You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.227
- Πόντοι
- 3.846
Παίκτη το ίδιο έχω αναρωτηθεί και εγώ. Ο τακτικός πορνορεπόρτερ Μασαζονομάχος έχει εξαφανιστεί, ο Παπασίτο δε γράφει τίποτα, τι φάση;Παιδιά γιατί έχει σιγήσει έτσι το thread; Ο.Κ., εγώ έχω κάποια θέματα κι έχω ένα μήνα να πατήσω σε μαγαζί του είδους, αλλά εσείς γιατί έτσι, ο κλασσικός τσαγκαρο - Γενάρης ευθύνεται που δε βγαίνει κανείς; Λοιπόν επειδή μίλησα πριν λίγο με τη Ρίτα να ενημερώσω ότι η Βάλια λείπει στην πατρίδα της αυτήν την περίοδο και παντρεύτηκε (αγνοώ αν αυτό θα επηρεάσει την επιστροφή της στο μαγαζί και στη δουλειά ή όχι), αλλά έχει έρθει μια καινου΄ρια Ελληνίδα στο μαγαζί που την εκθειάζει η Ρίτα, ας πάει κάποιος να την τσεκάρει να μας πει... Και σκοπεύει να φέρει άλλη μία κοπέλα απ' ό,τι μου είπε
Εγώ έλειπα εκτός Αθήνας αλλά δεν έχω κάνει σεφτέ μετά τις γιορτές.
Το Lucy's λειτουργεί; Όποτε περνάω απέξω το βλέπω κλειστό.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Λειτουργεί απλά κλείνει νωρίς ειδικά τις καθημερινές, οι περισσότερες απ' τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί 3:00 η ώρα το πολύ έχουν φύγει ακόμα και τα Παρασκευοσάββατα. Στείλε μου PM αν θες λεπτομέρειες για το Lucy 's γιατί κάποια πράγματα δεν μπορώ ακόμα να τα γράψω εδώ, εκτός απροόπτου θα πάω αύριο το βράδυ και θα γράψω ενημέρωση, ούτε να το 'ξερες όταν το ανέφερεςΠαίκτη το ίδιο έχω αναρωτηθεί και εγώ. Ο τακτικός πορνορεπόρτερ Μασαζονομάχος έχει εξαφανιστεί, ο Παπασίτο δε γράφει τίποτα, τι φάση;
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 446
Τέρμα Μιχαλακοπούλου είναι το Lucy's;; γίνεται παιχνίδι εκεί;;Λειτουργεί απλά κλείνει νωρίς ειδικά τις καθημερινές, οι περισσότερες απ' τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί 3:00 η ώρα το πολύ έχουν φύγει ακόμα και τα Παρασκευοσάββατα. Στείλε μου PM αν θες λεπτομέρειες για το Lucy 's γιατί κάποια πράγματα δεν μπορώ ακόμα να τα γράψω εδώ, εκτός απροόπτου θα πάω αύριο το βράδυ και θα γράψω ενημέρωση, ούτε να το 'ξερες όταν το ανέφερες
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Όχι ακριβώς, στην αρχή της Μεσογείων. Παλιότερα γινόταν, για τώρα θα σας πω όταν θα πάω και θα έχω άποψηΤέρμα Μιχαλακοπούλου είναι το Lucy's;; γίνεται παιχνίδι εκεί;;
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.072
- Πόντοι
- 1.056
Έχω σχεδόν αποσυρθεί από το σπορ τους τελευταίους μήνες, με εξαίρεση την επίσκεψη μου για ένα ποτό και μόνο στα μαγαζιά της γειτονιάς μου.....Παίκτη το ίδιο έχω αναρωτηθεί και εγώ. Ο τακτικός πορνορεπόρτερ Μασαζονομάχος έχει εξαφανιστεί, ο Παπασίτο δε γράφει τίποτα, τι φάση;
Βασικός λόγος η παγίωση πλέον των ίδιων εργαζομένων γυναικών στον χώρο ( τις ξέρω σχεδόν όλες - κανένα ενδιαφέρον).
Ασχολούμαι τώρα με γνωριμίες σε χώρους εκτός "νύχτας", με μιλφ και γκιλφ, στην περιοχή μου, γνωριμίες χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και ότι προκύψει......
dolcevita2022
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα σας! Από βδομάδα θα είμαι Αθήνα και κατάλαβα ότι καλύτερη επιλογή το laluna για να καθήσεις χαλαρά να πιεις και κανένα ποτάκι και να ακούσεις μουσική. Και βέβαια έχει αρκετά κορίτσια! Πιστεύετε για όσους έχουν πάει ότι αν δώσω σε κάποια κοπέλα 150 Ευρώ θα ακολουθήσει στο χοτέλ; Γενικά είμαι ένας εμφανίσιμος 50αρης.Έχω σχεδόν αποσυρθεί από το σπορ τους τελευταίους μήνες, με εξαίρεση την επίσκεψη μου για ένα ποτό και μόνο στα μαγαζιά της γειτονιάς μου.....
Βασικός λόγος η παγίωση πλέον των ίδιων εργαζομένων γυναικών στον χώρο ( τις ξέρω σχεδόν όλες - κανένα ενδιαφέρον).
Ασχολούμαι τώρα με γνωριμίες σε χώρους εκτός "νύχτας", με μιλφ και γκιλφ, στην περιοχή μου, γνωριμίες χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και ότι προκύψει......
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Παιδιά καλησπέρα σας! Από βδομάδα θα είμαι Αθήνα και κατάλαβα ότι καλύτερη επιλογή το laluna για να καθήσεις χαλαρά να πιεις και κανένα ποτάκι και να ακούσεις μουσική. Και βέβαια έχει αρκετά κορίτσια! Πιστεύετε για όσους έχουν πάει ότι αν δώσω σε κάποια κοπέλα 150 Ευρώ θα ακολουθήσει στο χοτέλ; Γενικά είμαι ένας εμφανίσιμος 50αρης.
Ειδικά αν είναι εκεί η Δομηνικανή η ίδια θα έρθει να σου δώσει τον αριθμό της και θα σου πεί για χοτέλι με 50άρικο την ώρα όπως είχε κάνει σε εμένα, αλλά δεν έχω και σε πολύ μεγάλη εντύπωση για την δουλειά της. Απο άλλους εδω μέσα την λένε για πολύ φόλα. Όυτε μπήκα στο κόπο να το πάω παρακάτω μαζί της . Τώρα εσύ μπορείς να την πάρεις καβάτζα στον la luna και να διαπιστώσεις απο μόνο σου και αν αξίζει τα λεφτά της.
Τώρα απο άλλες κοπέλες δεν ξέρω αν το κάνουν. Μπορείς να το ψάξεις ο ίδιος αν περάσεις απο το μπάρ και μπείς στο παιχνίδι.
dolcevita2022
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου σε ευχαριστώ θερμότατα για την ενημέρωση. Νάσαι καλά. Μια ακόμα ερώτηση. Θα πάω με ταξί. Θα πω στον ταξιτζή ΜΑΙΑΝΔΟΥ παράλληλη της Μιχαλακόπουλου αλλά σε ποιο ύψος, η να κατέβω κάπου Μιχαλακοπούλου καλύτερα;Ειδικά αν είναι εκεί η Δομηνικανή η ίδια θα έρθει να σου δώσει τον αριθμό της και θα σου πεί για χοτέλι με 50άρικο την ώρα όπως είχε κάνει σε εμένα, αλλά δεν έχω και σε πολύ μεγάλη εντύπωση για την δουλειά της. Απο άλλους εδω μέσα την λένε για πολύ φόλα. Όυτε μπήκα στο κόπο να το πάω παρακάτω μαζί της . Τώρα εσύ μπορείς να την πάρεις καβάτζα στον la luna και να διαπιστώσεις απο μόνο σου και αν αξίζει τα λεφτά της.
Τώρα απο άλλες κοπέλες δεν ξέρω αν το κάνουν. Μπορείς να το ψάξεις ο ίδιος αν περάσεις απο το μπάρ και μπείς στο παιχνίδι.
Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.082
- Πόντοι
- 206
Και πιο φθηνά από 150€…Η Μαρία η Ελληνίδα θα στο προτείνει μόνη της.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Δεν υπάρχει κοπέλα στο laluna ή σε οποιοδήποτε κωλόμπαρο , η οποία να αξίζει 150 ευρώ.. εκτός αν την έχεις για όλο το βράδυ και την πηδάς ασταμάτητα..Παιδιά καλησπέρα σας! Από βδομάδα θα είμαι Αθήνα και κατάλαβα ότι καλύτερη επιλογή το laluna για να καθήσεις χαλαρά να πιεις και κανένα ποτάκι και να ακούσεις μουσική. Και βέβαια έχει αρκετά κορίτσια! Πιστεύετε για όσους έχουν πάει ότι αν δώσω σε κάποια κοπέλα 150 Ευρώ θα ακολουθήσει στο χοτέλ; Γενικά είμαι ένας εμφανίσιμος 50αρης.
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
ΣωστάΔεν υπάρχει κοπέλα στο laluna ή σε οποιοδήποτε κωλόμπαρο , η οποία να αξίζει 150 ευρώ.. εκτός αν την έχεις για όλο το βράδυ και την πηδάς ασταμάτητα..
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Η Μαρία στα 50 στη καβατζα. Οι άλλες το πολύ στα 80. Αν σε βρουν όμως χαλαρό άνετα δαγκώνουν για παραπάνω.Και πιο φθηνά από 150€…
Στα 150 έχουμε CG με ανώτερο επίπεδο εμφάνισης και υπηρεσιών
Που βρίσκεται αυτή ?Η Μαρία η Ελληνίδα θα στο προτείνει μόνη της.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Κάποιες καθημερινές....όχι ΣΚ . Λα Λουνα.Που βρίσκεται αυτή ?
Για σήμερα το βράδυ που πρωτηνεις είμαι νεαρός 25 χρονώνΚάποιες καθημερινές....όχι ΣΚ . Λα Λουνα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K