Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

akis 123

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Ενα pm και σε μενα παιχτη μου αν μπορεις με το προφιλ απο FB
Φίλε με την Έλενα είχαμε έρθει προ κορωνοϊού πολύ - πολύ κοντά, στο Lucy's την άφησα, έχει φύγει από εκεί; Έχω το νούμερό της και το προφίλ της στο Facebook αλλά πλέον έχουμε τσακωθεί και δεν έχουμε επαφές, αν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να της τηλεφωνήσεις ή να της στείλεις μήνυμα να στα στείλω μέσω PM, ενημερωτικά μ' ενδιαφέρει κι εμένα που είναι τώρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Cervantes το αστείο όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι εγώ παίζει να είχα περισσότερα λεφτά στο πορτοφόλι μου απ' αυτόν, δεν είμαι δα και κανένας πιτσιρικάς για να με υποτιμήσει, 39 χρονών είμαι και πάντα καλοντυμένος οπότε από τίποτα δεν έπρεπε να εξάγει το συμπέρασμα ότι ο 50+ που πιθανόν μαδούσε είχε περισσότερα φράγκα να της σκάσει... Τέλος πάντων, αυτή έχασε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πώς την είδες; Γιατί κάποιοι λένε ότι είναι λίγο κομμάτια τώρα τελευταία
ΑυτοΤαλαιπωρηθηκε με τον δικό της, δηλαδή τώρα πια πρώην της ( εδω και καιρό πολύ). Ο τύπος άλλαξε και κινητό για να μην τον παίρνει τηλ. Από ότι κατάλαβα δεν μπορούσε η ίδια να το δεχτεί με τίποτα, του χτύπαγε κουδούνια, χωρίς να την περιμένει ενώ της είχε πει να μην είναι πια μαζί. Ο τύπος έφυγε από το σπίτι του. με την άδεια του τα γράφω αυτά. Τώρα πια η "Αμαντα" θα είναι ξεκούραστη και μαχιμη όπως πάντα ήταν διότι το πήρε απόφαση θέλει δεν θέλει. ΤΕΛΟΣ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ΑυτοΤαλαιπωρηθηκε με τον δικό της, δηλαδή τώρα πια πρώην της ( εδω και καιρό πολύ). Ο τύπος άλλαξε και κινητό για να μην τον παίρνει τηλ. Από ότι κατάλαβα δεν μπορούσε η ίδια να το δεχτεί με τίποτα, του χτύπαγε κουδούνια, χωρίς να την περιμένει ενώ της είχε πει να μην είναι πια μαζί. Ο τύπος έφυγε από το σπίτι του. με την άδεια του τα γράφω αυτά. Τώρα πια η "Αμαντα" θα είναι ξεκούραστη και μαχιμη όπως πάντα ήταν διότι το πήρε απόφαση θέλει δεν θέλει. ΤΕΛΟΣ
Αυτό τώρα το μαθαίνω

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.786
Πόντοι
746

Ωραία τώρα πλέον η Αμάντα θα τον ξανατρώει με την ίδια λύσσα όπως καιρούς πρίν.

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Ωραία τώρα πλέον η Αμάντα θα τον ξανατρώει με την ίδια λύσσα όπως καιρούς πρίν.
πάντα έτσι ήταν. το άτομο δεν είχε ποτέ πρόβλημα ξέρει ακόμα και τους εκτός μαγαζιού. για τελείως άλλους λόγους της είπε τέλος και άλλαξε κινητά. αυτή είχε. πρόβλημα. αλλά στην δουλειά πάντα ήταν μαχιμη η καλύτερη. Οπως και θα συνεχίσει να είναι.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.786
Πόντοι
746
πάντα έτσι ήταν. το άτομο δεν είχε ποτέ πρόβλημα ξέρει ακόμα και τους εκτός μαγαζιού. για τελείως άλλους λόγους της είπε τέλος και άλλαξε κινητά. αυτή είχε. πρόβλημα. αλλά στην δουλειά πάντα ήταν μαχιμη η καλύτερη. Οπως και θα συνεχίσει να είναι.
Είναι ακόμα στο Χαλαρά ή έχει αλλάξει στέκι.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Είναι ακόμα στο Χαλαρά ή έχει αλλάξει στέκι.
Στο Λα Λουνα είναι... Πάντως πήδημα μόνο στο μαγαζί, στη καβατζα κάνει.... Της πρότεινα 1-2 φορές για ξενοδοχείο αλλά δεν....

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.786
Πόντοι
746
Στο Λα Λουνα είναι... Πάντως πήδημα μόνο στο μαγαζί, στη καβατζα κάνει.... Της πρότεινα 1-2 φορές για ξενοδοχείο αλλά δεν....
Να φανταστώ 50άρικο όπως οι είναι οι τιμές. Μην ζητάει κανα80άρι.

Boss93

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
17
Πόντοι
0
στο playboy στο κερατσινι τι φάση είναι?

amartolos43

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Like
23
Πόντοι
0
στο playboy στο κερατσινι τι φάση είναι?
καλησπερα
ειναι το μαγαζι τις Νικης,εχω καιρο να περασω αλλα ειναι μεχρι τις 10 το βραδυ ουζερι και μετα ερχονται τα κοριτσια,νταραβερι γινεται αλλα θελει προσοχη γιατι αν δεν σε ξερουν πανε να δαγκωσουν στα ποτα και στα υπολοιπα

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.362
Πόντοι
7.636
Παίδες καλησπέρα,
όπως διάβασα τα γραφόμενα σας, διέκρινα τα παρακάτω (όπως τα λέει ο συμπαίκτης @Womanaholic), ώστε να κάνουμε επίθεση για ΜΟΥΧΑΜΠΕΤΙ και ΚΑΡΦΩΜΑ.

"La luna" Μιχαλακοπούλου,
"Χαλαρά" στο Περιστέρι και
"Σκορπιός" στην Τρούμπα ξανά και ξανά και ας έχουμε βαρεθεί τις ίδιες και τις ίδιες κοπέλες, άντε και "Pirouette" παρά τις αγενείς συμπεριφορές κι εκεί ή και το "Strass" πίσω από το Caravel που είναι αξιοπρεπέστατο σαν μαγαζί.

Υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία καλή?

Τα σέβη μου!!!

mirmidonas1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2017
Like
201
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, μήπως κάποιος γνωρίζει αν στο Χαλαρά ή Σκορπιό ή La Luna κάνει κάποια κοπέλα πρωκτικό;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.477
Πόντοι
8.345
καλησπερα, εχουμε μαθει το ονομα της κοπελας που ειχε συναντησει ο Distro γαματα πριν κανα στο la luna?

modellotou82

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
13
Πόντοι
0
Έσενα θα σου αρέσει πολύ στο Λα Λουνα η Πατρίτσια, αλλα δουλεύει Τετάρτη, Παρασκευηκαι Σαββατο. Είναι 1.78, ετών 30, γουστάρει αυτό που κάνει , βυζια τέλεια. Στο λεώ επειδή σου άρεσει η Αμάντα από Χαλαρά, σίγουρα θα σου αρέσει και η Πατρίσια, είναι ιδια περίπτωση.
Μάγκες η Πατρίτσια πόσα παίρνει? Πρόγραμμα? Ξέρει κανείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom