Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.176
Πόντοι
1.056
Πιστεύω πως ναι, με το κατάλληλο αντίτιμο πάντα.
Σε κωλόμπαρο δεν έχω τέτοια εμπειρία,σε στριπ όμως πριν πολλά χρόνια που το είχαμε κάνει με την τότε φίλη μου η αρχική χρέωση που μας πρότειναν ηταν διπλάσια από το αντρικό πριβέ, τελικά πήραμε δύο κοπέλες πακέτο σε χρέωση κανονική.....

[/QUOTE]
Σε στριπ τι έχω κάνει με κανονική χρέωση. Διπλή δεν αξίζει. Στο χαλαρά ποιες είναι τώρα; στη καβατζα σε παίρνει μάτι όλο το μαγαζί;
[/QUOTE]
Τελικά και εμείς μονή πληρώσαμε ουσιαστικά αφού τελικά κάναμε καρέ με τις δύο εργαζόμενες.
Ποιες είναι τώρα στο Χαλαρά δεν γνωρίζω, έχω πολύ καιρό να πάω, ότι έχει γραφτεί εδώ μόνο. Πάντως τέτοια εποχή υπάρχουν απουσίες λόγω αδειών.Η πιο σταθερή πάντως εκεί, εδώ και πολλά χρόνια, είναι η Φλώρα.
Στη κανονική καβάντζα όχι, δεν φαίνεσαι.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
418
Πόντοι
21
Σε στριπ τι έχω κάνει με κανονική χρέωση. Διπλή δεν αξίζει. Στο χαλαρά ποιες είναι τώρα; στη καβατζα σε παίρνει μάτι όλο το μαγαζί;
[/QUOTE]
Τελικά και εμείς μονή πληρώσαμε ουσιαστικά αφού τελικά κάναμε καρέ με τις δύο εργαζόμενες.
Ποιες είναι τώρα στο Χαλαρά δεν γνωρίζω, έχω πολύ καιρό να πάω, ότι έχει γραφτεί εδώ μόνο. Πάντως τέτοια εποχή υπάρχουν απουσίες λόγω αδειών.Η πιο σταθερή πάντως εκεί, εδώ και πολλά χρόνια, είναι η Φλώρα.
[/QUOTE]
φανταζομαι εχει αλλη χρεωση;ποια είναι η διαφορα με την αλλη; είναι 2 καβατζες;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η Φλώρα τι ηλικια εχει;; ξερεις αν κανει κατι με γυναικα;; θελω να παω με την κοπελα μου

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.176
Πόντοι
1.056
[/QUOTE]
φανταζομαι εχει αλλη χρεωση;ποια είναι η διαφορα με την αλλη; είναι 2 καβατζες;;

η Φλώρα τι ηλικια εχει;; ξερεις αν κανει κατι με γυναικα;; θελω να παω με την κοπελα μου
[/QUOTE]
Όχι, διαφορά στην τιμή ανά καβάντζα δεν υπάρχει
Υπήρχαν αρκετοί καναπέδες που διαμορφωνόταν σε καβάντζες με χρήση παραβάν και μια κύρια καβάντζα, η πιο παλιά.
Η Φλώρα είναι μιλφ, πάνω από 40 σίγουρα. Κάνει τα πάντα και πολύ καλά με το κατάλληλο αντίτιμο, πιθανόν να μην πει όχι σε γυναίκα λοιπόν.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
418
Πόντοι
21

[/QUOTE]
Όχι, διαφορά στην τιμή ανά καβάντζα δεν υπάρχει
Υπήρχαν αρκετοί καναπέδες που διαμορφωνόταν σε καβάντζες με χρήση παραβάν και μια κύρια καβάντζα, η πιο πάλιι.
Η Φλώρα είναι μιλφ, πάνω από 40 σίγουρα. Κάνει τα πάντα και πολύ καλά με το κατάλληλο αντίτιμο, πιθανόν να μην πει όχι σε γυναίκα λοιπόν.
[/QUOTE]
τι τιμες παιζουν στα ποτα τα δικα μας;; των γυναικων φανταζομαι 10 κ 20. Η Φλωρα ποσο θελει για καβατζα;; κ τελευταια ερωτηση για να μη σου σπασω κ αλλο τα αρχ τι ωρα ανοιγει ;; λεω να παω στην αρχη να μην πεσει κοσμος

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.176
Πόντοι
1.056
τι τιμες παιζουν στα ποτα τα δικα μας;; των γυναικων φανταζομαι 10 κ 20. Η Φλωρα ποσο θελει για καβατζα;; κ τελευταια ερωτηση για να μη σου σπασω κ αλλο τα αρχ τι ωρα ανοιγει ;; λεω να παω στην αρχη να μην πεσει κοσμος
[/QUOTE]
Ποτό πελατών 5 ευρώ, κεράσματα σε εργαζόμενες 10 και 20 κλασικά. Πόσο θέλει δεν ξέρω σίγουρα, γιατί έχουν γράψει εδώ από 50 μέχρι 110. Πάντως παλιότερα ζηταγε 80, εξάλλου αυτά είναι διαπραγματεύσιμα. Τώρα για να κάνει με γυναίκα δεν μπορώ να πω τι θα ζητήσει.
Όσο για ώρα από 23.00 είναι οκ. Μόνο ξαναθυμίζω ότι αυτές τις μέρες λείπουν πολλές κοπέλες.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
418
Πόντοι
21
Ποτό πελατών 5 ευρώ, κεράσματα σε εργαζόμενες 10 και 20 κλασικά. Πόσο θέλει δεν ξέρω σίγουρα, γιατί έχουν γράψει εδώ από 50 μέχρι 110. Πάντως παλιότερα ζηταγε 80, εξάλλου αυτά είναι διαπραγματεύσιμα. Τώρα για να κάνει με γυναίκα δεν μπορώ να πω τι θα ζητήσει.
Όσο για ώρα από 23.00 είναι οκ. Μόνο ξαναθυμίζω ότι αυτές τις μέρες λείπουν πολλές κοπέλες.
[/QUOTE]
Σε ευχαριστώ ρε El papacito . καπου διαβασα οτι μονο 2 κοπελες δουλευουν εκει. θα παω αργότερα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.180
Πόντοι
5.015
Τελικά στο χαλαρά έχει την πιο χαμηλή τιμή για συνεύρεση στη καβατζα. Γύρω στο 50άρικο. Στο Λα Λουνα από 80 έως και 100.
Μιλάω για χώρια τα ποτά
Μη γράφετε ανακρίβειες και αποπροσανατολίζετε τον κόσμο!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.790
Πόντοι
6.495
Το έγραψα από προσωπική εμπειρία. Για πιρουετ δεν έχω πάει και δεν λέω τίποτα.
Τώρα αν έτυχε , δεν νομίζω αφού έχω επισκεφτεί επανειλημμένα και τα δύο. Απλά La Luna έχει μεγαλύτερο ρόστερ που παίζουν από 80 έως 100. Το Χαλαρά λιγότερες που ξεκινάνε από 50. Από προσωπική εμπειρία, επαναλαμβάνω.

pestoras199

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
126
Πόντοι
0
πηγα λαλουνα και περασα με αμαντα περασα τελεια. Αλλα ειδα και μια ξανθια πιο μεγαλη πως την λενε αυτην και αν ναι τι γνωμη εχετε? Ελληνιδα ξανθια σχετικα μεγαλυτερη απο τισ αλλεσ.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ξερει κανεις ποιες δουλευουν αυτες τις μερες στο χαλαρα ,piruette και bar life κεφαληνίας?

και ποιες δουλευουν αυτες τις μερες στο pub 65? και τι ωρα ανοιγει?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.790
Πόντοι
6.495
Στέλλα θα λες αν είναι και βυζαρου....μια χαρά στο υπόγειο.
Αν λες την άλλη ξανθιά έντονα βαμμένη Εύα, άσε καλύτερα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.829
Πόντοι
3.846
Αν ήταν πολύ ψηλή θα ήταν η Μάρα αλλά είναι Ρουμάνα (μπορεί να λέει ότι είναι Ελληνίδα)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.180
Πόντοι
5.015
ξερει κανεις ποιες δουλευουν αυτες τις μερες στο χαλαρα ,piruette και bar life κεφαληνίας?

και ποιες δουλευουν αυτες τις μερες στο pub 65? και τι ωρα ανοιγει?
Φίλε για το ποιες δουλεύουν αυτήν την περίοδο σε "Χαλαρά" και "Pirouette" έχουμε αναφερθεί εκατό φορές στις προηγούμενες σελίδες, πριν ρωτήσετε κάντε τον κόπο να διαβάσετε και λίγο πιο πίσω, καλό είναι γιατί εκτός από ονόματα θα διαβάσετε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες γι' αυτά τα μαγαζιά. Το "Life" της Κεφαλληνίας είναι ένα μαγαζί που δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντα αυτού του thread, όσο για το "Pub 65" μετά τις 11:00 - 11:30 γίνεται παιχνίδι αλλά έχει πολύ καιρό να γραφτεί κάποια ενημέρωση εδώ και μάλλον όλοι μας έχουμε κάμποσο καιρό να το επισκεφτούμε

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.176
Πόντοι
1.056
Φίλε για το ποιες δουλεύουν αυτήν την περίοδο σε "Χαλαρά" και "Pirouette" έχουμε αναφερθεί εκατό φορές στις προηγούμενες σελίδες, πριν ρωτήσετε κάντε τον κόπο να διαβάσετε και λίγο πιο πίσω, καλό είναι γιατί εκτός από ονόματα θα διαβάσετε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες γι' αυτά τα μαγαζιά. Το "Life" της Κεφαλληνίας είναι ένα μαγαζί που δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντα αυτού του thread, όσο για το "Pub 65" μετά τις 11:00 - 11:30 γίνεται παιχνίδι αλλά έχει πολύ καιρό να γραφτεί κάποια ενημέρωση εδώ και μάλλον όλοι μας έχουμε κάμποσο καιρό να το επισκεφτούμε
Στο "Pub 65" σταθερές είναι η Σοφία (το τοτέμ του μαγαζιού) και μια άλλη Μαρία ή Μαίρη αν δεν κάνω λάθος. Την Ρούλα δεν την έχω δει πρόσφατα, μια δύο ακόμα ήταν εκεί πριν μέρες που δεν τις ήξερα. Οι επισκέψεις μου είναι πια πολύ σύντομες, ένα γεια λόγω γειτονιάς λέω και φεύγω, σε όλα τα μαγαζιά εδώ γύρω, οπότε τις τυχόν καινούριες δεν τις γνωρίζω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.180
Πόντοι
5.015
αυτό μου είπε και εμένα και στο facebook δηλώνει ελληνικό επώνυμο.
Ναι, στο προφίλ της στο Facebook έχει το ελληνικό επώνυμο και στο προφίλ της στο Instagram το ρουμάνικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom