Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
[/size]καταλαβα [size=30pt]παρακμη
αυτό πήγαινε σε εμένα η στο μαγαζί ???
[/size]καταλαβα [size=30pt]παρακμη
αν σου ειναι ευκολο μια συντομη ενημερωση για το καταστημα..μιχαλακοπουλου ποσο;επισης στο λα λουνα ειναι καλη φαση μιχαλακοπουλου
Τύπε στο Χαλαρά μια φορά που πέρναγα έξω με το ποδήλατο και σάστισα να κοιτάξω την Ροζ ιδρωμένη ταμπέλα
βγήκε έξω μια πουράτζα και μου λέει << βρε καλώς τον ποδηλάτη >>
Πηγες ΧΑΛΑΡΑ και δεν παιχτηκε τιποτα;;;
Εγω περισυ πηγα παρεα με 2 φιλους και εγινε της πουτανας.
Τη ρομαντικη καβατζα με τους φοινικες δε την ειδες;;
Ο ενας γαμησε ακα μια αλβανιδα με σαπια δοντια, ο αλλος μια σαπια ξανθια μιλφ και εγω εδωσα 2 ακα λαρυγγωτα στον καναπε χυμα στο κυμα
ευχαριστω για την πληροφορια
ωραιος ο παικτης χωρις χρονοτριβεςΤο ποτάκι σου μόνο αδερφέ και λες εξαρχής ότι θες το πριβέ των 50 ευρώ και πας κατευθείαν στην καβάντζα
ωραιος ο γιανναρος με τη πρωτη ευκαιρια θα περασω να σαι καλα ρε γιανναρε
μιλφονια με κολλαρες θελω πιστευω να φορανε τιποτα ξεκολα..
Ευχαριστώ για την πληροφορίααπεναντι απο τη καντινα
σκεφτομαιθα πας σήμερα?
τιποτα ρε φιλεΕυχαριστώ για την πληροφορία
Ρε μαγκες που ακριβως ειναι το χαλαρα στο περιστερι?
ενδιαφερομαι για κωλομπαρο, αλλα να γινεται κανενα σκηνικο οχι να κοιταζομαστε με τις γκομενες που δουλευουν..επισκευτικα το χαλαρα κ το ραντεβου(αν θυμαμαι καλα) αλλα τιποτα, φανηκε απο την αρχη που μπηκαμε φαινοταν οτι δεν θα γινοταν κατι..ξερεις καποιος αλανιαρης καποιο κωλομπαρο ειτε στα δυτικα προαστια ειτε στο κεντρο, που να παιζουν καλα σκηνικα;
Corner (Πιπίνου και 3η Σεπτεμβρίου). Με 50 ευρώ πριβέ τα πάντα όλα. Είναι αυτό που ψάχνεις. Κοπέλες 7-8 για όλα τα γούστα και όλων των ηλικιών.
Σ αυτο οπως και στα κοντινα κωλομπαρα της Κυψελης εχω παει για δουλεια,να παραδωσω ποτα.Ενα μικρο στεναχωρο δεν ειναι;Με το αφεντικο να ειναι μπαστακας και το 50αρι για πριβε γιατι σε μερικους δεν αρκει το ματι αλλα θελουν και δραση,αξιζει το κοπο ολα αυτα τα εξοδα;Παει πολυ ο λογαριασμος.Γουστα ειναι αυτα,απλως μου θυμιζει κατι καταστασεις που ειμασταν στρατιωτες σε επαρχιακη πολη και δεν υπηρχαν ενναλακτικες.Τα τιμουσαν αυτα τα μερη κατι ματσωμενοι.Corner (Πιπίνου και 3η Σεπτεμβρίου). Με 50 ευρώ πριβέ τα πάντα όλα. Είναι αυτό που ψάχνεις. Κοπέλες 7-8 για όλα τα γούστα και όλων των ηλικιών.
Περυσι με 100αρικο, απλα με το 50αρικο την ειχες τελειως γυμνη στο prive, εχουν πεσει οι τιμες βλεπω.....θα χτυπησω σημερα το corner με τη μια μηπως το βαλω απευθειας