Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Αδερφέ αυτή η Ρούλα κάνει τίποτα; Απωθημένο την έχω δεκαετίες. Εκτός από κέρασμα δεν είχα δαγκώσει ποτσΤ

Αδερφέ αυτή η Ρούλα κάνει τίποτα; Απωθημένο την έχω δεκαετίες. Εκτός από κέρασμα δεν είχα δαγκώσει ποτε
Την πρωτοχρονια τηs εδωσα μια πι.... μεσα στο μαγαζι.....Παλι τα καταφερα οικονομικα.....

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.891
Πόντοι
746
περιμενω την απαντηση του κατεξοχην ειδημων στο θεμα των κωλομπαρων τον womanholic

Μην περιμένεις μοντέλα σε τέτοια μαγαζιά.
Άντε οι 2 απο τις 15 να είναι τόπ και επειδή το ξέρουν παίζουν μπάλα πάνω σε αυτό και η θα σου φάνε αρκετά λεφτά μέχρι να γίνει κάτι η θα σου πούνε ότι είναι μόνο για ποτό,παρέα και κουβέντα(όπως μου έχει τύχει) η αν θες εσύ να κάνεις κάτι παραπάνω δεν θα θέλουν αυτές(όπως μου έχει τύχει).
Γενικά στα κώλοbar αν μία ξεχωρίζει αρκετά θα το εκμεταλευτεί,δεν είναι όπως στο strip που σχεδόν όλες παίζουν ίδια κατηγορία.

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Καλησπέρα στην παρέα
Θα ήθελα να ρωτήσω ξέρετε κάνα καλό μαγαζί εκτός του χαλαρά και λα Λούνα που να γίνετε δυνατό παιχνίδι;
Ευχαριστώ πολύ

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Καλησπέρα στην παρέα
Θα ήθελα να ρωτήσω ξέρετε κάνα καλό μαγαζί εκτός του χαλαρά και λα Λούνα που να γίνετε δυνατό παιχνίδι;
Ευχαριστώ πολύ
Pirouette, Strass, La Luna, Χαλαρά , Σκορπιός
Λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα αλλά τεσπα

christos9595

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Pirouette, Strass, La Luna, Χαλαρά , Σκορπιός
Λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα αλλά τεσπα
Οκ λαλουνα ειναι στη μιχαλακοπουλου στο παρκακι
Στρας πισω αριστερα απο το καραβελ..
Τα αλλα που σκατα ειναι που ψαχνομαι και δεν τα βρισκω;; Αν εχεις την καλοσυνη δλδ να μα πεις.. θενξ

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Τα αλλα που σκατα ειναι που ψαχνομαι και δεν τα βρισκω;; Αν εχεις την καλοσυνη δλδ να μα πεις.. θενξ
Pirouette οδός Ιθάκης, Αθήνα, Χαλαρά, οδός Κύπρου, Μπουρνάζι, Σκορπιός στην οδό Νοταρά, στην Τρούμπα.

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Πιρουέτ οδός Ιθακης κέντρο στο ύψος της 3ης Σεπτεμβρίου
Σκορπιός οδός ναυάρχου Νοταρά Τρούμπα
Χαλαρά Περιστέρι οδός Κύπρου 94

Edit: με πρόλαβε ο συναγωνιστής

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
το λαλουνα σε ποια οδο ειναι;
Ακριβώς απέναντι από τον Άγιο Φανούριο στο Ίλιον στον δεξί πεζόδρομο που κατεβαίνει, Αγίου Φανουρίου 95 αν θυμάμαι καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

To Bella Vita μόνο μου ερχεται στο μυαλό (Λεωφ. Αλεξάνδρας 20)
Έχει κλείσει καιρό τώρα, το μπουζουξίδικο "Bella Vita" εννοώ, είχε δουλέψει για ένα διάστημα με το ίδιο όνομα σαν κυριλέ κωλόμπαρο - κερασματάδικο και τώρα νομίζω πάλι κυριλέ κωλόμπαρο - κερασματάδικο είναι αλλά έχει άλλο όνομα, το ανέφερε κάποιος σε προηγούμενο post

Τελευταία τροποποίηση:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
περιμενω την απαντηση του κατεξοχην ειδημων στο θεμα των κωλομπαρων τον womanholic
Ισχύει ακριβώς ό,τι σου είπαν οι προλαλήσαντες. Για κωλόμπαρα - γαμησάδικα το κάτω των 30 το ξεχνάς, τώρα για το κατά πόσο είναι εμφανίσιμες οι 40+ εργαζόμενες σ' αυτά τα μαγαζιά δε θα είμαι απόλυτος γιατί το "εμφανίσιμες" είναι σχετικό, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου το πρότυπο ομορφιάς που ισχύει στα strip π.χ. απλά καμία σχέση

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Trust... Τι μου θυμίσατε... Πίναμε ποτάρες στο Μικρολίμανο τότε που έκανα παρέα με κάτι αλάνια, 2012 σωτήριον έτος και σκάγαμε Μουσες, φορτώναμε τα κορίτσια και πηγαίναμε Trust.. Απιστευτες εποχές..

Ρε μάγκες, ακούω και λέτε για κορίτσια και τιμές... Εγώ επειδη θα πάω κάποια στιγμη και έχω ένα θέμα με την ιδιωτικότητα, ποιο μαγαζί από όοοολα αυτά που λέτε, πιστεύετε οτι έχει την καλύτερη ιδιωτικότητα;; Και μιλάω για μέσα στο μαγαζί.. Δεν εννοώ πρόσβαση στο δρομο, πάρκινγκ και τέτοια... Δηλαδη με τσιμπουκώνουν πχ και να παίρνει μάτι ο Womanaholic στο μισό μέτρο... Τυχαίο όνομα αδερφέ.. Ξέρεις οτι σε εκτιμώ

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Γενικά για να γαμησεις μέσα σε μπαρ την ώρα που ο αλλος δίπλα πίνει ποτό πρέπει να είσαι και λίγο χύμα με την καλή εννοια.
Απο κει και περα στο Λα Λούνα πχ η καβάντζα είναι τόσο σκοτεινή που δεν βλέπεις ούτε την τρύπα για να την χώσεις. Και στο Πιρουέτ πας πανω και δεν βλέπει κανείς τί κάνεις
Το ίδιο και στον Σκορπιο

Για το Bella Vita εχετε δίκιο, πλέον λέγεται Roi Mat και είναι κερασματάδικο

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Γενικά για να γαμησεις μέσα σε μπαρ την ώρα που ο αλλος δίπλα πίνει ποτό πρέπει να είσαι και λίγο χύμα με την καλή εννοια.
Αυτό είναι κάτι που προσωπικά με φτιάχνει πολύ.
Να έχουμε τυχαίους θεατές ή να είμαι εγώ ο τυχαίος θεατής.
Γι'αυτό και αποφεύγω τους τελείως απομονωμένους χώρους όπως π.χ. το πατάρι στον Σκορπιό.

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Απο κει και περα στο Λα Λούνα πχ η καβάντζα είναι τόσο σκοτεινή που δεν βλέπεις ούτε την τρύπα για να την χώσεις. Και στο Πιρουέτ πας πανω και δεν βλέπει κανείς τί κάνεις
Το ίδιο και στον Σκορπιο

Το Μύθος όμως, αν δεν κάνω λάθος, δεν είχε καβάτζες. Εκεί στον καναπέ γινόταν η δουλειά!!!

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Το ίδιο και στον Σκορπιο

Ισχύει το ίδιο και στο χαλαρά;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.217
Πόντοι
3.846
Στο Χαλαρά γαμάς στο τραπέζι. Σου δίνουν ένα παραβάν και πας από πίσω.

για όλους τους νέους: Διαβάστε μέχρι 3-4 σελίδες πίσω και θα μπείτε στο νόημα εύκολα, μη γράφουμε τις ίδιες πληροφορίες συνέχεια.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Στο Χαλαρά γαμάς στο τραπέζι. Σου δίνουν ένα παραβάν και πας από πίσω.

για όλους τους νέους: Διαβάστε μέχρι 3-4 σελίδες πίσω και θα μπείτε στο νόημα εύκολα, μη γράφουμε τις ίδιες πληροφορίες συνέχεια.
Η καλύτερη στιγμή στο Χαλαρά ήταν όταν έπεσε το παραβάν ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας, όχι στην κύρια καβάντζα, και είχα κοινό να παρακολουθεί από τα δύο τραπέζια απέναντι.
Απόλαυση!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom