polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
περιμενω την απαντηση του κατεξοχην ειδημων στο θεμα των κωλομπαρων τον womanholicΞέχνα τον όρο "εμφανισημες" όταν αναφέρεσαι σε κωλομπαρα.
περιμενω την απαντηση του κατεξοχην ειδημων στο θεμα των κωλομπαρων τον womanholicΞέχνα τον όρο "εμφανισημες" όταν αναφέρεσαι σε κωλομπαρα.
Αδερφέ αυτή η Ρούλα κάνει τίποτα; Απωθημένο την έχω δεκαετίες. Εκτός από κέρασμα δεν είχα δαγκώσει ποτσΤ
Την πρωτοχρονια τηs εδωσα μια πι.... μεσα στο μαγαζι.....Παλι τα καταφερα οικονομικα.....Αδερφέ αυτή η Ρούλα κάνει τίποτα; Απωθημένο την έχω δεκαετίες. Εκτός από κέρασμα δεν είχα δαγκώσει ποτε
περιμενω την απαντηση του κατεξοχην ειδημων στο θεμα των κωλομπαρων τον womanholic
Pirouette, Strass, La Luna, Χαλαρά , ΣκορπιόςΚαλησπέρα στην παρέα
Θα ήθελα να ρωτήσω ξέρετε κάνα καλό μαγαζί εκτός του χαλαρά και λα Λούνα που να γίνετε δυνατό παιχνίδι;
Ευχαριστώ πολύ
Και το Lucy's, αν λειτουργεί ακόμη.......Pirouette, Strass, La Luna, Χαλαρά , Σκορπιός
Λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα αλλά τεσπα
Οκ λαλουνα ειναι στη μιχαλακοπουλου στο παρκακιPirouette, Strass, La Luna, Χαλαρά , Σκορπιός
Λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα αλλά τεσπα
Pirouette οδός Ιθάκης, Αθήνα, Χαλαρά, οδός Κύπρου, Μπουρνάζι, Σκορπιός στην οδό Νοταρά, στην Τρούμπα.Οκ λαλουνα ειναι στη μιχαλακοπουλου στο παρκακι
Στρας πισω αριστερα απο το καραβελ..
Τα αλλα που σκατα ειναι που ψαχνομαι και δεν τα βρισκω;; Αν εχεις την καλοσυνη δλδ να μα πεις.. θενξ
Πιρουέτ οδός Ιθακης κέντρο στο ύψος της 3ης ΣεπτεμβρίουΟκ λαλουνα ειναι στη μιχαλακοπουλου στο παρκακι
Στρας πισω αριστερα απο το καραβελ..
Τα αλλα που σκατα ειναι που ψαχνομαι και δεν τα βρισκω;; Αν εχεις την καλοσυνη δλδ να μα πεις.. θενξ
Ακριβώς απέναντι από τον Άγιο Φανούριο στο Ίλιον στον δεξί πεζόδρομο που κατεβαίνει, Αγίου Φανουρίου 95 αν θυμάμαι καλάτο λαλουνα σε ποια οδο ειναι;
Έχει κλείσει καιρό τώρα, το μπουζουξίδικο "Bella Vita" εννοώ, είχε δουλέψει για ένα διάστημα με το ίδιο όνομα σαν κυριλέ κωλόμπαρο - κερασματάδικο και τώρα νομίζω πάλι κυριλέ κωλόμπαρο - κερασματάδικο είναι αλλά έχει άλλο όνομα, το ανέφερε κάποιος σε προηγούμενο postTo Bella Vita μόνο μου ερχεται στο μυαλό (Λεωφ. Αλεξάνδρας 20)
Έκλεισε το Lucy's, νομίζω ότι ήδη ανακαινίζεται μάλισταΚαι το Lucy's, αν λειτουργεί ακόμη.......
Ισχύει ακριβώς ό,τι σου είπαν οι προλαλήσαντες. Για κωλόμπαρα - γαμησάδικα το κάτω των 30 το ξεχνάς, τώρα για το κατά πόσο είναι εμφανίσιμες οι 40+ εργαζόμενες σ' αυτά τα μαγαζιά δε θα είμαι απόλυτος γιατί το "εμφανίσιμες" είναι σχετικό, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου το πρότυπο ομορφιάς που ισχύει στα strip π.χ. απλά καμία σχέσηπεριμενω την απαντηση του κατεξοχην ειδημων στο θεμα των κωλομπαρων τον womanholic
Trust... Τι μου θυμίσατε... Πίναμε ποτάρες στο Μικρολίμανο τότε που έκανα παρέα με κάτι αλάνια, 2012 σωτήριον έτος και σκάγαμε Μουσες, φορτώναμε τα κορίτσια και πηγαίναμε Trust.. Απιστευτες εποχές..Σωστά θυμάσαι.
Αυτό είναι κάτι που προσωπικά με φτιάχνει πολύ.Γενικά για να γαμησεις μέσα σε μπαρ την ώρα που ο αλλος δίπλα πίνει ποτό πρέπει να είσαι και λίγο χύμα με την καλή εννοια.
Το Μύθος όμως, αν δεν κάνω λάθος, δεν είχε καβάτζες. Εκεί στον καναπέ γινόταν η δουλειά!!!Γενικά για να γαμησεις μέσα σε μπαρ την ώρα που ο αλλος δίπλα πίνει ποτό πρέπει να είσαι και λίγο χύμα με την καλή εννοια.
Απο κει και περα στο Λα Λούνα πχ η καβάντζα είναι τόσο σκοτεινή που δεν βλέπεις ούτε την τρύπα για να την χώσεις. Και στο Πιρουέτ πας πανω και δεν βλέπει κανείς τί κάνεις
Το ίδιο και στον Σκορπιο
Για το Bella Vita εχετε δίκιο, πλέον λέγεται Roi Mat και είναι κερασματάδικο
Ωραίος ήταν στον Μύθο ο χώρος.....Το Μύθος όμως, αν δεν κάνω λάθος, δεν είχε καβάτζες. Εκεί στον καναπέ γινόταν η δουλειά!!!
Ισχύει το ίδιο και στο χαλαρά;Γενικά για να γαμησεις μέσα σε μπαρ την ώρα που ο αλλος δίπλα πίνει ποτό πρέπει να είσαι και λίγο χύμα με την καλή εννοια.
Απο κει και περα στο Λα Λούνα πχ η καβάντζα είναι τόσο σκοτεινή που δεν βλέπεις ούτε την τρύπα για να την χώσεις. Και στο Πιρουέτ πας πανω και δεν βλέπει κανείς τί κάνεις
Το ίδιο και στον Σκορπιο
Για το Bella Vita εχετε δίκιο, πλέον λέγεται Roi Mat και είναι κερασματάδικο
Η καλύτερη στιγμή στο Χαλαρά ήταν όταν έπεσε το παραβάν ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας, όχι στην κύρια καβάντζα, και είχα κοινό να παρακολουθεί από τα δύο τραπέζια απέναντι.Στο Χαλαρά γαμάς στο τραπέζι. Σου δίνουν ένα παραβάν και πας από πίσω.
για όλους τους νέους: Διαβάστε μέχρι 3-4 σελίδες πίσω και θα μπείτε στο νόημα εύκολα, μη γράφουμε τις ίδιες πληροφορίες συνέχεια.