Νύχτα αμαρτίας η χθεσινή και ξανά κωλομπαρότσαρκα μετά από καιρό. Όντας με παρέα νωρίτερα στα Ster Cinemas στο Ίλιον κι ενώ σχεδίαζα μετά την προβολή να πάω μια βόλτα απ' το PUB 65 για να δω μετά από μήνες τη Δώρα μιας και είχαμε επικοινωνήσει κιόλας το ίδιο βράδυ, ψήθηκα απ' τους φίλους να πάμε σε κανένα μαγαζί του είδους εκεί κοντά στην περιοχή μιας και ήμασταν στο Ίλιον. Αμέσως πρότεινα το "La luna" στην Πλατεία Αγίου Φανουρίου στο οποίο είχε αναφερθεί κιόλας εδώ μέσα ο Γκολέμης (καμία σχέση μ' αυτό της Μιχαλακοπούλου). Βέβαια ο συναγωνιστής είχε γράψει για παταράκι που γίνονται διάφορα και περίμενα να συναντήσω κανένα πιο μάχιμο μπαράκι... Το μαγαζί είναι συμπαθέστατο σαν χώρος, καμένος κόσμος, φουλ λαϊκά για μουσική, κλασσικά. Αυτό που με προβλημάτισε εξ' αρχής ήταν ο μικρός αριθμός των γυναικών, δύο δούλευαν μέσα από την μπάρα και δύο έξω απ' αυτή. Εν τέλει, η μία από τις κοπέλες που δούλευαν μέσα από την μπάρα την οποία την είχα σταμπάρει απ' την ώρα που μπήκα και ειλικρινά παρακαλούσα να έρθει να μου πιάσει κουβέντα - μια νταρντάνα μελαχρινή με ωραία βυζιά σε έκδοση φουλ ντεκολτέ και σφιχτό σώμα με καμπύλες και πιασίματα - ήρθε και στρογγυλοκάθησε δίπλα μου και πιάσαμε την κουβέντα, Ντενίσα στο όνομα εκ Ρουμανίας ορμώμενη... Αστέρι στο μπίρι - μπίρι και με κέρδισε με τη μία, δε λέω, αλλά σύντομα μου ξεκαθάρισε με τον τρόπο της πως πατάρι γιοκ για την ίδια τουλάχιστον, ενώ ισχυρίστηκε ότι το ίδιο ισχύει για τις 3 από τις 4 παρούσες εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον κοπέλες, έχοντας "αμφιβολίες" μόνο για μια ξανθιά του ρόστερ επειδή "πίνει πολύ" όπως είπε. Μόνο για μια μαύρη που είχε περάσει κάποια στιγμή από το μαγαζί μου είπε ότι ανέβαινε αβέρτα στο πατάρι, όλα αυτά βέβαια αντιβαίνουν με τα λεγόμενα του Γκολέμη που το επισκέφτηκε προσφάτως και καλά θα κάνει να μας ξεκαθαρίσει αν έκανε όντως κάτι στο παταράκι και με ποια ή αν από το πέρασμά του από εκεί απλά άκουσε ότι υπάρχει πατάρι που γίνεται (επιλεκτικά) παιχνίδι.
Εν τέλει κάποια στιγμή μετά από δυο ώρες και 5 κερασμένα απλά ποτά έφυγα και πήγα καρφί για τη Δώρα όπως άλλωστε της είχα υποσχεθεί όπου έγινε το σώσε, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ειλικρινά δεν ξέρω αν τυγχάνω προνομιακής μεταχείρισης από τη συγκεκριμένη κοπέλα λόγω του ότι έχουμε έρθει ΠΟΛΥ κοντά αλλά κάθε εμπειρία μαζί της τόσα χρόνια που την ξέρω είναι ακόμα πιο αξέχαστη από την προηγούμενη... Προφανώς δεν μπορώ να γράψω δημοσίως εδώ τί έγινε μεταξύ μας οπότε κατά την πάγια τακτική μου θα δεχτώ μόνο PMs απ' όποιον ενδιαφέρεται να μάθει, με μία υποσημείωση όμως: Το ότι συνέβησαν κάποια πράγματα μεταξύ εμού και της Δώρας χθες στο PUB 65 δε σημαίνει ότι τα ίδια ακριβώς μπορούν να λάβουν χώρα μεταξύ της Δώρας και οποιουδήποτε άλλου πελάτη καθώς ως γνωστόν στα μπαράκια τίποτα δεν είναι στάνταρ και η μεταχείριση κάθε πελάτη από μια κοπέλα που γενικά είναι διατεθειμένη να "παίξει" σεξουαλικά μπορεί να είναι πολύ - πολύ διαφορετική... Οπότε καλό είναι να μη φέρνετε σε δύσκολη θέση της κοπέλες λέγοντάς τους "ναι αλλά σ' εκείνον έκανες αυτό, γιατί όχι σ' εμένα", αλλά να προσπαθείτε να δημιουργήσετε τις συνθήκες ώστε να λειτουργήσει μαζί σας αυτοβούλως με παρόμοιο τρόπο. Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω δριμύτερος στην επόμενη εμπειρία...