Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Ιεροφάντη της καύλας χαιρετώ! Ώστε έτσι, ωραία, τέτοια θέλω. 60αρες σπασμένες, τελευταίες πούτσες, κλειρώσαν τα λαχεία!

Μύστη μου υπάρχει αντίστοιχο ρομαντικό θρεντ όπου έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες τι παίζει σε αυτό το υπερ-καλτ κωλόμπαρο  :rockon: :rockon: :grin: :grin: :hi:.Τώρα που χειμωνιάζει για τα καλά θα σου θυμίσει ότι είσαι σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό,εγώ έχω καιρό να περάσω μιας και τις έχω πάρει όλες από εκεί μέσα πλέον και αρκετές φορές μάλιστα  :2funny: :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μύστη αυτό που λες δίπλα στο τσοντάδικο ήταν καλό πριν ανακαινιστεί,μιλάμε για τρελή καλτίλα εκεί μέσα  :rockon: :rockon:.Τώρα έχει γίνει ένα κλασσικό κωλόμπαρο της Τρούμπας  :tickedoff: :headbang:.Πριν ήταν καφενείο,ουζερί-μεζεδοπωλείο,κωλόμπαρο,έβρισκες κυρίως λατίνες πουράτζες μέσα,συνέχεια φασαρίες και τσαμπουκάδες και φυσικά πωλούνταν προιόντα καπνού  :grin: :grin: :hi:.Τώρα έχει κράχτη,2-3 σιτεμένες ρωσίδες και γενικά πολύ ηρεμία  :tickedoff: :headbang:

είναι ωραίες οι τρύπες, έπαιζε ένα ωραίο στυλιάρι γκόμενα και κάτι πουράτζες καμένες Ρωσίδες ... πολύ καλτ το συγκεκριμένο και ζεστός χώρος, είχα πάει πέρυσι τα Χριστούγεννα

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες μπορείτε να μου προτείνεται ένα  κωλόμπαρο στην Αθήνα με ωραία κορίτσια νεαρής ηλικίας για να το επισκεύθω το συντομότερο

avanotos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεισ τι παιζε στις λευκες νυχτες στον πειραια??

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
περασμα απο σκαραβαιο για πρωτη φορα δεν εντυπωσιαστικα πολυς κοσμος πιο πολυ για κλαμπ μοιαζει..και απο γκομενες ετσι και ετσι μπορει να φταιγε και η μερα δε ξερω
ρε μυστες η τανια με τις βυζαρες που φυγε απο λα λουνα που βοσκει τωρα

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
σε περασμα απο χαλαρα μπουρναζι πριν κανα μηνα χαλι μαυρα κατι ναυαγια ειχε μπορει τωρα να χει αλλαξει εχει παει κανεις τωρα λαστ?

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Κωλόμπαρο χωρίς συνδρομή δεν γίνεται. Γ τοπικό ή επαρχιακό πρωτάθλημα χωριών

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Γνωριζει κανεις κατι για το "Στεκι του Τακη"?

giannis71365

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες μπορείτε να μου προτείνεται ένα  κωλόμπαρο στην Αθήνα με ωραία κορίτσια νεαρής ηλικίας για να το επισκεύθω το συντομότερο

Rouge BarCafe (Μιχαλακοπούλου 64). Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αδερφέ. Η ηλικία τω κοριτσιών που υπάρχει είναι μεταξύ 22-30 ετών και με πριβέ και με ότι τραβάει η όρεξη σου. Και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία αναλόγως βέβαια και το... φιλέτο που θα επιλέξεις να φας. Αν είναι γάλακτος θα πρέπει να μοχθήσεις λίγο παραπάνω....

Chris_1983

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
26
Πόντοι
0
Έχει σίγουρα prive και τέτοια κόλπα?Από την σελίδα στο facebook μου φαινεται χαλαρό μπαρακι.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ΒΟΥΡΡΡ και ειναι στη γειτονια μου ;)

navigon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Rouge BarCafe (Μιχαλακοπούλου 64). Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αδερφέ. Η ηλικία τω κοριτσιών που υπάρχει είναι μεταξύ 22-30 ετών και με πριβέ και με ότι τραβάει η όρεξη σου. Και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία αναλόγως βέβαια και το... φιλέτο που θα επιλέξεις να φας. Αν είναι γάλακτος θα πρέπει να μοχθήσεις λίγο παραπάνω....
οντος ? εχεις δοκιμασει απο το menu ??περισσοτερες πλοιροφοριες...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885

Μύστη έχεις πριβέ εμπειρίες από αυτό το κωλόμπαρο  :rolleyes: :think:.Αν ναι πες μας τι παίζει και από τιμές  :uglystupid: :erection: :erection:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Λεω να παω για μια αναγνωριστικη σημερα.τα λεμε ;)

giannis71365

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχει σίγουρα prive και τέτοια κόλπα?Από την σελίδα στο facebook μου φαινεται χαλαρό μπαρακι.

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν εκτός για αρκετές μέρες. Και πριβέ έχει φίλε μου και ότι τραβάει η όρεξη σου. Πέντε κορασίδες για όλα τα γούστα, σχετικά νεαρής ηλικίας οι περισσότερες και από τιμές είναι οι κλασικές που παίζουν σε όλα τα μπαρ, 10 απλό, 20 σπέσιαλ, 30 μπουκάλι μπύρα και τα σχετικά. Από κει και πέρα η κάθε κορασίδα έχει τη δική της ταρίφα κι εξαρτάται πάντα από το τι θα της βγάλεις εσύ. Το μαγαζί δεν έχει στάνταρ τιμές για τα πριβέ αυτό θέλω να σου πω με λίγα λόγια. Μπορείς και με ένα 50άρι να κάνεις δουλειά που λέει ο λόγος αν γουστάρει η κοπέλα αλλά μπορεί και να ματώσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom