Την καλημέρα μου στα αγαπητά μέλη και στους φίλους του thread. Επίσκεψη στο "Pirouette" απόψε γύρω στις 2:00 με άγριες διαθέσεις για παρτούζα. Η ιδέα μου μπήκε την τελευταία φορά που είχα πάει για την Ελένη όπου για πρώτη φορά μου έκανε "κλικ" η Κατερίνα με ένα χαμόγελο που μου έσκασε την τελευταία στιγμή κι ενώ χαιρέτησα όντας στην πόρτα, παρότι είναι μια κοπέλα που κάθε άλλο παρά αδιάφορη μου ήταν ανέκαθεν εμφανισιακά για κάποιο λόγο, είτε γιατί όποτε πήγαινα είχα μάτια μόνο για την Ελένη, είτε γιατί ως γνωστόν προτιμάω τους πιο curvy έως και chubby σωματότυπους, δεν την είχα ποτέ σε προτεραιότητα. Όσα δε φέρνει ο χρόνος όμως τα φέρνει η στιγμή κι εμένα μετά από εκείνη τη ματιά που μου είχε ρίξει μου μπήκε στο μυαλό να τη σκίσω χωρίς "μα" και "μου"... Θα μου πείτε βέβαια γιατί όχι μόνη της αλλά παρτούζα με την Ελένη; Μα προφανώς γιατί η Ελένη είναι το στανταράκι μου και δε θα μπορούσα να την αφήσω παραπονεμένη...
Μπαίνοντας διαπίστωσα ότι η Ελένη έλειπε, και όχι γιατί ήταν με πελάτη στην καβάτζα, απλά έλειπε από το μαγαζί. Με το που με είδε η Κατερίνα να μπαίνω και παρότι ήταν με πελάτη μου έριξε ένα τεράστιο χαμόγελο μιας και απ' ό,τι μου είπε με θυμόταν απ' όλες τις προηγούμενες φορές που είχα πάει στο μαγαζί. Μέσα σε ένα λεπτό άφησε στα κρύα του λουτρού τον μπάρμπα που την είχε κεράσει και ήρθε να μου πάρει παραγγελία και φυσικά να κάτσει φαρδιά - πλατιά δίπλα μου μιας και απ' ό,τι έμαθα η Ελένη έλειπε τελικά σε διακοπές με άδεια, οπότε ίσως ήθελε να αρπάξει την ευκαιρία να κάτσει μαζί μου. Εν τω μεταξύ φορούσε ένα γαμάτο φόρεμα με ντεκολτέ τόσο ανοιχτό που πεταγόταν κάθε τόσο έξω κι από μια ρόγα, πράγμα το οποίο με κάβλωσε πολύ - παρεμπιπτόντως το στήθος της είναι πολύ Ο.Κ. σε μέγεθος για το σωματότυπό της, στο πρόσωπό της και στο απίστευτο κορμί που διαθέτει για την ηλικία των 40 που βρίσκεται έχουμε αναφερθεί κι άλλες φορές εδώ μέσα, μόνο ίσως μειονέκτημα το ότι της λείπουν κάποιες καμπύλες παραπάνω σε κανα δυο επίμαχα σημεία που αν υπήρχαν θα έκαναν ακόμα πιο ασυναγώνιστη τη σωματάρα της.
Καθίσαμε λοιπόν μαζί και στις πρώτες κουβέντες της γνωριμίας μας εξεπλάγην όταν διαπίστωσα ότι τελικά δε γνωριζόμαστε 5-6 χρόνια που νόμιζα, όσα δηλαδή πηγαίνω στο Pirouette, αλλά 16, καθώς δούλευε ήδη από το 2007 στον "Γρύλλο" στην Αγία Παρασκευή, η ιδέα να τη ρωτήσω μου μπήκε εμένα καθώς θυμόμουν από τότε παλιά μια Κατερίνα Γεωργιανή με κορμάρα και παραήταν πολλές οι συμπτώσεις για να είναι διαφορετικό πρόσωπο... Ενθουσιασμένος λοιπόν κι από αυτήν την αποκάλυψη μιας και η Κατερίνα που θυμόμουν από τότε παλιά ήταν μεγάλο απωθημένο μου την αρχίζω στο χαμούρεμα στον καναπέ με βαθιά γλωσσόφιλα και χέρι στα βυζιά της μιας και με είχε ξετρελάνει αυτό το εντελώς πρόστυχο φόρεμα που φορούσε - γενικά και λόγω ύψους συν τοις άλλοις η Κατερίνα είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που και μόνο που τη βλέπεις θέλεις να τη σκίσεις. Μετά από 2-3 απλά ποτά που την κέρασα η ίδια μου πρότεινε σχεδόν σαν να βιαζόταν να πάμε στην καβάτζα με ένα 50άρικο - αυτός και είναι ο λόγος που όπως έχουμε πει επανειλημμένως το "Pirouette" είναι από τα πιο VFM μαγαζιά τους είδους καθώς και πολύ λογικές τιμές έχει, και η "μπριτζόλα" προσφέρεται απλόχερα και απ' την πρώτη στιγμή χωρίς να ωθεί το μαγαζί τον πελάτη σε μεγάλες καταναλώσεις μέχρι να "σπρώξει"...
Στην κάτω καβάτζα που πήγαμε και όχι σ' αυτήν στο πατάρι η Κατερίνα ξεκίνησε με μια συγκλονιστική και καθόλου βιαστική πίπα, είναι πραγματικά πολύ καβλωτικό να βλέπεις το μεγάλο στόμα της να σου θηλακώνει ολόκληρο τον πούτσο... Κάπως πονηρά και ίσως γιατί ήθελε να αποφύγει τα περαιτέρω επειδή ήμουν φουλ καβλωμένος μου πρότεινε να με τελειώσει έτσι, αλλά φυσικά της είπα ότι θα κάνουμε και σεξ κάτι που τελικά το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Στη συνέχεια και πριν μπω μέσα της την έβαλα να ξαπλώσει στο καναπεδάκι και να ανοίξει διάπλατα τις τεράστιες ποδάρες της για να τη γλείψω, το μουνί της είναι πολύ μεγάλο και με μεγαλούτσικα μουνόχειλα και είναι σκέτη κάβλα να το γλείφεις, από ένα σημείο και μετά μάλιστα τιναζόταν κι εκείνη και μάλλον το ευχαριστιόταν όσο κι εγώ. Αμέσως μετά την έβαλα να κάτσει στα τέσσερα για να την πάρω, επίτηδες κάθισε λίγο λοξά αλλά την επανέφερα στην κανονική θέση για να την καρφώσω με όλη μου τη δύναμη κάτι που τελικά αποδέχτηκε... Επόμενη στάση εγώ καθιστός στο καναπεδάκι κι αυτή να χοροπηδάει από πάνω μου, εκεί κόντεψα να τελειώσω γιατί το "έχει" πολύ μ' αυτήν τη στάση αλλά κρατήθηκα γιατί είχα άλλα σχέδια για την κατάθεση... Η τελευταία στάση που γαμηθήκαμε ήταν μια έμπνευσή μου της στιγμής, πέταξα τα πράγματα από το τραπεζάκι που ήταν εκεί μπροστά μας και την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα για να την πα΄ρω και κανονικά, εκεί η κάβλα έπιασε κόκκινο καθώς το τραπέζι πήγαινε και ερχόταν βλέποντας το κορμί της και τα βυζιά της να πάλλονται μπροστά μου σε σημείο που φοβήθηκα κάποια στιγμή μη χτυπήσει το κεφάλι της στο μπαρ από πίσω, ανά διαστήματα σταματούσα και την έγλειφα κιόλας σαν σεληνιασμένος... Την ώρα που ήταν να τελειώσω η ίδια η Κατερίνα μου πρότεινε να το κάνω μέσα στο στόμα της - χωρίς καπότα φυσικά - κάτι που το περίμενα και έτσι έκανα, καρφώνοντας το καβλί μου μέσα στο στόμα της και πιάνοντας το κεφάλι της για να μην έχει το περιθώριο να τραβηχτεί... Έφτυσε τα κουκούτσια στη σκάλα (!), έκανε γαργάρα με στοματικό διάλυμα και αφού σκουπιστήκαμε καθίσαμε ξανά στους καναπέδες όπου συνεχίσαμε ρομαντικά - ρομαντικά να πίνουμε ποτά σαν να μη συνέβη τίποτα μαθαίνοντας και κάποια πράγματα επιπλέον γι' αυτή τα οποία φυσικά δεν μπορώ να καταθέσω εδώ.
Συμπερασματικά η Κατερίνα είναι μια περίπτωση που σίγουρα αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί της σε ένα μαγαζί που όπως έγραψα και παραπάνω είναι από τα πιο VFM του είδους χωρίς να σκοπεύει να γδύσει τον πελάτη ή να του φουσκώσει το λογαριασμό, μπορεί να μην έχει το αρρωστημένο μυαλό της Ελένης που είναι λες και γεννήθηκε για την πούτσα και αυτό το βγάζει και την ώρα του σεξ αλλά σίγουρα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και πάνω απ' όλα είναι κόρμαρος και πανύψηλη για γυναίκα, κάτι που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Αυτά για σήμερα και επόμενες στάσεις για 'μένα θα είναι το "Χαλαρά" όπου θα τσεκαριστεί η καινούρια κοπέλα, το "Strass" με τις δύο επιπλέον ξανθιές που είπε ένας φίλος ότι ήρθαν και με τη μία έχω και κακό παρελθόν από το "Lucy's" κι έχω έναν επιπλέον λόγο να την "τιμωρήσω" και το PUB 65 που έχω χρόνια να πάω από τότε που δούλευε η Δώρα της καρδιάς μας και είμαι περίεργος πώς είναι πλέον τα πράγματα εκεί. Υγιαίνετε!