Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Καβατζα δεν υπαρχει μονο αν παρεις μαζι κανα μωρο γενικα εχει καλη ατμοσφαιρα δεν ειναι αρπαχτικα εχει μερικα καλα κομματια η μπαργουμαν ωραιο κομματι αλλα δεν πλησιαζεται για παραπανω τα ποτα στο 10 αρικο και ανεβαινουν για χαβαλε μια χαρα ειναι

Μονο για τελειωμενους πυρφοροπαππουδες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Άρα να υποθέσουμε ότι απ' τα δύο μαγαζιά της Πιπίνου που θυμόταν το μέλος milfs/gilfs wanted το "Story" πρέπει να είναι αυτό που έχει καβάτζα...

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Άρα να υποθέσουμε ότι απ' τα δύο μαγαζιά της Πιπίνου που θυμόταν το μέλος milfs/gilfs wanted το "Story" πρέπει να είναι αυτό που έχει καβάτζα...
Δινω περισσοτερες πιθανοτητες η προταση να μου ειχε γινει στο Corner...ετσι κι αλλιως μου ειχε πει για 100 ευρω, με αυτα αλλου παιρνεις 2 και σε παρακαλανε κιολας, ασε που αυτα τα δυο στην Πιπινου δεν βγαζουν την καλτιλα/καυλα του Λαλουνα, του Χαλαρα και οπου αλλου εχω περασει ομορφα με αγαπημενες μιλφαρες  ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Δινω περισσοτερες πιθανοτητες η προταση να μου ειχε γινει στο Corner...ετσι κι αλλιως μου ειχε πει για 100 ευρω, με αυτα αλλου παιρνεις 2 και σε παρακαλανε κιολας, ασε που αυτα τα δυο στην Πιπινου δεν βγαζουν την καλτιλα/καυλα του Λαλουνα, του Χαλαρα και οπου αλλου εχω περασει ομορφα με αγαπημενες μιλφαρες  ;)

:smitten: :smitten: :smitten:

varint

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Είχε ένα πριν αρκετά χρόνια στη Νίκαια, αλλά πάει κι αυτό...

GREDS

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Παίδες στα μπαράκια της 3ης Σεπτεμβρίου τι παίζει , όπως και στο χαλαρά στο Περσιστέρι ?

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Παίδες στα μπαράκια της 3ης Σεπτεμβρίου τι παίζει , όπως και στο χαλαρά στο Περσιστέρι ?
Μονο στο Πιρουετ εχει φουλ περιποιηση σε "ειδικο" χωρο, αλλα καμια σχεση με το Χαλαρα...παντως πολλες μετα το Χαλαρα δουλεψαν εκει.Στα υπολοιπα της περιοχης λιγα πραγματα, με μεγαλυτερο κοστος πολλες φορες και οχι απο ολες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μονο στο Πιρουετ εχει φουλ περιποιηση σε "ειδικο" χωρο, αλλα καμια σχεση με το Χαλαρα...παντως πολλες μετα το Χαλαρα δουλεψαν εκει.Στα υπολοιπα της περιοχης λιγα πραγματα, με μεγαλυτερο κοστος πολλες φορες και οχι απο ολες.

Ακριβώς. Εντάξει και στο "Pub 65" βγαίνουν γούστα, απλά το κακό είναι ότι δεν έχει καβάτζα οπότε ό,τι κάνεις το κάνεις περιορισμένα.

caravan

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2007
Like
10
Πόντοι
0
Λεω να παω αποψε πριγκιπα!!!καμια καλυτερη προταση?

GREDS

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ , Καλή Ανάσταση.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
μια φορά και έναν καιρό πήγαινα που και πού και στα 2 μαγαζιά στην Πιπίνου,.

Πλέον, λόγω και οικονομικών τα έχω κόψει σχετικά. Άντε να πάω 1 φορά το μήνα, στο πρώτο, το Στόρυ, που είναι μέσα από τη μπάρα η Ουκρανή τζίλφ, εξαιρετικά φιλοχρήματη γυναίκα. (μακρυά από δαύτη...)

Πρίν κανά 2 βδομάδες είχα πάει νωρίς σχετικά, και είχα βγάλει σκηνικό με μία τύπισσα, τη φίλησα κλπ.... Χωρίς να μού φύγει η τσέπη όμως.
Γενικά όντως, δεν είναι αρπακτικά, αλλά καλό είναι να μήν ξεπερνάς τα 2 ποτά με κάποια που γουστάρεις... Μέχρι εκεί..

Έχω ακούσει και για καβάτζες, αλλά για πολύ τσεπάτους πυρφόρους ( πελάτες που κάνουν λογαριασμούς κατοστάρικων κλπ)...

GREDS

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά καλόπαιδα , για το "boozo"  αν το λέω καλά γνωρίζεται κάτι ? Μου είπαν για μία Λίνα 35άρα >

GREDS

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Για την 3η Σεπτεμβρίου ψηλά πρός το τέρμα της , αριστερά όπως πηγαίνεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom