Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Φαντάζομαι εννοείς μπάρ και όχι στριπ. Το μόνο που βρίσκω ενδιαφέρον είναι οι Κούκλες στην Ζαν Μωρεάς, μια κάθετη στη Συγγρού στο ύψος της ολυμπιακής. Εκεί παίζει drag show και ενδέχεται να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Είναι για κάπως ιδιαίτερα γούστα όπως καταλαβαίνεις
Τα υπόλοιπα είναι για τους τουρίστες και δεν μας αφορούν
Ναι φυσικά μπαρ εννοούσα. Τα στριπ του συγκεκριμένου δρόμου τα έχω επισκεφτεί όλα!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495

amartolos43

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Like
23
Πόντοι
0
Πυρφοράδικο. Πολλές κοπέλες,οι περισσότερες από μέσα αλλά βγαίνουν κιόλας (έξω απ'την μπάρα εννοώ)
Ορισμένες σηκώνονται και χορεύουν (ντυμένες) με μουσική υπόκρουση εκκωφαντική σαν σε κλάμπ
Μέχρι εκεί. Το μόνο που ενδέχεται να γαμήσεις είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού σου
καλημερα συμφωνω ,ειναι μαγαζι που θα πας θα κατεβασεις αρκετα ποτα και θα φυγεις με την τσεπη σου πιο αδεια το πανω κεφαλι με πονοκεφαλο απο την δυνατη μουσικη και το κατω κεφαλι να θελει να ξελαφρωση απο τα κοριτσια που χωρευαν πανω στην μπαρα τα τσιφτετελια και κουναγαν περα δωθε τον κωλο τους

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά δεν έχει πάει κανείς ακόμα στο "Χαλαρά" να τσεκάρει την καινούρια Ελληνίδα να μας πει τί ψάρια πιάνει;

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
καλημερα συμφωνω ,ειναι μαγαζι που θα πας θα κατεβασεις αρκετα ποτα και θα φυγεις με την τσεπη σου πιο αδεια το πανω κεφαλι με πονοκεφαλο απο την δυνατη μουσικη και το κατω κεφαλι να θελει να ξελαφρωση απο τα κοριτσια που χωρευαν πανω στην μπαρα τα τσιφτετελια και κουναγαν περα δωθε τον κωλο τους
Και το darlings πάλι στην
Συγγρού στην ίδια φάση είναι; Ξέρεις;

amartolos43

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Like
23
Πόντοι
0
Και το darlings πάλι στην
Συγγρού στην ίδια φάση είναι; Ξέρεις;
καλημερα δεν εχω αποψη για αυτο αλλα γενικα η φιλοσοφια ειναι η ιδια για ολα τα μαγαζια στην συγγρου, με απλα λογια ειναι για τουριστες ,αγαπουλιδες που τους ψωνισαν τα κοριτσια απο το φβ,

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
καλημερα δεν εχω αποψη για αυτο αλλα γενικα η φιλοσοφια ειναι η ιδια για ολα τα μαγαζια στην συγγρου, με απλα λογια ειναι για τουριστες ,αγαπουλιδες που τους ψωνισαν τα κοριτσια απο το φβ,
Ακριβώς

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Χαλαρά έχει πάει κανένας τώρα τελευταία;

Adly

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
685
Πόντοι
81
Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι
Η Αμάντα είναι αυτή που καθόταν ανάποδα στα τραπέζια και τηον έπαιρνε στο στόμα?? Η τρελιαρα??

Χαλαρά έχει πάει κανένας τώρα τελευταία;
Είναι φωταγωγημενο από νωρίς το απόγευμα. Πήγα προχθές κατά της 9 και ήταν κλειδωμένη η πορτα

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Χαλαρά θέλω να γαμησω αυτή την μιλφαρα την καινούργια που κρατάει ταμείο μια ξανθιά αλλά δεν νομίζω να κάνει παιχνίδι

amartolos43

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Like
23
Πόντοι
0
Η Αμάντα είναι αυτή που καθόταν ανάποδα στα τραπέζια και τηον έπαιρνε στο στόμα?? Η τρελιαρα??

Είναι φωταγωγημενο από νωρίς το απόγευμα. Πήγα προχθές κατά της 9 και ήταν κλειδωμένη η πορτα
καλησπερα το χαλαρα ειναι ανοιχτο μετα τις 10 .30 αν θυμαμαι καλα.ευχαριστω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
  • Like
Αντιδράσεις: Adly

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Χαλαρά θέλω να γαμησω αυτή την μιλφαρα την καινούργια που κρατάει ταμείο μια ξανθιά αλλά δεν νομίζω να κάνει παιχνίδι
Φίλε αυτή πρέπει να είναι η καινούρια η Ελληνίδα που μου έχει πει η Ρίτα και μια χαρά θα κάνει παιχνίδι

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.286
Πόντοι
441
Παίδες καλημέρα επέστρεψα Αθήνα…το βράδυ απόψε το La Luna Μιχαλακοπούλου λέει; Ή μόνο Παρασκευή Σάββατο; Εχετε να προτείνεται κάτι άλλο;

amartolos43

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Like
23
Πόντοι
0
καλησπερα
Παίδες καλημέρα επέστρεψα Αθήνα…το βράδυ απόψε το La Luna Μιχαλακοπούλου λέει; Ή μόνο Παρασκευή Σάββατο; Εχετε να προτείνεται κάτι άλλο;
καλησπερα ,για μενα μια χαρα μερα ειναι η πεμπτη για εξοδο,θα εχει λιγοτερο κοσμο και θα εχεις ανεση για να πεξεις με οποια κοπελα θες ,λογικα το ροστερ θα ειναι καλο ,η αλλη λυση χαλαρα "πιτσουνι"(ζητω συγνωμη για τα ορθογραφικα αλλα οταν επρεπε να μαθω ειχα αλλες "ασχολειες")

Ilove anal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
705
Πόντοι
361
Καλησπέρα έχετε πάει σε αυτά τα κολομπαρα έχετε κάνει κάτι ;

Stories