Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.764
Πόντοι
7.885
Κωστάκη έπαιζε κανένα πιπίνι εκεί μέσα?
Γιατί από τις εως τωρα περιγραφές των κωλόμπαρων Ηλιούπολης μου φαίνεται έχει πέσει πουροθύελλα.

Μύστη τα πιπίνια δεν τα έχουμε καθόλου ανάγκη σε τέτοιου είδους καλτ μαγαζιά  :tickedoff: :headbang:.Φυσικά και δεν έπαιζε,μόνο σκληρές πουράτζες για πολύ ρομαντικά σκηνικά  :pipa1: :zfuck: :fuck2: :grin: :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Παιζει και μια ρουμανα η μιρελα ου ακουσα πως βιζαταρει σε καλους πελατες

να το δουμε αυτο, μια ωραια ειναι ?
αν ειναι αυτη ειναι παντα με πελατη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το λαλουνια στην ηλιουπολη ειναι για πολυ σκληρες καταστασεις εγω δεν εχω ουτε προκειται να κερασω ποτε με αυτο τοροστερ που εχει :zombie:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το λαλουνια στην ηλιουπολη ειναι για πολυ σκληρες καταστασεις εγω δεν εχω ουτε προκειται να κερασω ποτε με αυτο τοροστερ που εχει :zombie:

Τι ρόστερ έχει? μιλφογκίλφ κάργα, σπασμένες κι ετσι? για ορκισμένους ιππότες δηλαδή.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τι ρόστερ έχει? μιλφογκίλφ κάργα, σπασμένες κι ετσι? για ορκισμένους ιππότες δηλαδή.

ε ναι ρε τυπε τι να λεμε τωρα
εχει ομως ωραιο μουνακι στο μπαρ
μια φορα για το καλτ του πραματος πας

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Συμπολεμιστές, έχει πάει κανείς πρόσφατα στο κωλόμπαρο που είναι στην Αναστάσεως στον Πειραιά, κάπου πίσω απο τον Άγιο Διονύση πρέπει να είναι, η ρπος το νεκροταφείο. Λέει?

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Συμπολεμιστές, έχει πάει κανείς πρόσφατα στο κωλόμπαρο που είναι στην Αναστάσεως στον Πειραιά, κάπου πίσω απο τον Άγιο Διονύση πρέπει να είναι, η ρπος το νεκροταφείο. Λέει?
...λεει για θανατο! :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.764
Πόντοι
7.885

Μύστη αναφέρεσαι στον δοξασμένο ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''  :rockon: :rockon:.Έχω κανα μήνα να περάσω,τελευταία φορά το ρόστερ σταθερό όπως το έχω περιγράψει :orchestra:,σκληρές σιτεμένες πουράτζες,μόνο για καλτ μύστες  :wanker: :wanker: :hi:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εγώ που γενικά δεν συμπαθώ τα κωλόμπαρα ... το καλύτερο είναι ''ο πρίγκιπας'' και ένα άλλο μια φωλιά στην Τρούμπα δίπλα από το τσοντοσινeμα blue vision

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.764
Πόντοι
7.885
εγώ που γενικά δεν συμπαθώ τα κωλόμπαρα ... το καλύτερο είναι ''ο πρίγκιπας'' και ένα άλλο μια φωλιά στην Τρούμπα δίπλα από το τσοντοσινeμα blue vision

Μύστη αυτό που λες δίπλα στο τσοντάδικο ήταν καλό πριν ανακαινιστεί,μιλάμε για τρελή καλτίλα εκεί μέσα  :rockon: :rockon:.Τώρα έχει γίνει ένα κλασσικό κωλόμπαρο της Τρούμπας  :tickedoff: :headbang:.Πριν ήταν καφενείο,ουζερί-μεζεδοπωλείο,κωλόμπαρο,έβρισκες κυρίως λατίνες πουράτζες μέσα,συνέχεια φασαρίες και τσαμπουκάδες και φυσικά πωλούνταν προιόντα καπνού  :grin: :grin: :hi:.Τώρα έχει κράχτη,2-3 σιτεμένες ρωσίδες και γενικά πολύ ηρεμία  :tickedoff: :headbang:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πολυ μου αρεσει που σκανε μυτη στα μαγαζια οι κοπελες με το καινουργειο τους φλερτ που ειναι πρωην πελατης αλλα τωρα ετοιμαζονται να ξεκινησουν σχεση και πλεον καθονται στο μαγαζι σαν πελατισσες
πολυ ρομαντζαδα :hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
πολυ μου αρεσει που σκανε μυτη στα μαγαζια οι κοπελες με το καινουργειο τους φλερτ που ειναι πρωην πελατης αλλα τωρα ετοιμαζονται να ξεκινησουν σχεση και πλεον καθονται στο μαγαζι σαν πελατισσες

:smitten: :smitten: :smitten:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Χύστη KOSTAKI27 περιμένουμε ανταπόκριση από το σκληρό-καλτ μέτωπο των κωλόμπαρων
από την μοναδικά ρομαντική προσωπικότητα σου  :uzi:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Το μπαρ χαλαρά στο περιστέρι που ειναι;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το μπαρ χαλαρά στο περιστέρι που ειναι;

πφφ το μαγαζί είναι πολλά υποσχόμενο και τελείως παρακμιακό
αλλά δεν θυμάμαι που είναι  :2funny:
νομίζω είναι κοντά στη Θηβών

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ok ρωτησα αν ξέρει κανεις που ακριβώς ειναι μπάς και πέρναγα μια βολτα

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μύστη αναφέρεσαι στον δοξασμένο ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ''  :rockon: :rockon:.Έχω κανα μήνα να περάσω,τελευταία φορά το ρόστερ σταθερό όπως το έχω περιγράψει :orchestra:,σκληρές σιτεμένες πουράτζες,μόνο για καλτ μύστες  :wanker: :wanker: :hi:

Ιεροφάντη της καύλας χαιρετώ! Ώστε έτσι, ωραία, τέτοια θέλω. 60αρες σπασμένες, τελευταίες πούτσες, κλειρώσαν τα λαχεία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom