, είχε κι αυτήν τη "δεύτερη" φάτσα που με άναβε, βασικά είχα όνειρο να τη γλείψω αυτή μέχρι να ξεμείνω από σάλιο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Φιλοι μου ετσι ειναι οπως τα λετε. Τη Νανα τηνε εχω ευχαριστηθει και εγω οπως και την Ιρινα. Τη Φλωρα την εχω πετυχει απο μεσα απο μπαρα 2 φορες που ετυχε να μηνε εχει ρεπο (δεν πηγαινα ποτε στανταρ μερες) και καβατζα οπως εμπαινες αριστερα με τα φυτα. Νανα πολυ καλη σε ολα χορηγησα καλα σε τετοια θυληκα τα χωνεις.

Για την Ευα εχω και εγω εμπειρια με τη χαλια προσεγγιση στο φιλο μου το γιατρο που πηγαιναμε μαζι του ειχε κανει τα ιδια μα Τανια και ειναι αναφτρα αμα δεν ειναι λιωμα. Προσκαλω οταν ερθω Ελλαδα Μαρτιο για μπαροτσαρκα Περιστερι και Μιχαλακοπουλου

Κυψέλη δηλαδή όχι; Κι απ' το "Pub 65" και το "Pirouette" έχουμε τρελές αναμνήσεις :smitten:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Κυψέλη δηλαδή όχι; Κι απ' το "Pub 65" και το "Pirouette" έχουμε τρελές αναμνήσεις :smitten:

Φιλε δεν ηξερα αν ειναι ανοιχτο αμα ειναι φυγαμε. Γουσταρω καλτιλα και παρακμιακη ντεκαντανσ

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216

Να προτεινω Περιστερι Μυστηριο Club στον οροφο πλατεια δεγλερη απεναντι απο πιατσα ταξι. Ο φιλος μου γιατρος λεει τα καλυτερα παει εκει τακτικα οποτε ειναι Ελλαδα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Να προτεινω Περιστερι Μυστηριο Club στον οροφο πλατεια δεγλερη απεναντι απο πιατσα ταξι. Ο φιλος μου γιατρος λεει τα καλυτερα παει εκει τακτικα οποτε ειναι Ελλαδα

Για πες, για πες τί ΑΚΡΙΒΩΣ παίζει εκεί... Να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε δηλαδή! Απλά κεράσματα ή και... μεζές;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Για πες, για πες τί ΑΚΡΙΒΩΣ παίζει εκεί... Να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε δηλαδή! Απλά κεράσματα ή και... μεζές;

Κλασσικα 5 ευρω η μπυρα 6 το αντρικο 5 το νερο γυναικειο νομιζω, ο φιλος μου ο γιατρος τα ξερει καλα αυτα 10 το νερο-κοκκα κολα και μετα 20 και 30 το σφηνακι Παιχνιδι εχει πολυ. Εγω πηγα 2-3 φορες με το γιατρο και ενα φιλο του και ητανε πολυ καλα. Μεχρι και αυτες πισω απο το μπαρ βγαινουνε εξω

• Like
Αντιδράσεις: mr.M

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
286
Πόντοι
21
ξερεις κανεις τιποτε για το avanso στη ν.ιωνια στην ιφιγενιας?

RussUkr

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
4
Πόντοι
0

Lelos 69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
2
Πόντοι
0
Οι γνωστες του αθληματος γνωριζουν αν στο σημερινο ΚΟΡΝΕΡ παίζει καβατζα με τα παλαι ποτε ηχηρα ονοματα αυτης Κατερινα (Ουκρανεζα) η Λιλιαν(Εληνιδα)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Οι γνωστες του αθληματος γνωριζουν αν στο σημερινο ΚΟΡΝΕΡ παίζει καβατζα με τα παλαι ποτε ηχηρα ονοματα αυτης Κατερινα (Ουκρανεζα) η Λιλιαν(Εληνιδα)

Για ποιο "ΚΟΡΝΕΡ" μιλάς; Ενημέρωσε κι εμάς τους αδαείς...

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Για ποιο "ΚΟΡΝΕΡ" μιλάς; Ενημέρωσε κι εμάς τους αδαείς...
Το Corner στην Πιπινου πρεπει να εννοει, ειναι δυο μαγαζια σχεδον διπλα μεταξυ 3ης Σεπτεμβριου και Πατησιων, το Corner και το Story, πολυ παλια μαγαζια που ανοιγουν και απο απογευμα....στο θεμα μας τωρα στο ενα απο αυτα μου ειχε προταθει επισκεψη σε καβατζα για φουλ περιποιηση, αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο απο τα δυο....γεραματα και το μνημονικο ασθενει πια

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Το Corner στην Πιπινου πρεπει να εννοει, ειναι δυο μαγαζια σχεδον διπλα μεταξυ 3ης Σεπτεμβριου και Πατησιων, το Corner και το Story, πολυ παλια μαγαζια που ανοιγουν και απο απογευμα....στο θεμα μας τωρα στο ενα απο αυτα μου ειχε προταθει επισκεψη σε καβατζα για φουλ περιποιηση, αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο απο τα δυο....γεραματα και το μνημονικο ασθενει πια

Α ναι μπράβο, το ένα απ' αυτά τα δύο που λες λέγεται όντως CORNER, τώρα το θυμήθηκα. Γενικά πάντως δε γράφονται καλά λόγια εδώ γι' αυτά τα δύο μαγαζιά απ' όσους έχουν κάνει αναφορά, μάλλον έχουν περάσει οι "καλές" εποχές γι' αυτά...

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Α ναι μπράβο, το ένα απ' αυτά τα δύο που λες λέγεται όντως CORNER, τώρα το θυμήθηκα. Γενικά πάντως δε γράφονται καλά λόγια εδώ γι' αυτά τα δύο μαγαζιά απ' όσους έχουν κάνει αναφορά, μάλλον έχουν περάσει οι "καλές" εποχές γι' αυτά...
Περασμα πριν κανα 6 μηνο απο corner κατι γιαγιαδες χοντρουλες και το γερικο αφεντικο σ ενα τραπεζι να ονειρευεται τις παλιες καλες εποχες

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
ξερεις κανεις τιποτε για το avanso στη ν.ιωνια στην ιφιγενιας?
Καβατζα δεν υπαρχει μονο αν παρεις μαζι κανα μωρο γενικα εχει καλη ατμοσφαιρα δεν ειναι αρπαχτικα εχει μερικα καλα κομματια η μπαργουμαν ωραιο κομματι αλλα δεν πλησιαζεται για παραπανω τα ποτα στο 10 αρικο και ανεβαινουν για χαβαλε μια χαρα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom