Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.348
Πόντοι
736
Από περιέργεια και και όσα είχα διαβάσει έκανα μία επίσκεψη στο Pub 65....
Ρε μάγκες τέτοια αηδία δεν έχω νιώσει ποτέ για κωλόμπαρο.
Ηπια ενα ποτο και πήγα το πιρουετ όπου κάθισα με μία μεγάλη σε ηλικία ξανθιά Ρωσίδα την Ελένη.
Ήπιαμε από ένα ποτό και πήγαμε πίσω.
Καλή φάση με 60 ευρώ σύνολο αλλά αν το θελήσω ξανά μπορώ να την πάρω και έξω από ότι μου είπε.

Πηγαίνοντας από το ένα στο άλλο μπήκα και σένα στην 3ης Σεπτεμβρίου αλλά δεν θυμάμαι το όνομα.
Και εκεί Ήρθε μία με βυζάρες ξανθιά Ελένη μου τις πέταξε στα μούτρα μου αλλά την ώρα που μιλούσαμε ήρθε ο νταλαβερτζης του μαγαζιού και της είπα ότι ένας πελάτης την θέλει για τα ενδότερα και για αυτό σηκώθηκα και έφυγα

Τελευταία τροποποίηση:

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
Την είχα πάρει τη Νανά μία φορά ,πολύ περίεργο σώμα και όχι με την καλή έννοια. Αν σου αρέσουν τόσο μεγάλες πιστεύω θα σου κάνει, αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτερες επιλογές.
Αλλες επιλογες εννοεις μονο την φλωρη!γιατι δεν υπηρχε κ καμμια αλλη αξιολογη..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.165
Πόντοι
3.846
υπάρχουν και άλλα μαγαζιά εκτός από το Χαλαρά. Εννοούσα ότι υπάρχουν επιλογές σε άλλα μπαρ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Για τη νανα εχει καποιος προσωπικη εμπειρια:?ειναι η γκιλφ εκει μεσα..

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές για τη Νανά, για όσους είναι του γούστου τους είναι λίαν τίμια επιλογή. Βέβαια κατ' εμέ έχει ένα κακό, ότι δεν τα δίνει όλα στο σεξ, δε δίνεται 100% στον πελάτη, ενώ κάνει τα πάντα (ή μάλλον σχεδόν τα πάντα, δε δίνει κώλο και δεν αφήνει χύσιμο στο στόμα), κάπου κρατάει και μια άλφα απόσταση, το καταλαβαίνεις διαισθητικά... Είναι κάπως πιο νωθρή από τη Φλώρα και την Αμάντα που κατά κάποιο τρόπο σε γαμάνε αυτές αντί να τις γαμάς εσύ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Από περιέργεια και και όσα είχα διαβάσει έκανα μία επίσκεψη στο Pub 65....
Ρε μάγκες τέτοια αηδία δεν έχω νιώσει ποτέ για κωλόμπαρο.
Ηπια ενα ποτο και πήγα το πιρουετ όπου κάθισα με μία μεγάλη σε ηλικία ξανθιά Ρωσίδα την Ελένη.
Ήπιαμε από ένα ποτό και πήγαμε πίσω.
Καλή φάση με 60 ευρώ σύνολο αλλά αν το θελήσω ξανά μπορώ να την πάρω και έξω από ότι μου είπε.

Πηγαίνοντας από το ένα στο άλλο μπήκα και σένα στην 3ης Σεπτεμβρίου αλλά δεν θυμάμαι το όνομα.
Και εκεί Ήρθε μία με βυζάρες ξανθιά Ελένη μου τις πέταξε στα μούτρα μου αλλά την ώρα που μιλούσαμε ήρθε ο νταλαβερτζης του μαγαζιού και της είπα ότι ένας πελάτης την θέλει για τα ενδότερα και για αυτό σηκώθηκα και έφυγα

Γιατί τόση αηδία για το PUB 65 συναγωνιστή; Έχουμε πάει σε τόσους και τόσους βούρκους, το PUB 65 σε τρόμαξε; Τουλάχιστον η Δώρα ήταν εκεί; Πάντως το Pirouette που πήγες για 'μένα είναι ακόμα πιο βούρκος, βέβαια η Ελένη που πήρες είναι άλογο κούρσας, δεν υπάρχει η γυναίκα στο sex ειδικά αν γνωριστείτε καλά και σε γουστάρει κιόλας. Πάντως θα μ' ενδιέφερε πολύ αν θυμηθείς το όνομα του μαγαζιού που μπήκες στην Γ' Σεπτεμβρίου και σου ήρθε αυτή η ξανθιά η Ελένη με τις βυζάρες που λες, ή έστω να μου προσδιορίσεις που περίπου ήταν, μιλάς για ένα με πινακίδα με μωβ φωτεινή επιγραφή; Δεν τα πετάνε έτσι αυτά, μας τρέλανες με την πληροφορία

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.348
Πόντοι
736
Γιατί τόση αηδία για το PUB 65 συναγωνιστή; Έχουμε πάει σε τόσους και τόσους βούρκους, το PUB 65 σε τρόμαξε; Τουλάχιστον η Δώρα ήταν εκεί; Πάντως το Pirouette που πήγες για 'μένα είναι ακόμα πιο βούρκος, βέβαια η Ελένη που πήρες είναι άλογο κούρσας, δεν υπάρχει η γυναίκα στο sex ειδικά αν γνωριστείτε καλά και σε γουστάρει κιόλας. Πάντως θα μ' ενδιέφερε πολύ αν θυμηθείς το όνομα του μαγαζιού που μπήκες στην Γ' Σεπτεμβρίου και σου ήρθε αυτή η ξανθιά η Ελένη με τις βυζάρες που λες, ή έστω να μου προσδιορίσεις που περίπου ήταν, μιλάς για ένα με πινακίδα με μωβ φωτεινή επιγραφή; Δεν τα πετάνε έτσι αυτά, μας τρέλανες με την πληροφορία
Η Ελένη ειναι σκυλι του πολέμου...
Πολυ δυνατή ...
Όταν φεύγεις από το pub 65 για να πας στο πιρουετ περνάς από ένα και μοναδικό κωλόμπαρο επί της 3ης Σεπτεμβρίου

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Η Ελένη ειναι σκυλι του πολέμου...
Πολυ δυνατή ...
Όταν φεύγεις από το pub 65 για να πας στο πιρουετ περνάς από ένα και μοναδικό κωλόμπαρο επί της 3ης Σεπτεμβρίου
Το Balooloo,μεταξύ Ιθάκης (Pirouette) και Κεφαλληνίας (Pub 65).

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Το Balooloo,μεταξύ Ιθάκης (Pirouette) και Κεφαλληνίας (Pub 65).

Ναι, στο Balooloo που σχολιάζαμε πριν λίγο καιρό αναφέρεται ο συναγωνιστής... El Papacito είδες που αναφέρει ότι γίνεται κανονικά παιχνίδι εκεί μέσα;

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Ναι, στο Balooloo που σχολιάζαμε πριν λίγο καιρό αναφέρεται ο συναγωνιστής... El Papacito είδες που αναφέρει ότι γίνεται κανονικά παιχνίδι εκεί μέσα;
Τι να σου πω; 15 + χρόνια δεν έχω πετύχει σοβαρό παιχνίδι εκεί. Και από τα γραφόμενα του φίλου δεν προκύπτει κάτι σίγουρο,ποια είναι τα ενδότερα κλπ. Και μια ξανθιά Ελένη με δυνατό βυζί που δουλεύει εκεί την γνωρίζω πολλά χρόνια και από άλλα μαγαζιά στο παρελθόν. Πότε δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Εκτός αν έχουμε συνωνυμία και παρόμοια εμφάνιση. Για να λυθεί η απορία μου, θα κάνω μια βόλτα από κει σύντομα, δίπλα μου είναι άλλωστε.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Τι να σου πω; 15 + χρόνια δεν έχω πετύχει σοβαρό παιχνίδι εκεί. Και από τα γραφόμενα του φίλου δεν προκύπτει κάτι σίγουρο,ποια είναι τα ενδότερα κλπ. Και μια ξανθιά Ελένη με δυνατό βυζί που δουλεύει εκεί την γνωρίζω πολλά χρόνια και από άλλα μαγαζιά στο παρελθόν. Πότε δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Εκτός αν έχουμε συνωνυμία και παρόμοια εμφάνιση. Για να λυθεί η απορία μου, θα κάνω μια βόλτα από κει σύντομα, δίπλα μου είναι άλλωστε.....

Να το κάνεις, ναι! Και να μας γράψεις εδώ μετά φυσικά, αν και σκοπεύω κι εγώ όπως και να 'χει να πάω μια βόλτα. Ίσως παίζουν τίποτα φραπέδες εκεί

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Να το κάνεις, ναι! Και να μας γράψεις εδώ μετά φυσικά, αν και σκοπεύω κι εγώ όπως και να 'χει να πάω μια βόλτα. Ίσως παίζουν τίποτα φραπέδες εκεί
Μα έχω γράψει νομίζω στο παρελθόν ότι αριστερά μόλις μπαίνεις στο τέρμα της μπάρας είναι ιδανικό σημείο για φραπέ. Φραπέδες παίζουν παντού, ακόμα και στα πιο "αποστειρωμένα" μαγαζιά, αρκεί να βρεις την κατάλληλη. Εγώ λέω για δυνατό παιχνίδι ότι δεν έχω δει ποτέ, ούτε έχω δει κινήσεις σε " κρυφούς χώρους" η τουαλέτες κλπ. εκτός από μια πριν πολλά χρόνια που προσπάθησε να κάνει κάτι σε άβολο σημείο αλλά ήταν τόσο λιώμα που και αυτή δεν τα κατάφερνε και εγώ δεν είχα όρεξη. Και μετά πήρε πόδι αυτή γιατί είχε σίγουρα θέματα με ουσίες.
Λοιπόν έκανα ένα πέρασμα νωρίς το βράδυ, την Ελένη που ήξερα δεν την βρήκα, δεν είδα και κάποια που να ταιριάζει με την περιγραφή του φίλου, δεν είδα και κάτι ενδιαφέρον οπότε δεν έκατσα ούτε για ποτό.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.877
Πόντοι
746
Καλησπέρα συντροφοκωλομπαρόβιοι, θα έχουμε καμιά κατραδρομική μέρα που είναι ?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.877
Πόντοι
746
Σπέρα, έχουμε καμιά πληροφορίς τι παίζει τώρα La Luna.

nevveroddoreven

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2021
Like
26
Πόντοι
0

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μαρινα και Μαρια δεν ηταν παντως που είχα βαλει εγω στο ματι. Απ τις αλλες δε συγκράτησα ονοματα
Κανένα κολομπαρο να μπεις μέσα και με ένα ποτο να πληρώσεις καπάκι για να γαμησεις υπάρχει

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Γιατί σε όσα έχω πάει μου έχουν φύγει 5,000 ευρώ και δεν είδα ούτε μουνι

nevveroddoreven

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2021
Like
26
Πόντοι
0

nevveroddoreven

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Τωρα ειμαι parkaki bar sociale αλλα το κοβω για τρανο πυρφοραδικο. Και ρωτησα αν εχει πριβε και μου ειπαν οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom