Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Παίδες σε ένα κωλόμπαρο ονόματι "Corner" στη Φαβιέρου στο Χαλάνδρι, σχεδόν δίπλα από το σκυλάδικο το "Απρόοπτο" έχει πάει ποτέ κανείς; Αν ναι, παίζει τίποτα "προχωρημένο" εκεί όπως στα μαγαζιά που αγαπάμε ή είναι απλό κερασματάδικο;
Πεταμενα λεφτα υπογραφη Γκολεμης. Ο Κυρ-βαγγελης αντεξε 13 λεπτα εκει μεσα και δεν κερασε ουτε ποτο οποτε οταν μιλαει ο αρχηγος της μπαρας πασα αρχη παυσατω. Οχι φιλε μακρυα απο εκει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πεταμενα λεφτα υπογραφη Γκολεμης. Ο Κυρ-βαγγελης αντεξε 13 λεπτα εκει μεσα και δεν κερασε ουτε ποτο οποτε οταν μιλαει ο αρχηγος της μπαρας πασα αρχη παυσατω. Οχι φιλε μακρυα απο εκει
Δουλεύει εκεί μια που είχαμε παίξει σεξουαλικά στο παρελθόν σε κωλόμπαρο στο νησί μου αλλά δεν την είχα γαμήσει και μου 'χει γίνει έμμονη ιδέα να την πάρω, να επιδιώξω απλά να κλείσω ραντεβού μαζί της κάπου έξω; Στο μαγαζί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Δουλεύει εκεί μια που είχαμε παίξει σεξουαλικά στο παρελθόν σε κωλόμπαρο στο νησί μου αλλά δεν την είχα γαμήσει και μου 'χει γίνει έμμονη ιδέα να την πάρω, να επιδιώξω απλά να κλείσω ραντεβού μαζί της κάπου έξω; Στο μαγαζί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα;
Εκει φιλε ηταν πυρφοραδικο και τωρα το εχει κανει πιο πυρφοραδικο. Στο μαγαζι τα αφεντικα δεν αφηνουν τιποτα οποτε εξω και καλη τυχη φιλε με ολη μου την καρδια

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Εκει φιλε ηταν πυρφοραδικο και τωρα το εχει κανει πιο πυρφοραδικο. Στο μαγαζι τα αφεντικα δεν αφηνουν τιποτα οποτε εξω και καλη τυχη φιλε με ολη μου την καρδια
Ευχαριστώ για τη συμβουλή!

Athanasios kolompar

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν το kiss και το χαλαρα στο περιστερι ειναι ανοιχτα?

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
85
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν το kiss και το χαλαρα στο περιστερι ειναι ανοιχτα?

Γιατί υπάρχει κάποιο μαγαζί αυτού του είδους που να είναι ανοιχτό?
Εμένα με έβγαλε ο δρόμος απόψε γύρω στις 22.30 στην Κεφαλληνίας. Έπινα κάτι ούζα λίγο πιο πάνω.
Life, 65, Lilly μαύρα σκοτάδια. Δεν έκανα κίνηση να πάω σε κάποιο ν ανοίξω την πόρτα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παιδιά βάσει νόμου οι μόνες επιχειρήσεις εστίασης που άνοιξαν είναι όσες έχουν τραπεζοκαθίσματα σε εξωτερικό χώρο, αν τώρα κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει μπαράκια που λειτουργούν στη ζούλα ας μας στείλει PM να μας ενημερώσει. Απ' το "Χαλαρά" πέρασα κι εγώ τυχαία απ' έξω νωρίς το Σάββατο κατά τις 9:00 και γενικά είδα εικόνα εγκατάλειψης

Athanasios kolompar

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0
Ενταξει για το Χαλαρα δεν ειχα μεγαλες ελπιδες αλλα το kiss εχει τραπεζακια εξω οποτε δεν θα το θεωρουσα απιθανο να δουλευει οπως και το la luna το οποιο ειχε βγαλει απο περυσι τραπεζια εξω.Τωρα οσον αφορα το La luna παιδια εντος εβδομαδας θα με βγαλει ο δρομος απο κει οποτε αν δω κατι θα ενημερωσω!

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ενταξει για το Χαλαρα δεν ειχα μεγαλες ελπιδες αλλα το kiss εχει τραπεζακια εξω οποτε δεν θα το θεωρουσα απιθανο να δουλευει οπως και το la luna το οποιο ειχε βγαλει απο περυσι τραπεζια εξω.Τωρα οσον αφορα το La luna παιδια εντος εβδομαδας θα με βγαλει ο δρομος απο κει οποτε αν δω κατι θα ενημερωσω!
Η Λανα δεν εχει προβληματα για κονσομασιον μεχρι και στα παγκακια στο πλαταιακι απεναντι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Σύμφωνα μ' αυτά που μάθαμε σήμερα για τους περιορισμούς, λογικά όλ' αυτά τα μαγαζιά είτε έχουν δυνατότητα για τραπεζάκια σε εξωτερικό χώρο, είτε έχουν μόνο εσωτερικό, θα λειτουργούν κανονικά από 1η Ιουλίου

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Σύμφωνα μ' αυτά που μάθαμε σήμερα για τους περιορισμούς, λογικά όλ' αυτά τα μαγαζιά είτε έχουν δυνατότητα για τραπεζάκια σε εξωτερικό χώρο, είτε έχουν μόνο εσωτερικό, θα λειτουργούν κανονικά από 1η Ιουλίου
Άντε να δούμε από πρώτη του μήνα τι θα ανοίξει και πως

Athanasios kolompar

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια εκανα εχθες μια καταδρομικη μπαροτσαρκα!Πρωτος σταθμος Kiss επιβεβαιωνω λειτουργει κανονικα με καποια λιγα τραπεζακια εξω ωστοσο το ροστερ πολυ φτωχικο 2 κοπελες η Μαρια η Κριτικια οπως δηλωνει η ιδια μελαχρινη ψιλοπαχουλη με μεγαλα μασταρια και μια ξανθια Ελληνιδα στα ορια της νευρικης ανορεξιας ηπια μια μπυρα και εφυγα.Εν συνεχεια πηγα στο Λα λουνα Μιχαλακοπουλου το οποιο λειτουργει εξισου με καποια τραπεζακια εξω και με ροστερ πιο δυνατο.Η γνωστη Ροζα η Στελλα και ενα υπερτουμπανο νταρντανομουνικο 2μετρο ξανθο απο Πολωνια μερια νομιζω το ονομα της ητανε Γκλορια αλλα δεν πολυμιλησαμε ητανε διαρκως με ενα κινητο στο χερι καιρασα ενα ποτο την Δαναη την μπαργουμαν τα ειπαμε και την Στελλα και εφυγα!Αυτα μαγκες θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομη μεχρι να ανοιξουνε και μεσα γιατι με τραπεζακια εξω η φαση ειναι μαλακια και χωρις μουσικη χανει ολη την καλτιλα της.

thanasakis132

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά έχουμε κανα μπαράκι που να λειτουργεί με δικούς του όρους??? μπας κ στανιαρουμε λιγάκι.;;; Αν ξερει κάποιος ας στείλει πμ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Καλησπερα παιδια εκανα εχθες μια καταδρομικη μπαροτσαρκα!Πρωτος σταθμος Kiss επιβεβαιωνω λειτουργει κανονικα με καποια λιγα τραπεζακια εξω ωστοσο το ροστερ πολυ φτωχικο 2 κοπελες η Μαρια η Κρητικια οπως δηλωνει η ιδια μελαχρινη ψιλοπαχουλη με μεγαλα μασταρια και μια ξανθια Ελληνιδα στα ορια της νευρικης ανορεξιας ηπια μια μπυρα και εφυγα.Εν συνεχεια πηγα στο Λα λουνα Μιχαλακοπουλου το οποιο λειτουργει εξισου με καποια τραπεζακια εξω και με ροστερ πιο δυνατο.Η γνωστη Ροζα η Στελλα και ενα υπερτουμπανο νταρντανομουνικο 2μετρο ξανθο απο Πολωνια μερια νομιζω το ονομα της ητανε Γκλορια αλλα δεν πολυμιλησαμε ητανε διαρκως με ενα κινητο στο χερι καιρασα ενα ποτο την Δαναη την μπαργουμαν τα ειπαμε και την Στελλα και εφυγα!Αυτα μαγκες θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομη μεχρι να ανοιξουνε και μεσα γιατι με τραπεζακια εξω η φαση ειναι μαλακια και χωρις μουσικη χανει ολη την καλτιλα της.
Έχω ξαναδιαβάσει εδώ από φίλους γι' αυτήν τη Μαρία την Κρητικιά στο "Kiss" που από μαλακία μου δεν έχω πάει ποτέ και μου έχει φανεί ενδιαφέρουσα περίπτωση που μάλλον την ιδρώνει και τη φανέλα, γιατί την απαξίωσες έτσι; Είναι χάλια ή απλά δεν είναι εσένα το στυλ σου;

Athanasios kolompar

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0
Έχω ξαναδιαβάσει εδώ από φίλους γι' αυτήν τη Μαρία την Κρητικιά στο "Kiss" που από μαλακία μου δεν έχω πάει ποτέ και μου έχει φανεί ενδιαφέρουσα περίπτωση που μάλλον την ιδρώνει και τη φανέλα, γιατί την απαξίωσες έτσι; Είναι χάλια ή απλά δεν είναι εσένα το στυλ σου;
Φιλε μου Womanahilic οχι δεν ειναι του γουστου μου εχει αρκετα παραπανισια κιλα και δεν μου αρεσε για να ειμαι ειλικρινης.Παντως πηγαινει πριβε στον καναπε πισω για πιο ξεφρενες καταστασεις οπου μου προτεινε να παμε οποτε ναι πρεπει να την ιδρωνει την φανελα αλλα δεν το εψηνα ρε φιλε μεχρι και η Λανα ηρθε προσπαθωντας να με πεισει για το ποσο καλη ειναι και οτι τα κανει ολα αλλα δεν αλλαξα γνωμη κι εφυγα?Και στο τελος πριν φυγω μου ειπε οτι το Σαββατο θα εχει πιο πολλες κοπελες και μια καινουρια απο Ρωσσια μερια οποτε αν υπαρχει ορεξη μπορει να πεταχτω.Υ.Γ η Αγγελικη απο οτι μου ειπε θα επιστρεψει οταν ξεκινησει να τσουλαει κανονικα το μαγαζι εντος εσωτερικου χωρου και με μουσικη

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Φιλε μου Womanahilic οχι δεν ειναι του γουστου μου εχει αρκετα παραπανισια κιλα και δεν μου αρεσε για να ειμαι ειλικρινης.Παντως πηγαινει πριβε στον καναπε πισω για πιο ξεφρενες καταστασεις οπου μου προτεινε να παμε οποτε ναι πρεπει να την ιδρωνει την φανελα αλλα δεν το εψηνα ρε φιλε μεχρι και η Λανα ηρθε προσπαθωντας να με πεισει για το ποσο καλη ειναι και οτι τα κανει ολα αλλα δεν αλλαξα γνωμη κι εφυγα?Και στο τελος πριν φυγω μου ειπε οτι το Σαββατο θα εχει πιο πολλες κοπελες και μια καινουρια απο Ρωσσια μερια οποτε αν υπαρχει ορεξη μπορει να πεταχτω.Υ.Γ η Αγγελικη απο οτι μου ειπε θα επιστρεψει οταν ξεκινησει να τσουλαει κανονικα το μαγαζι εντος εσωτερικου χωρου και με μουσικη
Φιλε Αθανασιε ΑΑΑΑΑΑξιος και Φιλε Womanholic σε χαιρετω απο το καταραμενο Συδνευ. Δε μας αφηνουνε οι Αυστραλοι να ερθουμε πατριδα αλλα θα το παλεψουμε οσο μπορουμε. Σας ζηλευω απιστευτα που εστω και τραπεζακια εξω δε σας χαλαει καθολου. Η μαρια η Κρητικια ειναι πολυ αστερι στο πριβε και συστηνω ανεπιφυλακτα. Ειναι πιο πολυ στο στυλ του Βυζολαγνου (αληθεια που εξαφανιστηκε ο αρχοντας?) και του Μασαζονομαχου και καταλαβαινω απολυτα το φιλο Αθανασιο. Η Αγγελικη θα του ερθει πιο καλα εχει σαπια δοντια αλλα εχει απιστευτα ποδια και σωμα για κωλομπαρα και κανει πιπα προδιαγραφων πορνοσταρ απο Ουγγαρια. Εχω δοκιμασει και ξερω και κυρ Βαγγελης κοντεψε να αφησει γρηγορα το ματαιο τουτο κοσμο. Αντε φιλοι μου καλα να περνατε και κεραστε κανα ποτο στην υγεια μου που δεν μπορω να ερθω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Φιλε Αθανασιε ΑΑΑΑΑΑξιος και Φιλε Womanholic σε χαιρετω απο το καταραμενο Συδνευ. Δε μας αφηνουνε οι Αυστραλοι να ερθουμε πατριδα αλλα θα το παλεψουμε οσο μπορουμε. Σας ζηλευω απιστευτα που εστω και τραπεζακια εξω δε σας χαλαει καθολου. Η μαρια η Κρητικια ειναι πολυ αστερι στο πριβε και συστηνω ανεπιφυλακτα. Ειναι πιο πολυ στο στυλ του Βυζολαγνου (αληθεια που εξαφανιστηκε ο αρχοντας?) και του Μασαζονομαχου και καταλαβαινω απολυτα το φιλο Αθανασιο. Η Αγγελικη θα του ερθει πιο καλα εχει σαπια δοντια αλλα εχει απιστευτα ποδια και σωμα για κωλομπαρα και κανει πιπα προδιαγραφων πορνοσταρ απο Ουγγαρια. Εχω δοκιμασει και ξερω και κυρ Βαγγελης κοντεψε να αφησει γρηγορα το ματαιο τουτο κοσμο. Αντε φιλοι μου καλα να περνατε και κεραστε κανα ποτο στην υγεια μου που δεν μπορω να ερθω
Γκολέμη δε χάνεις και τίποτα, όλοι μουδιασμένοι είμαστε με τη φάση, πέρα από κάποιους αρνητές του κορωνοϊού ή τυφλωμένους με το μουνί οι υπόλοιποι λίγο - πολύ περιμένουμε να εμβολιαστούμε πλήρως για να ξαναπάμε στα αγαπημένα μας στέκια και να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας, πέρσι ρισκάραμε βέβαια με το που άνοιξαν τα μπαράκια και πήγαμε έστω και περιορισμένα, φέτος όμως νομίζω ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά... Στα μαγαζιά - ακόμα και σ' αυτά που λειτουργούν με τραπεζάκια έξω - βαράνε μύγες απ' ό,τι ακούω, δεν πατάει άνθρωπος, δε βολεύει και το ωράριο που μιάμιση κλείνουν και μετά έχει απαγόρευση κυκλοφορίες, μπορεί βέβαια κάποια να λειτουργούν και τώρα στη ζούλα μετά τη μιάμιση και να υπάρχουν και συναγωνιστές που πηγαίνουν αλλά γενικά δεν... Από Ιούλιο νομίζω θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα

Nomoreregret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
Κανα κωλομπαρο στον Πειραια για γαμησι παιζει ρε παιδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom