Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Ή το coientreau ή το Λιλλυς (Λίλλη κάτι τέτοιο ) λέει που αμφότερα έχουν κλείσει.Φαντάζομαι πως λες το Cointreau. Έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια
Ή το coientreau ή το Λιλλυς (Λίλλη κάτι τέτοιο ) λέει που αμφότερα έχουν κλείσει.Φαντάζομαι πως λες το Cointreau. Έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια
Ναι φυσικά μπαρ εννοούσα. Τα στριπ του συγκεκριμένου δρόμου τα έχω επισκεφτεί όλα!!Φαντάζομαι εννοείς μπάρ και όχι στριπ. Το μόνο που βρίσκω ενδιαφέρον είναι οι Κούκλες στην Ζαν Μωρεάς, μια κάθετη στη Συγγρού στο ύψος της ολυμπιακής. Εκεί παίζει drag show και ενδέχεται να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Είναι για κάπως ιδιαίτερα γούστα όπως καταλαβαίνεις
Τα υπόλοιπα είναι για τους τουρίστες και δεν μας αφορούν
Μετά? Αυτή σχολάει χαράματα...θα περιμένω μέχρι 5-6 να κλείσει μαγαζί? ΑσεεεΑμάντα είναι λα λουνα κανονικά και κανονίζει αν Θες μετά για ξενοδοχείο
καλημερα συμφωνω ,ειναι μαγαζι που θα πας θα κατεβασεις αρκετα ποτα και θα φυγεις με την τσεπη σου πιο αδεια το πανω κεφαλι με πονοκεφαλο απο την δυνατη μουσικη και το κατω κεφαλι να θελει να ξελαφρωση απο τα κοριτσια που χωρευαν πανω στην μπαρα τα τσιφτετελια και κουναγαν περα δωθε τον κωλο τουςΠυρφοράδικο. Πολλές κοπέλες,οι περισσότερες από μέσα αλλά βγαίνουν κιόλας (έξω απ'την μπάρα εννοώ)
Ορισμένες σηκώνονται και χορεύουν (ντυμένες) με μουσική υπόκρουση εκκωφαντική σαν σε κλάμπ
Μέχρι εκεί. Το μόνο που ενδέχεται να γαμήσεις είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού σου
Και το darlings πάλι στηνκαλημερα συμφωνω ,ειναι μαγαζι που θα πας θα κατεβασεις αρκετα ποτα και θα φυγεις με την τσεπη σου πιο αδεια το πανω κεφαλι με πονοκεφαλο απο την δυνατη μουσικη και το κατω κεφαλι να θελει να ξελαφρωση απο τα κοριτσια που χωρευαν πανω στην μπαρα τα τσιφτετελια και κουναγαν περα δωθε τον κωλο τους
καλημερα δεν εχω αποψη για αυτο αλλα γενικα η φιλοσοφια ειναι η ιδια για ολα τα μαγαζια στην συγγρου, με απλα λογια ειναι για τουριστες ,αγαπουλιδες που τους ψωνισαν τα κοριτσια απο το φβ,Και το darlings πάλι στην
Συγγρού στην ίδια φάση είναι; Ξέρεις;
Αμαντα απο "χαλαρα"πηγε λα λουνα μιχαλακοπουλου;αυτη εννοεις?Αμάντα είναι λα λουνα κανονικά και κανονίζει αν Θες μετά για ξενοδοχείο
Ακριβώςκαλημερα δεν εχω αποψη για αυτο αλλα γενικα η φιλοσοφια ειναι η ιδια για ολα τα μαγαζια στην συγγρου, με απλα λογια ειναι για τουριστες ,αγαπουλιδες που τους ψωνισαν τα κοριτσια απο το φβ,
ΝαιΑκριβώς
ΝαιΑμαντα απο "χαλαρα"πηγε λα λουνα μιχαλακοπουλου;αυτη εννοεις?
Η Αμάντα είναι αυτή που καθόταν ανάποδα στα τραπέζια και τηον έπαιρνε στο στόμα?? Η τρελιαρα??Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Είναι φωταγωγημενο από νωρίς το απόγευμα. Πήγα προχθές κατά της 9 και ήταν κλειδωμένη η πορταΧαλαρά έχει πάει κανένας τώρα τελευταία;
καλησπερα το χαλαρα ειναι ανοιχτο μετα τις 10 .30 αν θυμαμαι καλα.ευχαριστωΗ Αμάντα είναι αυτή που καθόταν ανάποδα στα τραπέζια και τηον έπαιρνε στο στόμα?? Η τρελιαρα??
Είναι φωταγωγημενο από νωρίς το απόγευμα. Πήγα προχθές κατά της 9 και ήταν κλειδωμένη η πορτα
Αυτή, ναιΗ Αμάντα είναι αυτή που καθόταν ανάποδα στα τραπέζια και τηον έπαιρνε στο στόμα?? Η τρελιαρα??
Φίλε αυτή πρέπει να είναι η καινούρια η Ελληνίδα που μου έχει πει η Ρίτα και μια χαρά θα κάνει παιχνίδιΧαλαρά θέλω να γαμησω αυτή την μιλφαρα την καινούργια που κρατάει ταμείο μια ξανθιά αλλά δεν νομίζω να κάνει παιχνίδι
καλησπερα ,για μενα μια χαρα μερα ειναι η πεμπτη για εξοδο,θα εχει λιγοτερο κοσμο και θα εχεις ανεση για να πεξεις με οποια κοπελα θες ,λογικα το ροστερ θα ειναι καλο ,η αλλη λυση χαλαρα "πιτσουνι"(ζητω συγνωμη για τα ορθογραφικα αλλα οταν επρεπε να μαθω ειχα αλλες "ασχολειες")Παίδες καλημέρα επέστρεψα Αθήνα…το βράδυ απόψε το La Luna Μιχαλακοπούλου λέει; Ή μόνο Παρασκευή Σάββατο; Εχετε να προτείνεται κάτι άλλο;