El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.068
- Πόντοι
- 1.056
Στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς....Είσαι γραφείο τύπου ρε άτιμε για τα κωλόμπαρα της 3ης Σεπτεμβρίου!
Στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς....Είσαι γραφείο τύπου ρε άτιμε για τα κωλόμπαρα της 3ης Σεπτεμβρίου!
Εγω θα έλεγα το ανάποδο..... αλλά δεν υπάρχει σταθερή τιμή, ειδικά στο Χαλαρά. Η γραμμή ήταν να ζητάνε 80, ειδικά όταν ήταν νωρίς, για βγάλουν σίγουρα τις μάρκες της βραδιάς, αλλά εξαρτάται από την γυναίκα, την ώρα, πόσα έχει βγάλει μέχρι εκείνη την στιγμή και άλλους παράγοντες.Τελικά στο χαλαρά έχει την πιο χαμηλή τιμή για συνεύρεση στη καβατζα. Γύρω στο 50άρικο. Στο Λα Λουνα από 80 έως και 100.
Μιλάω για χώρια τα ποτά
Χορηγό ψάχνει. Σε είδε άπειρο και θέλει να σε αρμέξει. Θα σου έλεγα να μην μπλέξεις σε τέτοιες καταστάσεις γιατί θα κολλήσεις και θα εξαντληθείς οικονομικά και συναισθηματικά. Άλλωστε όλο αυτό ειναι στα προβλεπόμενα ενός κωλομπαρου κ της κωλομπαρούΠρος ενημερωση σας αλλα και εμεσα ερωτηση...
Πριν κανα 3μηνο ειχα παει με αλλους 3 φιλους στο Blue Nights(απεναντι απο ενα White Nights αν θυμαμαι καλα) στην Τρουμπα κατα τις 01:00.
Καθησαμε στον καναπε δεξια με το που μπαινεις και μετα απο λιγο σκασανε 3.
2 ξανθιες 40αρες μια χαρα γυναικες και μια μαυρομαλλα 50 φευγα που δεν βλεποταν.
Μη τα πολυλογω, μετα απο 2 γυρους και 20 λεπτα μετα, η δικια μου η ξανθια μαλλον με ειδε αγαπουλη και μου πεταει "οσοι ερχονται εδω ολο με ρωτανε ποσο παει κια δεν ειναι καθολου ωραιο". Εγω σαν αμουστακος και οντας 1η φορα σε κολομπαρο λεω "ε ναι τα γουρουνια, δεν ειναι πραματα αυτα... μπλα μπλα"(χα χα σας εθαψα μαλακες).
Απο το vibe του μαγαζιου(υπηρχε ενα 7χρονο κοριτσακι το οποιο ετρεχε μες στο μαγαζι δεξια αριστερα) μαλλον οντως δεν πεφτει σουβλισμα σε καποια καβατζα.
Παρολα αυτα η τυπισσα μου εδωσε το νουμερο της και γω το δικο μου και μου λει να βγουμε για φαι καποια μερα και το επομενο πρωι με πηρε...Δεν το σηκωσα ποτε αλλα το απονηρευτο μυαλο μου λει μαλλον για χορηγο ψαχνει ή παιζει και να κανει δωματια(?).
Αυτα!
Θέλω να πάω χαλαρά με μια φίλη. Πιστεύετε ότι θα βρεθεί κοπέλα να συνευρεθει στη καβατζα με τη φίλη μου;Δεν είναι οι μοναδικοί. Έρχονται και 2 γκόμενες μόνες τους. Αρκετές φορές - 3 με 4 το μήνα - καμμιά παρέα με 3 -4 άτομα και των 2 φύλλων. Αλλά καβατζα δεν εχω δει κανέναν τους.
Ιθάκης 50, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Καλύμνου.Το πιρουετ ρε μάγκες που είναι; Με καυλωσε η περιγραφή για 40αρα καλλίγραμμη και θα το ψηνα να πάω αν έχει κάνα 50αρικο! Σημειωτέον δν εχ πατήσει ποτέ το πόδι μου σε κωλομπαρο !
Σε ευχαριστώ αδερφέ ! Νομίζω ότι θα έχω λίγο άγχος για το πως θα προσεγγίσω όταν μπω την κοπέλα αλλά φαντάζομαι ότι μπορώ να το ζητήσω απευθείας αυτό που θέλω σωστα; Πχ αν θέλω καβάτζα δεν θα είναι κακό να το πω κατευθείαν!Ιθάκης 50, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Καλύμνου.
Αυτές τις μέρες είναι κλειστό λόνω διακοπών, ,δεν ξέρω μέχρι πότε όμως.
Μην ανησυχείς, θα στο προτείνουν εκείνες μετά το πρώτο ποτό που θα κεράσεις.Σε ευχαριστώ αδερφέ ! Νομίζω ότι θα έχω λίγο άγχος για το πως θα προσεγγίσω όταν μπω την κοπέλα αλλά φαντάζομαι ότι μπορώ να το ζητήσω απευθείας αυτό που θέλω σωστα; Πχ αν θέλω καβάτζα δεν θα είναι κακό να το πω κατευθείαν!
Ααα όποτε μπαινω φαντάζομαι κάθομαι περιμένω να πλησιάσει κάποια παίρνω ένα δικό μου ποτό που φαντάζομαι θα κάνει ένα δεκάρικο μετά κάνω τσατ και κερνάω αυτή που μου αρέσει (ένα ακόμα δεκάρικο δλδ) και μετά προτεινω καβάτζα για 50€; Δλδ είμαστε στα 70€ τοταλ;Μην ανησυχείς, θα στο προτείνουν εκείνες μετά το πρώτο ποτό που θα κεράσεις.
Αν δεν στο πουν το λες εσύ κατευθείαν φυσικά χωρίς άλλο κέρασμα. Αν πας καβάντζα και περάσεις καλά, κερνάς και ένα μετά, αν γουστάρεις βέβαια, όχι πριν όμως και καλό μάθουν....
Πέντε έχει το ποτό σου στο Pirouette, 10 και 20 τα γυναικεία κεράσματα (μονό και διπλό) . Απέφυγε τα διπλά, δεν έχουν νόημα. Μόλις σου σερβίρουν το ποτό σου θα έρθει μια να σε διπλαρώσει. Δες πια σου αρέσει, τρεις είναι όλες κι όλες εκεί, και κέρνα αυτή μόνο ένα και προχωράς.Ααα όποτε μπαινω φαντάζομαι κάθομαι περιμένω να πλησιάσει κάποια παίρνω ένα δικό μου ποτό που φαντάζομαι θα κάνει ένα δεκάρικο μετά κάνω τσατ και κερνάω αυτή που μου αρέσει (ένα ακόμα δεκάρικο δλδ) και μετά προτεινω καβάτζα για 50€; Δλδ είμαστε στα 70€ τοταλ;
Σωστός ο παίχτης ευχαριστώ για τις οδηγίες! Θα περάσω απέξω πρώτα να δω αν αξίζει καμία γιατί είμαι και σχετικά νέος μην μπλέξω με κάνα πούρο !Πέντε έχει το ποτό σου στο Pirouette, 10 και 20 τα γυναικεία κεράσματα (μονό και διπλό) . Απέφυγε τα διπλά, δεν έχουν νόημα. Μόλις σου σερβίρουν το ποτό σου θα έρθει μια να σε διπλαρώσει. Δες πια σου αρέσει, τρις είναι όλες κι όλες εκεί, και κέρνα αυτή μόνο ένα και προχωράς.
Σύνολο αν μείνεις σε αυτά 65 ευρώ.
Απέξω δεν φαίνεται τίποτα, μπες τσεκαρε και βγαίνεις, πολλοί το κάνουν,μην ανησυχείς αλλά η μικρότερη είναι η Κατερίνα που έγραψες , η σαραντάρα.Σωστός ο παίχτης ευχαριστώ για τις οδηγίες! Θα περάσω απέξω πρώτα να δω αν αξίζει καμία γιατί είμαι και σχετικά νέος μην μπλέξω με κάνα πούρο !
Χίλια ευχαριστώ και πάλι !Απέξω δεν φαίνεται τίποτα, μπες τσεκαρε και βγαίνεις, πολλοί το κάνουν,μην ανησυχείς αλλά η μικρότερη είναι η Κατερίνα που έγραψες , η σαραντάρα.
Δεν χρειάζεται μπορείς εκεί που θα τις πάρεις το πρώτο ποτό να τις πεις να συμπληρώσω τα άλλα 40 και να πάμε Καβατζα και θα το δεχτεί. Εγώ μια φορά που δεν είχα όντως λεφτά είχα γαμησει και με λιγότερα από 50αρι τοταλ. Όλα γίνονται αν σε συμπαθήσει η Άντζι σσ το αφεντικό.Πέντε έχει το ποτό σου στο Pirouette, 10 και 20 τα γυναικεία κεράσματα (μονό και διπλό) . Απέφυγε τα διπλά, δεν έχουν νόημα. Μόλις σου σερβίρουν το ποτό σου θα έρθει μια να σε διπλαρώσει. Δες πια σου αρέσει, τρεις είναι όλες κι όλες εκεί, και κέρνα αυτή μόνο ένα και προχωράς.
Σύνολο αν μείνεις σε αυτά 65 ευρώ.
Ισχύει και αυτό, 50 συνολικό κέρασμα. Αλλά δεν το δέχονται πάντα για να το προτείνω σε κάποιον σαν βάση για την πρώτη φορά που θα πάει.Δεν χρειάζεται μπορείς εκεί που θα τις πάρεις το πρώτο ποτό να τις πεις να συμπληρώσω τα άλλα 40 και να πάμε Καβατζα και θα το δεχτεί. Εγώ μια φορά που δεν είχα όντως λεφτά είχα γαμησει και με λιγότερα από 50αρι τοταλ. Όλα γίνονται αν σε συμπαθήσει η Άντζι σσ το αφεντικό.
Καλησπέρα. Εμένα η πρώτη επίσκεψη μου κοστολογηθηκε στα €65Δεν χρειάζεται μπορείς εκεί που θα τις πάρεις το πρώτο ποτό να τις πεις να συμπληρώσω τα άλλα 40 και να πάμε Καβατζα και θα το δεχτεί. Εγώ μια φορά που δεν είχα όντως λεφτά είχα γαμησει και με λιγότερα από 50αρι τοταλ. Όλα γίνονται αν σε συμπαθήσει η Άντζι σσ το αφεντικό.
Πιστεύω πως ναι, με το κατάλληλο αντίτιμο πάντα.Θέλω να πάω χαλαρά με μια φίλη. Πιστεύετε ότι θα βρεθεί κοπέλα να συνευρεθει στη καβατζα με τη φίλη μου;
Καλησπέρα. Μπαίνεις και κάθεσαι στο μπάρ αριστερά. Εκεί θα σου πιάσει κουβέντα η Άντζι μέσα από το μπάρ. Πίνεις το ποτάκι σου και κοιτάς αν σου κάνει κάποια. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι με κάποια. Αν δεν σου κάνει, πίνεις το ποτό σου ήσυχος και φεύγεις μετά.Ααα όποτε μπαινω φαντάζομαι κάθομαι περιμένω να πλησιάσει κάποια παίρνω ένα δικό μου ποτό που φαντάζομαι θα κάνει ένα δεκάρικο μετά κάνω τσατ και κερνάω αυτή που μου αρέσει (ένα ακόμα δεκάρικο δλδ) και μετά προτεινω καβάτζα για 50€; Δλδ είμαστε στα 70€ τοταλ;