Ολονυχτία το Σάββατο μέχρι τις 6:00 το πρωί στο "La luna" και καβλώνω ακόμα και τώρα και μόνο που θυμάμαι τη βραδιά... Παιδιά, επειδή μας διαβάζουν και νεότεροι που ψάχνονται για το πού να πάνε ή και να ξεκινήσουν την "καριέρα" τους, για να μη λέμε πολλά το "La luna" είναι Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΛΑΣ, και το λέω εγώ αυτό που δυο χρόνια είχα φάει άκυρο από το συγκεκριμένο μαγαζί εξαιτίας της παρεξήγησης την οποία θα θυμάστε οι παλιότεροι εδώ... Γαμησάδικα υπάρχουν πολλά, το "La luna" όμως πέραν των άλλων είναι και κανονικό μπαρ με τον κόσμο του, τη μουσική του, όλων τα βλέμματα συναντιούνται με όλους, ειδικά από ένα σημείο και μετά που το αλκοόλ ρέει στο αίμα όλων τα πράγματα μπορεί να "ξεφύγουν" ευχάριστα, δεν απομονώνεσαι δηλαδή με μια συγκεκριμένη κοπέλα όπως σε άλλα μαγαζιά αλλά υπάρχει μια γενικότερη κάβλα στην όλη ατμόσφαιρα και ειδικά τις "μεγάλες ώρες" μπορεί να συμβούν ευχάριστα μπερδέματα, όσοι είναι πελάτες του εν λόγω μαγαζιού σίγουρα καταλαβαίνουν τί εννοώ... Στα του παιχνιδιού τώρα εγώ κέρασα την Τάνια τη μελαχρινή που είχα να την τιμήσω τέσσερα χρόνια σχεδόν και μου είχε μείνει μεγάλο απωθημένο, κατεβήκαμε και ΔΥΟ φορές στην καβάτζα για να ξεσκιστούμε γιατί μετά τον πρώτο γύρο που είχαμε συνεχίσαμε να πίνουμε πάνω και από ένα σημείο και μετά είχαμε ξεφύγει τόσο με το χαμούρεμα μπροστά στον κόσμο μάλιστα που ένας δεύτερος γύρος ΄ήταν επιβεβλημένος και εκεί στον δεύτερο γύρο είναι που έγινε το σώσε... Γενικά στην καβάτζα με την Τάνια έγιναν μέχρι και πράγματα που δεν μπορώ να τα γράψω δημοσίως, όπως και γενικότερα στο μαγαζί τις "μεγάλες" ώρες, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM, έχω και μια προϊστορία στο μαγαζί βάσει της οποίας δε με παίρνει να γράφω πολλά... Πάντως να ενημερώσω για κάτι σημαντικό, επέστρεψε στο "La luna" η Τάνια η ξανθιά που τελευταία δούλευε στο "Χαλαρά" και πιο πριν πάλι στο "La luna" και παλιότερα πάλι στο "Χαλαρά" και την ε΄χουμε σχολιάσει τόσες φορές εδώ... Βέβαια έχετε υπ' όψη σας πως κράτησε το όνομα "Αμάντα" και στο "La luna" τώρα που επέστρεψε οπότε έτσι να τη φωνάξετε. Το κακό είναι ότι επιμένει, προς το παρόν τουλάχιστον, στην απόφασή της να μην κατεβαίνει στην καβάτζα για γαμήσι παρά μόνο για "show"... Πέραν τούτου η Μαρία και η Μαρίνα απουσίαζαν και πάλι επισήμως με δικαιολογίες ρεπό και άδειες, δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι ή αν όντως λείπουν με άδειες... Η Μάρα θα απουσιάζει μέχρι την Πέμπτη, παρούσες και η Μέλη (πρώην "Χαλαρά"), Ρόζα, μια ψηλή ξανθιά γυναικάρα Πολωνέζα που μου είπαν ότι δουλέυει εκεί από παλιά αλλά εγώ δεν τη θυμόμουν και κάμποσες ακόμα που σιγά - σιγά θα μάθω τα ονόματά τους