Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
Από Χαλαρά καμία updated ενημέρωση υπάρχει για το τι παίζει αυτό το διάστημα;

Tύπε το ''ΧΑΛΑΡΑ'' πάντως τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ ειδυλλιακό με τους φοίνικες  :erection: :erection: :zfuck: :fuck2:.Σαν να γαμάς στην Καραϊβική θα νιώθεις  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Tύπε το ''ΧΑΛΑΡΑ'' πάντως τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ ειδυλλιακό με τους φοίνικες  :erection: :erection: :zfuck: :fuck2:.Σαν να γαμάς στην Καραϊβική θα νιώθεις  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

τυπε εχεις δει κανενα καλτ γαμησι στο χαλαρα?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω εριξα καλτ γαμησι, ακα φυσικα, απλα δεν το γραψα τοτε μη το διαβασει κανενας που δεν πρεπει και βρει το μπελα της η κοπελα.
Στα 70 ευρω, χωρις κρεμπιε ομως  :headbang: και χυσιμο στον καναπε  :cum:
70 ευρω;οχι ρε κομπρα,ουτε πιρφοροι δε τα κανουν αυτα.Δικαιολογεισαι μονο επειδη εγινε παλαιοτερα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εγω εριξα καλτ γαμησι, ακα φυσικα, απλα δεν το γραψα τοτε μη το διαβασει κανενας που δεν πρεπει και βρει το μπελα της η κοπελα.
Στα 70 ευρω, χωρις κρεμπιε ομως  :headbang: και χυσιμο στον καναπε  :cum:

sto xalara?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
δε γαμας σε κανενα. Αν θες να σε φερω σ επαφη με τ αφεντικα να στο επιβεβαιωσουν
Πως θα το επιβεβαιωσει δηλαδη????? αν εισαι του γουστου της και λεφτας θα  :fuck1: αλλιως  :jerking: με τα μπουτακια που θα χουφτωσεις, το κωλομπαρο που γαμας ειναι αυτο που εχει prive χωρο τυπου X-Bar εκει  :fuck2: ολοι, τωρα εαν ψαχνετε ενα παραδοσιακο κωλομπαρο που θα  :fuck2: ολοι στα σιγουρα αυτο μαλλον θα εχει ενα συγκεκριμενο επιπεδο γυναικων(γριες, χοντρες, σαπιες, πρεζουδες)

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.632
Πόντοι
206

Πέρασα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Η Αλίνα που λες δεν ξέρω πια είναι. Μία ξανθιά μέσα στο μπαρ που άξιζε, γύρω στα 30,  σχετικά καλό αλλά και τσαμπουκαλού μου συστήθηκε ως Δανάη. κατά τ’αλλα γύρω στις 7 γυναίκες έξω και έκπληξη είδα την Τάνια (Τατιάνα) την Ουκρανέζα από Κατερίνα, Πιρουέτ, Χαλαρά κλπ. 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Πέρασα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Η Αλίνα που λες δεν ξέρω πια είναι. Μία ξανθιά μέσα στο μπαρ που άξιζε, γύρω στα 30,  σχετικά καλό αλλά και τσαμπουκαλού μου συστήθηκε ως Δανάη. κατά τ’αλλα γύρω στις 7 γυναίκες έξω και έκπληξη είδα την Τάνια (Τατιάνα) την Ουκρανέζα από Κατερίνα, Πιρουέτ, Χαλαρά κλπ. 
η αλινα είναι μια ξανθια περι τα 30 συνηθως στο μπαρ μεσα καθεται και σερβιρει ψηλη από λευκορωσια όχι από πολωνια όπως οι περισσοτερες κει μεσα γω που εχω περασει 4-5 φορες ηταν μεσα και μια άλλη φορα την ειχε ενας άλλος τη κερνουσε ποτα και δε μπορεσα να κανω παιχνιδι

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Την Αλίνα που λέει ο φίλος την έχω δει και εγώ 2-3 φορές που πήγα τελευταία στο la luna . Θα ρωτήσω όταν ξαναπάω τη φίλη μου τη Μόνικα :smitten: να μου δώσει πληροφορίες.
Το περασμένο Σάββατο πήγα με τον κολλητό μου ΧΑΛΑΡΑ. Ερημιά μαύρη από κόσμο και χωρίς γυναίκες. Το πιό hot κορίτσι του μαγαζιού - η Εύα -  έχει φύγει κατα τα λεγόμενα της Φλώρας. Σπάστικα και δεν κέρασα καμία. Η Τζένη η Βουλγάρα πήρε στο φίλο μου ένα super γλειφιτζούρι  :pipa1: για 50 Ευρώ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
Την Αλίνα που λέει ο φίλος την έχω δει και εγώ 2-3 φορές που πήγα τελευταία στο la luna . Θα ρωτήσω όταν ξαναπάω τη φίλη μου τη Μόνικα :smitten: να μου δώσει πληροφορίες.
Το περασμένο Σάββατο πήγα με τον κολλητό μου ΧΑΛΑΡΑ. Ερημιά μαύρη από κόσμο και χωρίς γυναίκες. Το πιό hot κορίτσι του μαγαζιού - η Εύα -  έχει φύγει κατα τα λεγόμενα της Φλώρας. Σπάστικα και δεν κέρασα καμία. Η Τζένη η Βουλγάρα πήρε στο φίλο μου ένα super γλειφιτζούρι  :pipa1: για 50 Ευρώ

Kαλά να πάθει η τσατσόγρια που το έχει μπας και ρίξει επιτέλους τις γαμω-τιμές  :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:.Μύστη 50 ευραίοι είναι πολλά για μια πίπα τη σήμερον  :S :S :tickedoff: :headbang:

dim_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Kαταρχήν την κοπέλα την λένε Χαλίνα και όχι Αλίνα είναι 36 και προς το παρόν ξεχάστε την έφυγε για ένα μήνα για Ρωσία.
Πάντως απο συζητήσεις μαζί της είναι αρκετά σοβαρή καμία σχέση με τα σούργελα που έχουν μαζευτεί εκεί μέσα..

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
ρε μάγκες ενα bar που ειναι πίσω απο το carrefour της νεας ιωνίας, γνωρίζει κανείς τι παίζει? δεν θυμάμαι όνομα τώρα να σας πω. οταν ξαναπεράσω απο εκει θα γράψω την επωνυμία, το θεμα ειναι εαν εχει περάσει κανείς από εκει γιατι με τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις δεν είμαστε για κασκαντεριλίκια..

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Δεν ήξερα πο να το βάλω . Κατα τις 2 πέρασα απο το κλαμπ ένταση οπου είδα πολλές σιτεμενες που ράτσες ντυμένες ξέκωλα . Ξερει κανεις τι παιχνιδι γινεται εκεί ;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ήξερα πο να το βάλω . Κατα τις 2 πέρασα απο το κλαμπ ένταση οπου είδα πολλές σιτεμενες που ράτσες ντυμένες ξέκωλα . Ξερει κανεις τι παιχνιδι γινεται εκεί ;

Ένσταση.Έχει ειπωθεί από κάποιους ότι  με λίγο παιχνίδι, κάτι γίνεται.

Προσοχή γιατί πολλές από αυτές είναι της δουλειάς-περιστασιακά και μη.  ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το κλαμπ ενταση που είναι;στη πατησιων;

koleou

Μέλος
Εγγρ.