παιζει τιποτα για πειτε λεπτομέρειες αν θελετε στειλτε πμΝαι Πατησιων ειναι.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
περασμα πριν μια βδομαδα από λα λουνα φτωχο ροστερ ολες πολονεζες η χαλινα ελειπε δε ξερουμε καν ποτε γυρναει
Μύστη έμαθα ότι λαλούνα παίζουν σάπιες πουράτζες που προσφέρουν παράνομα εξτραδάκια
slavespiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
πρεπει να εχει κλεισειΕνα κωλομπαρο life στο Περιστερι Πελασγιας το ξερετε? εχει παει κανεις συναγωνιστης?
Την Αλίνα που λέει ο φίλος την έχω δει και εγώ 2-3 φορές που πήγα τελευταία στο la luna . Θα ρωτήσω όταν ξαναπάω τη φίλη μου τη Μόνικα να μου δώσει πληροφορίες.
Το περασμένο Σάββατο πήγα με τον κολλητό μου ΧΑΛΑΡΑ. Ερημιά μαύρη από κόσμο και χωρίς γυναίκες. Το πιό hot κορίτσι του μαγαζιού - η Εύα - έχει φύγει κατα τα λεγόμενα της Φλώρας. Σπάστικα και δεν κέρασα καμία. Η Τζένη η Βουλγάρα πήρε στο φίλο μου ένα super γλειφιτζούρι για 50 Ευρώ
Ωραιο μουνι η Τζενη. Μονο που δεν πολυπλενεται αναμεσα στα σεσιονς.
Η Ευα εθεαθη Λουτσα με την γνωστη καρο φουστα αλλα το μαγαζι ειναι στα δεν.
για μενα το μοναδικο αναπαντητο ερωτημα είναι αν η αλινα παιζει τιποτα παραπανωΩραιο μουνι η Τζενη. Μονο που δεν πολυπλενεται αναμεσα στα σεσιονς.
Η Ευα εθεαθη Λουτσα με την γνωστη καρο φουστα αλλα το μαγαζι ειναι στα δεν.
για μενα το μοναδικο αναπαντητο ερωτημα είναι αν η αλινα παιζει τιποτα παραπανω
Δεν ειμαι σιγουρος οτι λεω για την ιδια, αλλα μια που ταιριαζει στην περιγραφη, μου ειχε πει οτι ειναι σε σοβαρο δεσμο και τα εχει κοψει.
Ηταν και προχωρημενη η ωρα, ονομα δεν θυμαμαι.
η ξανθια που συνηθως καθεται και στο μπαρ μεσα και σερβιρειΔεν ειμαι σιγουρος οτι λεω για την ιδια, αλλα μια που ταιριαζει στην περιγραφη, μου ειχε πει οτι ειναι σε σοβαρο δεσμο και τα εχει κοψει.
Ηταν και προχωρημενη η ωρα, ονομα δεν θυμαμαι.
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.632
- Πόντοι
- 206
Που είναι αυτό να το επισκεφτούμε?γνωριζει κανεις πληροφοριες για το sunset club;
danni
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
εκλεισε εδω και χρονια...αρχες 10ετιας 2000 παιζανε καλες φασεις εκει...ενεκα η κρισηΠου είναι αυτό να το επισκεφτούμε?
diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βρε συναγωνιστές, ένα κωλόμπαρο στο Περιστέρι, Μπιζανίου και Θηβών (Ραντεβού λέγεται) ξέρετε τι παίζει.
Μέχρι πριν 2 μήνες τίγκα στα γκομενάκια ανατολικού μπλοκ με ωραίο παιχνίδι και εξτρα αν ήσουν τυχερος. Τώρα που έκανε ανακαίνιση έχει μία τελειωμένη στο bar σαν μπουφέ κατάσταση και μία θείτσα για service. Ξερετε αν στάματησε τον τίμιο αγώνα του κωλόμπαρου?
Μέχρι πριν 2 μήνες τίγκα στα γκομενάκια ανατολικού μπλοκ με ωραίο παιχνίδι και εξτρα αν ήσουν τυχερος. Τώρα που έκανε ανακαίνιση έχει μία τελειωμένη στο bar σαν μπουφέ κατάσταση και μία θείτσα για service. Ξερετε αν στάματησε τον τίμιο αγώνα του κωλόμπαρου?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
Πέρασμα ξημερώματα Τρίτης κατά τις 01:30 από το ''ΛΑΛΟΥΝΑ''.Μέσα 2 μεσήλικες πιρφόροι κερνούσαν αβέρτα ποτά 2 πουράτζες .Πρώτη κοπέλα που έρχεται και μου μιλάει η Τάνια,με ξανθό πλατινέ μαλλί και υπέροχες βυζάρες (η γνωστή από το ''ΠΙΡΟΥΕΤ'').Της είπα ότι ένας φίλος και μεγάλος μύστης της πιάτσας έχει παράπονα από αυτήν και μου είπε ότι τον περιμένει για να τον αποζημίωσει .Έρχεται μετά μια αδιάφορη πρωτάρα γυφτοειδής γκόμενα η οποία μου είπε ότι δεν γουστάρει μία εκεί μέσα και θέλει να φύγει,αν και δούλευε μόλις πρώτη μέρα .Επόμενη μια μελαχροινή ρουμούνα ονόματι άννα με ωραία 2,5αρια βυζιά και πιασήματα.Και αυτή πρωτάρα στην δουλειά αλλά με θετική διάθεση.Καβλαντίσαμε κανα 2ώρο όπου την κέρασα συνολικά 3 ποτά και μετά πήγαμε κάτω όπου μου είπε εξαρχής ότι δεν γαμιέται αλλά εγώ είχα τεράστια ανάγκη την καλτίλα του χώρου και να χουφτώσω την κορμάρα της.Αράξαμε και ξεκινήσαμε με ρομαντικά γλωσσόφιλα και μετά της έβγαλα μπλουζάκι-σουτιέν και έγλειφα τα βυζιά της.Μετά ανέβηκε πάνω μου και έκανε χορό όπως στα στριπτητζάδικα και με κάβλωσε απίστευτα .Της είπα να μου κάνει ένα τσιμπούκι αλλά αρνήθηκε και συνέχισα να γλείφω τα βυζιά της και να της δαχτυλιάζω το μουνί.Αφού είδα ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι παραπάνω την παρατάω εκεί και σηκόνομαι και φεύγω .Πήγα κατευθείαν Φυλής όπου έκανα πολύ καλή κατάθεση .Θα επανέλθω στο εν λόγω κωλόμπαρο,αλλά την επόμενη φορά θα πάρω μια πουράτζα για ακόμη μεγαλύτερη καλτίλα.Από τιμές το αντρικό σπέσιαλ έχει 10 ευρώ,10 ευρώ το γυναικείο και 50 ευρώ για να κατέβεις κάτω όπου έκατσα χαλαρά ένα μισάωρο (κάτι σαν πριβέ σε στριπ δηλαδή)
Uncompetitive
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Έχω πάει μονο μια φορά αλλά δεν το είχα προχωρήσει στα "ενδότερα" και οντως η barwoman απο τα λιγα που αξιζουν.επισκεψη στο πιο cult κωλομπαρο της επικρατειας.λαλουνια λεγεται και ειναι στην ηλιουπολη οπως μπαινεις απο την β εισοδο που ειναι το μετρο ολο ευθεια πανω μετα απο μια πλατεια.Μικρο μαγαζι με ενα κοντρα πλακε που χρησιμευει σαν ραφι για τα ποτα.Μπυρα δεν παιζει μονο ουισκακι μαζουτ.6 κανει το ποτο.Ξεχαστε τα μιλφακια στο συγκεκριμενο παιζουν μονο γκιλφακια που μπορειται να πατε και για τα περαιτερω σε ενα παταρι.Μαλιστα μου προτεινανε παρτουζιτσα αλλα αρνηθηκα ευγενικα.Οι θαμωνες δεν ειναι ναυαγια της ζωης αλλα τιτανικοι ολοκληροι.Το μαγαζι προτεινεται μονο σε μυημενους σκληροπυρηνικους κωλομπαραδες οι υπολοιποι προσπεραστε αφοβα.Ωραια μουσικουλα καταλληλη για το μερος.Συνολικα 4 5 κυριες που δουλευουν.Την κατασταση σωζει η μπαργουμαν που πρεπει να ειναι καμια 30αρια χρονια νεωτερη απο το μεσο ορο ηλικιας πελατων και προσωπικου
Γενικά όπως είπανε πολλοί παίζουν πολλές σιτεμένες.Πάνε οι εποχές του Sirocco όπου έβρισκες "φρεσκο πραμα".Αληθεια αυτος που το ειχε ξέρει κανεις συναγωνιστής αν έχει ανοίξει τώρα κάποιο με άλλο όνομα κτλ.?
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.632
- Πόντοι
- 206
εκλεισε εδω και χρονια...αρχες 10ετιας 2000 παιζανε καλες φασεις εκει...ενεκα η κριση
Κρίμα και χάρηκα. Thanks πάντως.
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.632
- Πόντοι
- 206
κωστακη, στρατηλαρχη...για τις πουραντζες χτυπα μου τηλεφωνο οταν πας...
Αν ενδιαφέρεστε θα΄θελα και γω να συμμετάσχω.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
Έχω πάει μονο μια φορά αλλά δεν το είχα προχωρήσει στα "ενδότερα" και οντως η barwoman απο τα λιγα που αξιζουν.
Γενικά όπως είπανε πολλοί παίζουν πολλές σιτεμένες.Πάνε οι εποχές του Sirocco όπου έβρισκες "φρεσκο πραμα".Αληθεια αυτος που το ειχε ξέρει κανεις συναγωνιστής αν έχει ανοίξει τώρα κάποιο με άλλο όνομα κτλ.?
Μύστη το ''ΛΑΛΟΥΝΙΑ'' μήπως είναι πύρρωνος 7,ηλιούπολη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K