teo_gilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Πέρασμα από Lilly (πριν 2 εβδομάδες )
Υπάρχουν ακόμη 3 βασικά χαρτιά, αλλά έχουν προστεθεί 3-4 καινούργιες.
Από τις παλιές ισχύουν ότι υπάρχει πλέον καταχωρημένο στον πίνακα με τα κωλόμπαρα.
Βέβαια από ποιότητα είναι σαν τις καντίνες με τα βρώμικα όπου απλά τρως και δεν πολυψάχνεις τι και πώς.
Εξαίρεση μερικά τεμάχια μικρής ηλικίας που όμως είναι σαν λαχείο, αφού δεν τα κρατάνε εκεί για καιρό. Το μαγαζί αυτό είναι εντελώς καταγώγιο. Αν μη τι άλλο όμως έχει...στύλ
Τώρα κυριαρχούν οι συμπατριώτισσες.
Στύλ..καλντεριμιτζούδες, milf ..δεσποινίς ετών 39.
Στα extra ενδιαφέροντα όμως η μία από αυτές, αρκετά ποιο νέα, 35αρα,ξανθιά, που μάλλον βαρέθηκε να την στον δρόμο και είπε να το κάνει και μουσικοχορευτικά.
Δεν έχω περισσότερο ιδιαίτερο ρεπορτάζ για την κυρία γιατί την 1 ώρα που έμεινα εκεί ήταν για 50 περίπου λεπτά με το ''αίσθημα''? αλλά μόλις αποχώρησε ο..έρωτας, απλά επιβεβαίωσε τις αρχικές μου εκτιμήσεις.
Και τις ξεπέρασε μπορώ να πω, αφού συνήθως οι ποιο πολλές πεταχτούλες ''μιλάνε'' με τα μάτια αυτή είναι της σχολής ... με εδώ και τώρα ή άντε αργότερα σε λίγο.
Το πάλεψα να βρω τρόπο, δικαιολογία, να καθυστερήσω να πάω εκεί που είχα προγραμματισμένη συνάντηση από νωρίς, αλλά δεν τα κατάφερα
και τελικά αποχώρησα χωρίς κάτι περισσότερο πέρα από τα βασικά.
Κορμί λαμπάδα, δέρμα σφιχτό για τα χρόνια της και όχι μόνο, πολύ ωραία πόδια, έξτρα ντεκαβλέ περίπτωση, λαϊκών προδιαγραφών με αμπαλάζ μεταμοντέρνο και με ένα mini μέχρι τον... λαιμό! όπως ίσως καταλάβατε την ''πήρα φωτογραφικά'' μαζί μου με αποτέλεσμα να μου χαλάσει όλη η υπόλοιπη βραδιά αφού μου είχε..κολλήσει η εικόνα της, το δέρμα της, το άρωμα της και πάνω απ όλα, ο...χαρακτήρας της
Και δεν προλάβαινα με τίποτα και να γυρίσω...πίσω. Όχι ότι δεν το σκέφθηκα δηλαδή αλλά ήμουν μακριά στην άλλη πλευρά της Αθήνας.
Ελπίζω ότι θα έχει παραμείνει στο κατάστημα, καθότι απουσίασα και δεν μπόρεσα να κάνω νέα καταγραφή που βεβαίως, βεβαίως και θα γίνει λίαν συντόμως.
εχουμε νεοτερα απο το Λιλι η απο την γυρω πειοχη?? καποια νεα εμφανιση milf η gilf?
ειναι επισης ενα στην αγ.μελετιου πανω απο την αχαρνων που δεν εχω διαβασει καμμια κριτικη...