βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ματαιότης...Μην τα παρατάς γιατί αξίζει τον κόπο, θα με θυμηθείς
Έγινε η προσωπική μου χίμαιρα...
Ματαιότης...Μην τα παρατάς γιατί αξίζει τον κόπο, θα με θυμηθείς
Ματαιότης...
Έγινε η προσωπική μου χίμαιρα...
Εγω ειχα αναφερθει πριν καποιες εβδομαδες.Δεν εχω διαβασει κατι στο παρελθον για μαγαζι με παιχνιδι στο Παγκρατι.Παιδιά αυτό το "Luciana" είναι το μπαράκι στο Παγκράτι στο οποίο είχε αναφερθεί πάλι κάποιος;
Φιλε θα σκασει η Τανυα δε μπορει χωρις χουφτωμα ειναι εθισμενη
Αν ξαναπάω και δεν είναι, θα καταλήξω σα την Αστέρω...Οχι αρχηγε μου αφοθ ηρθε θα πας. Εγω αμα ερθω θα παω να μπανισω
Αν ξαναπάω και δεν είναι, θα καταλήξω σα την Αστέρω...
Μην τα παρατάς γιατί αξίζει τον κόπο, θα με θυμηθείς
Γιατί δεν μας λες που είναι ?Καλά αν κάποια στιγμή καταφέρεις και πετύχεις την Τάνια θα πάθεις σοκ εσύ... Με τα βυζιά της, με την εμφάνισή της γενικότερα, με την τρέλα που βγάζει στο γαμήσι αν γουστάρει, άσ' τα!
Γιατί δεν μας λες που είναι ?
Αρχηγε μου θα ειναι. Η Τανυα δε μπορει χωρις χουφτωμα και χρημα. Το νιμοθ της ειναι σαν κουμπαρας. Ριχνεις το χρημα στη σχισμη. Εγω μια φορα της ειχα βαλει το 20ευρο στη σχισμη και μου λεει στο λοκο μου αρεσει το πορτοκαλι χρωμα
To ALEXANDER κωλόμπαρο; Ρε εκεί έπινα καφέ κάθε πρωί το 1984-85, ώς πρωτοετής του Πολυτεχνείου. Υπήρχε μια σερβιτόρα που αργότερα έγινε πορνοστάρ και κωλ-γκέρλ, αλλά ουδέν άλλο περιέπεσε στην αντίληψή μου.
Γιατί έχεις πάρει την Τάνια από κώλο;
Ο Σκαραβαίος στους Αμπελόκηπους κοντά στην Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους, τι λέει
Αρχές Αυγούστου που πήγα είχε τρεις κοπέλες, την γνωστή νταρντάνα Νταϊάνα και άλλες δύο κοπέλες που δεν θυμάμαι ονόματα (η μία με τατού - πἰρσινγκ), σχετικά καλές.
Δυστυχώς, για αυτές και γενικότερα, όταν πλησιάζει μια κοπέλα και στις πρώτες 2-3 ερωτήσεις που κάνει είναι : θέλεις παρέα? 99% έφυγε. Δεν το θεωρώ καλό τρόπο προσέγγισης.
Μετά πήγα Luciana. Εκεί πέτυχα την γνωστή Δώρα και μια Μαρία. Παρακμή το μαγαζί σε σχέση με παλιότερα. Έτσι έφυγα δεν κάθισα.
Πάντως η Δώρα δεν κάθισε πολύ, ούτε εκεί. Για όποιον την ψάχνει τελευταίες πληροφορίες μου είναι ότι ξαναγύρισε στο Kiss.
Οχι φιλε γιατι ηδη ειχα δωσει αρκετα. Την εχω χυσει στο στομα παντως με τραγικη καταληξη!
Στο στόμα με τραγική κατάληξη; Δηλαδή; Για πες λεπτομέρειες... Αν δε θες εδώ στείλε PM. Εγώ την είχα χύσει θριαμβευτικά πάνω στις τεράστιες βυζάρες της αλλά με ζόρι γιατί μου έλεγε ότι δεν μπορεί να πλυθεί καλά εκεί και γενικά ήθελε να το αποφύγει. Όσο για κώλο που λες δεν είχα αναρωτηθεί καν αν δίνει, δεν είχα ενδιαφερθεί κιόλας γιατί ο κώλος δεν είναι δα και το δυνατό της σημείο