Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• Αχ Τάνια.jpg
    Αχ Τάνια.jpg
    145 KB · Εμφανίσεις: 27

Vizuvios

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
80
Πόντοι
0
Παιδιά αυτό το "Luciana" είναι το μπαράκι στο Παγκράτι στο οποίο είχε αναφερθεί πάλι κάποιος;
Εγω ειχα αναφερθει πριν καποιες εβδομαδες.Δεν εχω διαβασει κατι στο παρελθον για μαγαζι με παιχνιδι στο Παγκρατι.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216

Οχι αρχηγε μου αφοθ ηρθε θα  πας. Εγω αμα ερθω θα παω να μπανισω

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216

Αρχηγε μου θα ειναι. Η Τανυα δε μπορει χωρις χουφτωμα και χρημα. Το νιμοθ της ειναι σαν κουμπαρας. Ριχνεις το χρημα στη σχισμη. Εγω μια φορα της ειχα βαλει το 20ευρο στη σχισμη και μου λεει στο λοκο μου αρεσει το πορτοκαλι χρωμα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επειδη πολυ θα ενδιαφερθουν εγραψα και στο ποστ του μαγαζιου

το κωλομπαρο ακιμπο η γιοζιμπο οπως το λεω εγω στη δαφνη

παιζει μια για μπριζολα και σχετικα οικονομικη στο 50αρικο

εχει χωρο πισω, η κοπελα ειναι αδυνατη βυζαρου ξανθια μιλφ λιγο κατω απο σαραντα

δεν δοκιμασα ομως

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Μην τα παρατάς γιατί αξίζει τον κόπο, θα με θυμηθείς
Καλά αν κάποια στιγμή καταφέρεις και πετύχεις την Τάνια θα πάθεις σοκ εσύ... Με τα βυζιά της, με την εμφάνισή της γενικότερα, με την τρέλα που βγάζει στο γαμήσι αν γουστάρει, άσ' τα!
Γιατί δεν μας λες που είναι ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αρχηγε μου θα ειναι. Η Τανυα δε μπορει χωρις χουφτωμα και χρημα. Το νιμοθ της ειναι σαν κουμπαρας. Ριχνεις το χρημα στη σχισμη. Εγω μια φορα της ειχα βαλει το 20ευρο στη σχισμη και μου λεει στο λοκο μου αρεσει το πορτοκαλι χρωμα

Γιατί έχεις πάρει την Τάνια από κώλο;

ladiesman

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
94
Πόντοι
0
To ALEXANDER κωλόμπαρο; Ρε εκεί έπινα καφέ κάθε πρωί το 1984-85, ώς πρωτοετής του Πολυτεχνείου. Υπήρχε μια σερβιτόρα που αργότερα έγινε πορνοστάρ και κωλ-γκέρλ, αλλά ουδέν άλλο περιέπεσε στην αντίληψή μου.

Ποια λες;

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ο Σκαραβαίος στους Αμπελόκηπους κοντά στην Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους, τι λέει  :think:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ο Σκαραβαίος στους Αμπελόκηπους κοντά στην Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους, τι λέει  :think:

Δε λεει φιλε. Λεφτα για πεταμα πυρφοραδικο που ουτε πυρφοροι πια δεν πανε 10 ευρω ποτο για κουβεντα μονο. Ουτε απο εξω.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Αρχές Αυγούστου που πήγα είχε τρεις κοπέλες, την γνωστή νταρντάνα Νταϊάνα και άλλες δύο κοπέλες που δεν θυμάμαι ονόματα (η μία με τατού - πἰρσινγκ), σχετικά καλές.
Δυστυχώς, για αυτές και γενικότερα, όταν πλησιάζει μια κοπέλα και στις πρώτες 2-3 ερωτήσεις που κάνει είναι : θέλεις παρέα? 99% έφυγε. Δεν το θεωρώ καλό τρόπο προσέγγισης.

Μετά πήγα Luciana. Εκεί πέτυχα την γνωστή Δώρα και μια Μαρία. Παρακμή το μαγαζί σε σχέση με παλιότερα. Έτσι έφυγα δεν κάθισα.

Πάντως η Δώρα δεν κάθισε πολύ, ούτε εκεί. Για όποιον την ψάχνει τελευταίες πληροφορίες μου είναι ότι ξαναγύρισε στο Kiss.

Φιλε για το Luciana χαριζω βιντεακι

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Χαλαρά παίζει τίποτα καλό μια μαύρη που είχανε πει κάτι παιδιά γύρισε?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Οχι φιλε γιατι ηδη ειχα δωσει αρκετα. Την εχω χυσει στο στομα παντως με τραγικη καταληξη!

Στο στόμα με τραγική κατάληξη; Δηλαδή; Για πες λεπτομέρειες... Αν δε θες εδώ στείλε PM. Εγώ την είχα χύσει θριαμβευτικά πάνω στις τεράστιες βυζάρες της αλλά με ζόρι γιατί μου έλεγε ότι δεν μπορεί να πλυθεί καλά εκεί και γενικά ήθελε να το αποφύγει. Όσο για κώλο που λες δεν είχα αναρωτηθεί καν αν δίνει, δεν είχα ενδιαφερθεί κιόλας γιατί ο κώλος δεν είναι δα και το δυνατό της σημείο

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Στο στόμα με τραγική κατάληξη; Δηλαδή; Για πες λεπτομέρειες... Αν δε θες εδώ στείλε PM. Εγώ την είχα χύσει θριαμβευτικά πάνω στις τεράστιες βυζάρες της αλλά με ζόρι γιατί μου έλεγε ότι δεν μπορεί να πλυθεί καλά εκεί και γενικά ήθελε να το αποφύγει. Όσο για κώλο που λες δεν είχα αναρωτηθεί καν αν δίνει, δεν είχα ενδιαφερθεί κιόλας γιατί ο κώλος δεν είναι δα και το δυνατό της σημείο

Κανενα προβλημα φιλε. Πριν μερικα χρονια ειχα παει και βαραγε μυγες το μαγαζι,εν τω μεταξυ μου εχει κανει κανα δυο καλα του τυπου σαν αυτα που περιγραφεις και την ειχα διωξει αρκετες φορες κερνωντας επιδεικτικα τις αλλες. Τελος παντων εκεινη τη φορα τα ειχε κοπανησει απο ενα πυρφοροπαππου που κερναγε σφηνακια ερχεται με τουπε και μου ριχνει καντηλια του τυπου "τι ειναι αυτα δεν ντρεπεσαι πως την εχεις δει ετσι " κλπ. Τη διωχνω ξανα μου λεει δε φευγω αμα δε μου πεις γιατι δε με κερνας. Της λεω αφου κανεις πιπες στην καβατζα με τα φυτα (μεγαλες γλαστρες που κανανε το παραβαν για τα καβατζοτραπεζα) σε οποιον μιλαει ελληνικα και σε μενα δε μπορεις. Εκτος και αν κανεις χαλια πιπα. Τα παιρνει στο κρανιο η τρελλαρα μου λεει παμε καβατζα αλλα θελω 5 ποτα μπροστα λεω οκ παμε μου παιρνει τη χειροτερη πιπα που εχω νοιωσει ποτε αλλα με τα χερια μου μαλαζω τα βυζομπαλα. Τελλος παντων ερχεται το μοιραιο στο στομα φιλε τα φτυνει στο δεντρο σηκωνεται και μου φερνει ολη την κανατα το νερο στη μαπα, ευτυχως που ητανε καλοκαιρι και μετα με ελουσε κανονικα και εφυγε.

Για τον λοκο μου ειπε 50 μετρητο και 10 ποτα καβατζα συνολο 100.

Ελπιζω να διαφωτησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom