Οδος κυπρου στο φραπεδοχωριο..Το μπαρ χαλαρά στο περιστέρι που ειναι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.316
- Πόντοι
- 7.885
Ιεροφάντη της καύλας χαιρετώ! Ώστε έτσι, ωραία, τέτοια θέλω. 60αρες σπασμένες, τελευταίες πούτσες, κλειρώσαν τα λαχεία!
Μύστη μου υπάρχει αντίστοιχο ρομαντικό θρεντ όπου έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες τι παίζει σε αυτό το υπερ-καλτ κωλόμπαρο .Τώρα που χειμωνιάζει για τα καλά θα σου θυμίσει ότι είσαι σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό,εγώ έχω καιρό να περάσω μιας και τις έχω πάρει όλες από εκεί μέσα πλέον και αρκετές φορές μάλιστα
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Μύστη αυτό που λες δίπλα στο τσοντάδικο ήταν καλό πριν ανακαινιστεί,μιλάμε για τρελή καλτίλα εκεί μέσα .Τώρα έχει γίνει ένα κλασσικό κωλόμπαρο της Τρούμπας .Πριν ήταν καφενείο,ουζερί-μεζεδοπωλείο,κωλόμπαρο,έβρισκες κυρίως λατίνες πουράτζες μέσα,συνέχεια φασαρίες και τσαμπουκάδες και φυσικά πωλούνταν προιόντα καπνού .Τώρα έχει κράχτη,2-3 σιτεμένες ρωσίδες και γενικά πολύ ηρεμία
είναι ωραίες οι τρύπες, έπαιζε ένα ωραίο στυλιάρι γκόμενα και κάτι πουράτζες καμένες Ρωσίδες ... πολύ καλτ το συγκεκριμένο και ζεστός χώρος, είχα πάει πέρυσι τα Χριστούγεννα
metaxourgeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες μπορείτε να μου προτείνεται ένα κωλόμπαρο στην Αθήνα με ωραία κορίτσια νεαρής ηλικίας για να το επισκεύθω το συντομότερο
σκαραβαιοςΜάγκες μπορείτε να μου προτείνεται ένα κωλόμπαρο στην Αθήνα με ωραία κορίτσια νεαρής ηλικίας για να το επισκεύθω το συντομότερο
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.303
- Πόντοι
- 1.936
σκαραβαιος
...συμφωνω αν και για να γαμησεις εκει....ειναι παζλ για δυνατους λαγους...εεε λυτες ηθελα να πω!!
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
περασμα απο σκαραβαιο για πρωτη φορα δεν εντυπωσιαστικα πολυς κοσμος πιο πολυ για κλαμπ μοιαζει..και απο γκομενες ετσι και ετσι μπορει να φταιγε και η μερα δε ξερω
ρε μυστες η τανια με τις βυζαρες που φυγε απο λα λουνα που βοσκει τωρα
ρε μυστες η τανια με τις βυζαρες που φυγε απο λα λουνα που βοσκει τωρα
...συμφωνω αν και για να γαμησεις εκει....ειναι παζλ για δυνατους λαγους...εεε λυτες ηθελα να πω!!
Για δυνατούς σπόνσορες εννοείς.
ANTONISBASILEIOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Κωλόμπαρο χωρίς συνδρομή δεν γίνεται. Γ τοπικό ή επαρχιακό πρωτάθλημα χωριών
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες μπορείτε να μου προτείνεται ένα κωλόμπαρο στην Αθήνα με ωραία κορίτσια νεαρής ηλικίας για να το επισκεύθω το συντομότερο
Rouge BarCafe (Μιχαλακοπούλου 64). Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αδερφέ. Η ηλικία τω κοριτσιών που υπάρχει είναι μεταξύ 22-30 ετών και με πριβέ και με ότι τραβάει η όρεξη σου. Και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία αναλόγως βέβαια και το... φιλέτο που θα επιλέξεις να φας. Αν είναι γάλακτος θα πρέπει να μοχθήσεις λίγο παραπάνω....
Γνωριζει κανεις κατι για το "Στεκι του Τακη"?
[/μηπως εννοεισ το στεκι του σαραντη στον πειραια
Chris_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Έχει σίγουρα prive και τέτοια κόλπα?Από την σελίδα στο facebook μου φαινεται χαλαρό μπαρακι.
οντος ? εχεις δοκιμασει απο το menu ??περισσοτερες πλοιροφοριες...Rouge BarCafe (Μιχαλακοπούλου 64). Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αδερφέ. Η ηλικία τω κοριτσιών που υπάρχει είναι μεταξύ 22-30 ετών και με πριβέ και με ότι τραβάει η όρεξη σου. Και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία αναλόγως βέβαια και το... φιλέτο που θα επιλέξεις να φας. Αν είναι γάλακτος θα πρέπει να μοχθήσεις λίγο παραπάνω....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.316
- Πόντοι
- 7.885
Rouge BarCafe (Μιχαλακοπούλου 64). Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αδερφέ. Η ηλικία τω κοριτσιών που υπάρχει είναι μεταξύ 22-30 ετών και με πριβέ και με ότι τραβάει η όρεξη σου. Και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία αναλόγως βέβαια και το... φιλέτο που θα επιλέξεις να φας. Αν είναι γάλακτος θα πρέπει να μοχθήσεις λίγο παραπάνω....
Μύστη έχεις πριβέ εμπειρίες από αυτό το κωλόμπαρο .Αν ναι πες μας τι παίζει και από τιμές
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχει σίγουρα prive και τέτοια κόλπα?Από την σελίδα στο facebook μου φαινεται χαλαρό μπαρακι.
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν εκτός για αρκετές μέρες. Και πριβέ έχει φίλε μου και ότι τραβάει η όρεξη σου. Πέντε κορασίδες για όλα τα γούστα, σχετικά νεαρής ηλικίας οι περισσότερες και από τιμές είναι οι κλασικές που παίζουν σε όλα τα μπαρ, 10 απλό, 20 σπέσιαλ, 30 μπουκάλι μπύρα και τα σχετικά. Από κει και πέρα η κάθε κορασίδα έχει τη δική της ταρίφα κι εξαρτάται πάντα από το τι θα της βγάλεις εσύ. Το μαγαζί δεν έχει στάνταρ τιμές για τα πριβέ αυτό θέλω να σου πω με λίγα λόγια. Μπορείς και με ένα 50άρι να κάνεις δουλειά που λέει ο λόγος αν γουστάρει η κοπέλα αλλά μπορεί και να ματώσεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K