Καλημέρα στα παιδιά, εχθές 12 παρά μπήκα στο Strass κανένας πελάτης μόνο ο μπάρμαν και 2 ξανθιές. Η πρώτη προσέγγιση η Λουντμίλα εύσωμη όπως και η άλλη κοπέλα εγώ συνήθως εστιάζω στο μπράτσο και προγούλι για να ζυγίσω κυβικά. Έρχεται για ποτό και από ευγένεια δίνω ένα απλό(10ευρώ). Μιλούσαμε αρκετή ώρα πολύ χαμογελαστή γυναίκα, εγώ όμως κρατούσα απόσταση οπότε το κατάλαβε το τοίχος και ότι δεν θα γίνει κάτι και αποχώρησε. Καπάκι έρχεται η Βίκυ μοστράροντας το πλούσιο μπούστο και πιο επιθετική άρχισε να χαιδεύει πόδια και πλησίαζε το στήθος ίσα ίσα για να ακουμπάνε τα κανόνια στα χέρια μου, κέρασα από ευγένεια ένα απλό, μιλήσαμε γελάσαμε πλήρωσα 25 ευρώ και έφυγα.
Και πήγα στην άπλα της καβάτζας στο Χαλαράάάάά. Πάλι ψυχή από πελάτες 5-6 γυναίκες όμως με πλησιάζει μία νταρντάνα με τα κιλά όμως εκεί που έπρεπε στήθος και κώλο με πολύ ωραία πόδια δεν θυμάμαι όμως το όνομα γιατί στόχευα αλλού, μου είπε αν θέλω παρέα της είπα όχι τώρα και μου απάντησε κατάλαβα θέλεις πασαρέλα και έφυγε, θα την επισκεφθώ όμως σύντομα γιατί μου άρεσε. Μετά έρχεται μία ξανθιά με ωραίο πρόσωπο αλλά μεγαλύτερης ηλικία προσπέρασα ευγενικά. Και έρχεται η μελαχρινή Φλώρανς η Αμερικάνα απίστευτη σιλουέτα με ποδάρες κωλάρα και στητό στήθος, πρόσωπο απ'όσο μπορούσα να διακρίνω από το σκότος του μαγαζιού μάλλον πρόστυχο. Έρχεται και πάει να κάτσει κατευθείαν επάνω μου, της λέω είναι ψηλό το σκαμπό δεν φτάνεις μου λέει πάμε απέναντι που είναι πιο άνετα και δείχνει τη καβάτζαααααααα. Καθόμαστε μιλάμε λίγο σε απόσταση αναπνοής και αρχίζει το χούφτωμα και τα συνηθισμένα κοπλιμέντα που λένε σε όλους τους άντρες, μου λέει θα κεράσεις ποτό εννοείται της λέω αλλά θα μου πεις και το μετά ,μου λέει τι θέλεις της λέω τι κάνεις, μωρό μου λέει 105 ευρώ τι 105 της λέω όλα δηλαδή ζητούσε το πριβέ 80 ευρώ, της λέω πολλά. Τα κάνω όμως όλα μου λεέι και κατευθείαν άναψε εσωτερικός συναγερμός κωλοτρυπίδας.
Γδύθηκε τελείως δάγκωσα τα κωλομάγουλα της τα οποία δεν χορταίνονται, δάχτυλο μπροστά και άρχιζε να μουγγρίζει και να χτυπάει μόνη της τα καπούλια. Η μυρουδιές ρε παιδιά και κώλου και μουνιού ήταν απίστευτες που έγω συνήθως δεν κατεβαίνω κάτω. Σηκώνομαι βγάζω υποκάμισο, παντελόνι, εσώρουχο, παπούτσια και τα αφήνω δίπλα τελείως γυμνός σκέφτηκα να βγάλω κάλτσες αλλά είπα θα το κάνω όπως ο αείμνηστος Γκουσγκούνης θα γαμήσω με τη κάλτσα. Η πίπα ενώ ήταν βαθεία και της είχα αρπάξει τα μαλλιά και της ανέβαζα ρυθμό ήταν οκ. Περνάει καπότα και γυρνάει στα τέσσερα και αρχίζω το σφυρί, βόγκαγε και είχε γυρισμένο το κεφάλι της για να την βλέπω που έσφιγγε τα δόντια, τον βγάζω το παίρνει στο στόμα και πάλι στα 4 και εκεί άρχισε το ανελέητο γαμήσι από το κώλο δεν μιλάμε πλέον για σφυρί αλλά για τσεκούρι. Σπασμένη μέση να κρατάω πλάτη για να μην φεύγει μπροστά με το άλλο να σφίγγω το βυζί της και κάρφωνα σαν κτήνος. Περιττό να πω ότι οι κραυγές βγαίνανε πλέον με ανοιχτό το στόμα κάθε φορά που τον έτρωγε όλο και τα αρχίδια χτυπούσαν κωλοτρυπίδα και κάπου εκεί ήρθε το τέλος. Με το που πάω να βγω μου λέει όχι ακόμα και άρχιζε με τη κωλάρα της να με σπρώχνει έχοντας όλο το εργαλείο μέσα, εγώ τοίχος ακούνητο για να το ευχαριστηθεί. Καθίσαμε αρκετή ωρίτσα μετά και προσπαθούσε να ντυθεί αλλά δεν τα κατάφερνε. Καθόλη την διάρκεια της προσπάθειας της χάιδευα το στήθος και τα καπούλια μου έδωσε δυο τρία φιλιά και αποχώρησε, αυτά από εμένα καλή συνέχεια.