Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
φιλε ναι ενταξει δεν αντιλεγω αλλα παντα επρεπε να το λεει η καρδουλα σου για υγειηνη. Δε θυμασαι Pub65 κλπ?
Αν θυμάμαι λέει...
φιλε ναι ενταξει δεν αντιλεγω αλλα παντα επρεπε να το λεει η καρδουλα σου για υγειηνη. Δε θυμασαι Pub65 κλπ?
πω πω τι αναμνησεις μου φερατε ρε φιλαρακια -)αυτο στην Αναπαυσεως λες?Φιλοι οποιος πηγε ποτε στον Πριγκηπα δε φοβηθηκε συφιλη, βλενορροια, μυκητιαση, ερπη ζωστηρα και βακτηρια στις καρεκλες που αψηφουσαν το Betadine (ειμουνα ειδικευομενος γιατρος και εκανα 20 ταματα στον Αγιο παντελεημονα καθε φορα που ακουμπαγα κατι ) και θα ανυσηχησει για κορονοιο? Σοβαροι να ειμαστε. Οι μαχιμοι πυρφοροπαππουδες ειναι ετοιμοι και ειναι σαν τα θηρια στο κλουβι και μαζευουν λεφτα για τη μεγαλη επιθεση οταν ανοιξουν τα μαγαζια
Ναι αυτό εννοεί
πω πω τι αναμνησεις μου φερατε ρε φιλαρακια -)αυτο στην Αναπαυσεως λες?Φιλοι οποιος πηγε ποτε στον Πριγκηπα δε φοβηθηκε συφιλη, βλενορροια, μυκητιαση, ερπη ζωστηρα και βακτηρια στις καρεκλες που αψηφουσαν το Betadine (ειμουνα ειδικευομενος γιατρος και εκανα 20 ταματα στον Αγιο παντελεημονα καθε φορα που ακουμπαγα κατι ) και θα ανυσηχησει για κορονοιο? Σοβαροι να ειμαστε. Οι μαχιμοι πυρφοροπαππουδες ειναι ετοιμοι και ειναι σαν τα θηρια στο κλουβι και μαζευουν λεφτα για τη μεγαλη επιθεση οταν ανοιξουν τα μαγαζια
Ναι αυτό εννοεί
Σαν το θηριο στο κλουβι περιμενω να αρχισουν οι πτησεις παλι να ερθω για μπαροτσαρκα
Το "Kiss" το έχω αφήσει σε εκκρεμότητα από πέρσι το Μάρτιο που ξέσπασε η πανδημία και θα είναι κι εμένα από τις πρώτες μου επιλογές!Και πρωτη επισκεψη Κιςς Περιστερι
Πρεπει φιλεΤο "Kiss" το έχω αφήσει σε εκκρεμότητα από πέρσι το Μάρτιο που ξέσπασε η πανδημία και θα είναι κι εμένα από τις πρώτες μου επιλογές!
Και να γνωρίζουμε φίλε δεν έχει νόημα να σου προτείνουμε, καλό θα είναι να απευθυνθείς σε κάποια από τις δικές σου επαφές για να υπάρχει και μια σχετική εμπιστοσύνηΚαλησπερα, Γνωριζετε καμια γκομενα απο κωλομπαρο που να παιζει εκτος μαγαζιου αυτο τον καιρο που ειναι κλειστα. Αν ναι στειλτε κανενα pm ή πειτε εδω. Ευχαριστω
Ρε womanaholic ο λόγος που το είπα είναι για να ανταλλάξουμε πληροφορίες για κοπέλες που δούλευαν σε κωλομπαρα για να τις βοηθήσουμε να συνεχίσουν τώρα που δεν έχουν δουλειά και να επωφεληθουμε κι εμείς εννοείται. Συνήθως οι κοπέλες δεν έχουν θέμα στην αλλαγή τηλεφώνου όμως ακόμη και να υπάρχει τέτοιο θέμα μπορούμε να ανταλλαξουμε φβ για αυτές που ξέρουμε σε πμ και αν θέλουν θα μας αποδεχτούν και θα πούμε τα περαιτέρω .Δεν ξέρω δε βλέπω κάπου το κακό.Στην τελική αν έχουμε επαφή με κάποια τέτοια κοπέλα μπορούμε και να τη ρωτήσουμε αν θέλει. Με σεβασμό σε όλους το λεωΚαι να γνωρίζουμε φίλε δεν έχει νόημα να σου προτείνουμε, καλό θα είναι να απευθυνθείς σε κάποια από τις δικές σου επαφές για να υπάρχει και μια σχετική εμπιστοσύνη
Για να ανταλλάξουμε μεταξύ μας προφίλ τους στο Facebook δεν το συζητώ, μπορούμε να το κάνουμε κι όπως λες αν θέλει η άλλη αποδέχεται το αίτημα. Επίσης μπορούμε κάλλιστα να ρωτήσουμε κοπέλες που γνωρίζουμε αν θέλουν να τους στείλουμε πελάτες. Αυτό που δεν είμαι και τόσο διατεθειμένος να κάνω και μάλλον δεν είμαι ο μόνος εδώ είναι να σε συστήσω στα τυφλά - απ' τη στιγμή που δε σε γνωρίζω προσωπικά - σε κάποια κοπέλα απ' αυτές... Δεν ξέρω τί βίτσια βγάζεις, επιπλέον έχουμε και κορωνοϊό και όπως καταλαβαίνεις μια μαλακία να γίνει μπορεί να τη χρεωθώ/ούμε τζάμπα. Γενικά αν και δεν το έχω κυνηγήσει, φαντάζομαι πως όλες οι πρώην μπαρόβιες θα παίζουν πιο πολύ με σίγουρες επαφές αυτόν τον καιρό. Σε κάθε περίπτωση, στείλε μου PM και τα βρίσκουμεΡε womanaholic ο λόγος που το είπα είναι για να ανταλλάξουμε πληροφορίες για κοπέλες που δούλευαν σε κωλομπαρα για να τις βοηθήσουμε να συνεχίσουν τώρα που δεν έχουν δουλειά και να επωφεληθουμε κι εμείς εννοείται. Συνήθως οι κοπέλες δεν έχουν θέμα στην αλλαγή τηλεφώνου όμως ακόμη και να υπάρχει τέτοιο θέμα μπορούμε να ανταλλαξουμε φβ για αυτές που ξέρουμε σε πμ και αν θέλουν θα μας αποδεχτούν και θα πούμε τα περαιτέρω .Δεν ξέρω δε βλέπω κάπου το κακό.Στην τελική αν έχουμε επαφή με κάποια τέτοια κοπέλα μπορούμε και να τη ρωτήσουμε αν θέλει. Με σεβασμό σε όλους το λεω
Η λογικη λεει αυτο,οτι δεν θα ανοιξουν. Βεβαια το βλεπω κανενα παμπ 65 να βαζει τα τραπεζακια εξω και να γινονται τα παντα χυμα χαχαΠαίδες ακούω παντού για άνοιγμα της εστίασης αυστηρά σε εξωτερικούς χώρους, μάλιστα λένε για χώρους που είναι ανοιχτοί από πάνω, ούτε καν με μεγάλη τζαμαρία... Οπότε να φανταστώ ότι στα κωλόμπαρα το λουκέτο θα συνεχιστεί και παρότι εμβολιαζόμαστε σιγά - σιγάκι οι κοινοί θνητοί δε θα μπορούμε να πάμε, έτσι;
Δεν έχεις κι άδικο, πέρσι είχε κάνει το ίδιο και το "la luna"Η λογικη λεει αυτο,οτι δεν θα ανοιξουν. Βεβαια το βλεπω κανενα παμπ 65 να βαζει τα τραπεζακια εξω και να γινονται τα παντα χυμα χαχα