Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Λέω να χτυπήσω κανα Χαλαρά αυτές τις μέρες. Μου έχουν λείψει τα φιλιά στο στόμα με τη Φλώρα.
Αααααααχ...
Λέω να χτυπήσω κανα Χαλαρά αυτές τις μέρες. Μου έχουν λείψει τα φιλιά στο στόμα με τη Φλώρα.
Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες μου απο συναγωνιστες υπερλουξ μαγαζια ειναι αυτα της τρουμπας.Σε κανουν να περνας εξαιρετικα με την γλωσσα της γκομενας επανω στο κορμι σου.Σκιζουν απο καθαριοτητα ολα.Αναθμισμενη περιοχη του Πειραια.Σουπερ επιλογη συναγωνιστες.
Πολυ "αοριστα" αυτα που γραφεις.Προσωπικη εμπειρια εχεις και σε ποιο ακριβως; Γιατι εγω μονο στο "Scorpios" εχω απολαυσει φουλ προγραμμα, αλλα σε πολυ αβολο και οχι πεντακαθαρο χωρο..
Επισκεψη σημερα στο la luna απο κοσμο τιποτα μονο εγω ημουν και καναδυο ακομη. Απο κοπελες οι γνωστες, στελλα ελληνιδα γκιλφ με τσιμπουκοχειλα μια γεωργιανη δεν θυμαμαι το ονομα της μια πολωνεζα γκιλφ με τεραστια βυζια, η ντανιελα σεξυ και σουπερ αλλα εφευγε γιατι δεν αισθανοταν καλα και η τανια η πολωνεζα που κατεληξα μαζι της στα ενδοτερα.. ωραια γυναικα αισθησιακη με εκανε τουρμπο στο πι και φι οποτε κατεβηκαμε κατω και με ξαλαφρωσε με μια μαεστρικη πιπα .. αξιζει η τανια οντως .. κοστος βραδιας 75 ευρω , 1 ποτο δικο μου 2 απλα της τανιας και ενα 50αρι για κατω .. καλα ηταν ..
Τανια Πολωνεζα; Σιγουρα Πολωνεζα; Ουκρανη μηπως; Ξανθια με μεγαλα βυζια, κεφατη και χαμογελαστη; Γιατι αν ειναι αυτη να ενημερωθει αμεσα ο Βυζολαγνος μπας και .....γνωριστουν επιτελους!!η τανια η πολωνεζα που κατεληξα μαζι της στα ενδοτερα.. ωραια γυναικα αισθησιακη με εκανε τουρμπο στο πι και φι οποτε κατεβηκαμε κατω και με ξαλαφρωσε με μια μαεστρικη πιπα .. αξιζει η τανια οντως
Τανια Πολωνεζα; Σιγουρα Πολωνεζα; Ουκρανη μηπως; Ξανθια με μεγαλα βυζια, κεφατη και χαμογελαστη; Γιατι αν ειναι αυτη να ενημερωθει αμεσα ο Βυζολαγνος
μπας και .....γνωριστουν επιτελους!!
Τανια πολωνεζα μου ειπε τωρα δεν ξερω
Για το Europa αναφερομαι.Απλα δε θα θελα να αναφερω ονοματα κοριτσιων.Βρηκα μια ωραια κοπελα με ωραιο προσωπο με καυλωσε αμεσως καλη στην πιπα και στον τροπο που παιζει.Το απολαυσα .Η επομενη επισκεψη μου θα ειναι στον Σκορπιο μια και το ανεφερες.Θα σας γραψω εντυπωσειςΠολυ "αοριστα" αυτα που γραφεις.Προσωπικη εμπειρια εχεις και σε ποιο ακριβως; Γιατι εγω μονο στο "Scorpios" εχω απολαυσει φουλ προγραμμα, αλλα σε πολυ αβολο και οχι πεντακαθαρο χωρο..
Τανια πολωνεζα μου ειπε τωρα δεν ξερω
Την Τανια τη μελαχρινη δεν την ειδα πουθενα στο La luna... Η Δαναη ναι μεσα στην μπαρα σταθερα
Γίνε της καβάτζας χύστης
των κωλόμπαρων ο μύστης
και των γκιλφ ο γητευτής
δε θα χάσεις θα το δεις
Τι τις θες τις 30άρες
άρες μάρες κουκουνάρες
μόνο αν είναι η άλλη γκράνυ
το πουλί σου θα το γιάνει
Αν πας τελικα, κανε αν μπορεις ενα τσεκ στο ροστερ του μαγαζιου, μπας και εχει γινει καμια αλλαγη.Το τελευταιο που ειδα ηταν Φλωρα, Νανα και το κουαρτετο απο Βουλγαρια (Λινα, Τζενη, Μελι και Βαλια).
Αν προκειται να φιλας στο στομα καποια που μολις εγλυφε τα χυσια του προηγουμενου, ειναι ξενερα και πικρα !!!
αν θέλετε να περάσετε καλά δοκιμάστε luciana στο Παγκράτι
Για το Europa αναφερομαι.Απλα δε θα θελα να αναφερω ονοματα κοριτσιων.Βρηκα μια ωραια κοπελα με ωραιο προσωπο με καυλωσε αμεσως καλη στην πιπα και στον τροπο που παιζει.Το απολαυσα .Η επομενη επισκεψη μου θα ειναι στον Σκορπιο μια και το ανεφερες.Θα σας γραψω εντυπωσεις
Καλα δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στα κωλομπαρα με παιχνιδι.Δεν κανω διαφημιση στο Europa εγω καμια σχεση.Μενω Πειραια και πηγα εκει.Διαβαζω πολυ καιρο το site.Απο τη σελιδα εμαθα που εχει πυρφορισμα για να επισκεφθω κι αλλες περιοχες.Ευχαριστω και συγνωμη.Εχουμε πηξει στους προμοτορες και τους διαφημιστες. Δε βαριεστε να φτιαχνετε λογαριασμους για να προμοταρετε τα πυρφοραδικα? Ο Σκορπιος ειχε παντα το καλυτερο παιχνιδι αλλα απο χωρο επρεπε να εχεις κανει μπανιο με Μπεταντιν για να μη φυγεις με λεπρα απο τα βρωμοκαθισματα και υην τουαλετα για ειδικες δυναμεις στο κατουρημα και ουκαδες στο χεσιμο. Το Europa ειναι πολυ πυρφοραδικο και τα υπολοιπα ειναι οπως τα λεει ο milfs/gilfs/wanted:κυριλε πεταμενολεφταδικα