οπως πας απο Δραμα για καλαμπακι το πρωτο χωριο που συναντας ειναι το μικροχωρι.100 μετρα πριν το Μικροχωρι ειναι ενα μαγαζιοπως πηγαινουμε στο δεξι μας χερι πανω στο δρομο(οι παλιοι το θυμουνται σαν Σευχέλλες)που εχει τα καλυτερα κορμια(Βουλγαρια,Ρουμανια,Ρωσια)με τιμή για τις MILF 40 και τις πιτσιρικες 60.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
τιμες ειναι για γα...η? υπαρχει δωματιο?οπως πας απο Δραμα για καλαμπακι το πρωτο χωριο που συναντας ειναι το μικροχωρι.100 μετρα πριν το Μικροχωρι ειναι ενα μαγαζιοπως πηγαινουμε στο δεξι μας χερι πανω στο δρομο(οι παλιοι το θυμουνται σαν Σευχέλλες)που εχει τα καλυτερα κορμια(Βουλγαρια,Ρουμανια,Ρωσια)με τιμή για τις MILF 40 και τις πιτσιρικες 60.
christos41
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτό πριν το μικροχώρι είναι καλό
konstantinou.psit
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει κλεισει το θεμα με τα μπαρ της δραμας και περιξ; υπαρχει καποιος που να μπορει να δωσει φρεσκιες πληροφοριες; οπως για το αλ πατσινο π.χ
DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
για κάνα νέο από Δράμα κι εγώ ενδιαφέρομαι παιδιά, αν έχει κανείς κάτι να μοιραστεί
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
περασα πεμπτη αργα τρελαμενος για γαμηση και για γουστα πρωτη σταση αγιο αθανασιο στο moulain rouge ..χαλια μαυρα παρακμη ολα μπαζα..απορω πως το κρατανε ανοιχτο μεταβολη με τι μια και παω δραμα ..ολα κλειστα ..γυρισα πισω ..μενω καπου εκει κοντα και κανω την μαλακια και παω μεσημερι studio love βρηκα μεσα μια ψιλη απο ρουμανια κανω το λαθος και δινω τα λεφτα μπροστα με το που βγαζει τα ρουχα τα βυζια τις πεσμενα στο κρεβατι τιποτε το ιδιεταιρο ..με λιγα λογια για μια ακομη φορα πεταμενα λεφτα.ρωτισα για το διπλα αλα μου ειπε κλειστο ..δουλευε μια αναστασια εκει..βασικα για αυτη πηγενα εκει αλα ημουνα ατυχος..αλαξτε τα κοριτσια μας γεμησατε μπαζα.. αιντε απο δω ..αλιως κλειστε ταγια κάνα νέο από Δράμα κι εγώ ενδιαφέρομαι παιδιά, αν έχει κανείς κάτι να μοιραστεί
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Παιδια αυτες τις μερες κανω πηγενε ελα παραλυα αφρυνιου με θεσσαλονικη στη πορεια ασπροβαλτα θεσσαλονικη βγενωντας απο ασπροβαλτα και στο αριστερο μερος του δρομου υπαρχει καποιο μπαρ με ονομα τσουναμι.ειδα αρκετα αυτοκινητα απο εξω και μου κανει κατι σαν κωλομπαρο.καποιος που να εχει πληροφοριες;
κωλομπαρο ειναι το ροστερ ειναι σαν πολυεθνικη τα παντα βρισκεις , εχει μια ''κατι σαν καβατζα'' αλλα δεν πανε ολες , πριν κανα εξαμηνο που ειχα περασει ειχε 10 κομματια τα μισα αξιζανε. τα ποτα του καθαρα ,Ζωντανο μαγαζι αν πας μην βιαστεις να κερασεις δες καλα ολο το ροστερ.Παιδια αυτες τις μερες κανω πηγενε ελα παραλυα αφρυνιου με θεσσαλονικη στη πορεια ασπροβαλτα θεσσαλονικη βγενωντας απο ασπροβαλτα και στο αριστερο μερος του δρομου υπαρχει καποιο μπαρ με ονομα τσουναμι.ειδα αρκετα αυτοκινητα απο εξω και μου κανει κατι σαν κωλομπαρο.καποιος που να εχει πληροφοριες;
Απεναντι ακριβως ειχε ακομη 1 μαγαζι με 2 μπαζα,
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου νασε καλα.δουλευει με αλοδαπες ;ελληνιδες;
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου νασε καλα.δουλευει με αλοδαπες ;ελληνιδες;
πολυεθνικη 1 κοντοπουτανο αλβανακι , 1 πιτσιρικα ελληνιδα στα 23 περιπου , 2-3 ρουμουνες, βουλγαρες , 1 ουκρανεζα εκτος απο μαυρες τα παντα ολα εχει ,πριν 6 μηνες πηγα αλλα για να λες το parking γεματο λογικα παλι μεγαλο ροστερ θα εχει
αν πας κανε μια ενημερωση τι παιζει
Καλησπέρα στους συναγωνιστές.
Ευκαιρία για τουρ...όντας μόνος γαρ μετά το καλοκαίρι...και η βόλτα αφού με πέρασε από τα studio που ήταν κλειστά είδα το cafe story το οποίο δεν είχα ιδέα τι μπορεί να ήταν.
Λέω αφού δεν έχει κανει κανείς καταδρομική, ας κάνω εγώ. Το μαγαζί έχει 6-7 κοπέλες. Μεγαλοκοπέλες τις λες τις περισσότερες. Τίποτε το εξαιρετικό από εμφάνιση. Καλτίλα μεν οι τύπισσες αλλά
αν τις πας στο χαβαλέ το πάνε καλά.
Τα ποτά 10€ το απλό, και 15€ το πριβε. Για το πριβε αν έχετε γνωστό παίζουν και προγράμματα τα οποία κατά την άποψη μου είναι τσιμπημένα, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει στουντιο σε λίγα χιλιόμετρα.
Βρέθηκα γνωστός με κάποιον του αφεντικού και έτσι έμαθα για τα προγράμματα και λόγω πρώτης επίσκεψης είπα να τιμήσω μια κοπέλα με μια πίπα η οποία ξεκίνησε χωρίς προφυλακτικό και συνεχίστηκε με προφυλακτικό.
Αυτά από μένα, καθώς το μαγαζί λειτουργεί 3 χρόνια τώρα και δεν έχει μια αναφορά.
Όταν μπορέσω να ξαναπάω πιθανότατα να έχει ανανεωθεί και το ρόστερ.
Ευκαιρία για τουρ...όντας μόνος γαρ μετά το καλοκαίρι...και η βόλτα αφού με πέρασε από τα studio που ήταν κλειστά είδα το cafe story το οποίο δεν είχα ιδέα τι μπορεί να ήταν.
Λέω αφού δεν έχει κανει κανείς καταδρομική, ας κάνω εγώ. Το μαγαζί έχει 6-7 κοπέλες. Μεγαλοκοπέλες τις λες τις περισσότερες. Τίποτε το εξαιρετικό από εμφάνιση. Καλτίλα μεν οι τύπισσες αλλά
αν τις πας στο χαβαλέ το πάνε καλά.
Τα ποτά 10€ το απλό, και 15€ το πριβε. Για το πριβε αν έχετε γνωστό παίζουν και προγράμματα τα οποία κατά την άποψη μου είναι τσιμπημένα, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει στουντιο σε λίγα χιλιόμετρα.
Βρέθηκα γνωστός με κάποιον του αφεντικού και έτσι έμαθα για τα προγράμματα και λόγω πρώτης επίσκεψης είπα να τιμήσω μια κοπέλα με μια πίπα η οποία ξεκίνησε χωρίς προφυλακτικό και συνεχίστηκε με προφυλακτικό.
Αυτά από μένα, καθώς το μαγαζί λειτουργεί 3 χρόνια τώρα και δεν έχει μια αναφορά.
Όταν μπορέσω να ξαναπάω πιθανότατα να έχει ανανεωθεί και το ρόστερ.
γερμανος55
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αφροδιτη και παλι Αφροδιτη.
Καλα κορμια, εμφανισιμα, προθυμα για παγωτο, ποτα καθαρα, χωρος ανετος και καθαρος, ενα ποτο, δυο πριβε και ξελαφρομα στο στομα. Θα ξαναπαω
Καλα κορμια, εμφανισιμα, προθυμα για παγωτο, ποτα καθαρα, χωρος ανετος και καθαρος, ενα ποτο, δυο πριβε και ξελαφρομα στο στομα. Θα ξαναπαω
GANG BANG TEAM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.196
- Πόντοι
- 726
πολλά κολομπαρά για μια μικρή πόλη σίγουρα σου προκαλεί εντύπωση,την επόμενη φορά θα επισκεφτώ κάποιο από αυτά
Kouroutzous
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καμια ενημερωση ρε παιδια κανενας γνωστης για το τι παιζει αυτην την περιοδο δραμα σε κολωμπαρα ;; cafe story ,501 και στα υπολοιπα ;;
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
το μαγαζι λεγετε be the boss?τα κοριτσια ωραια?πηγαινοντας για Καλαμπακι πριν το Μικροχωρι δεξια πανω στο δρομο εχει ενα μπαρακι. Μια ρωσιδα, μια ουκρανεζα (πολυ ωραιο γλυφιντζουρι, υγρο, βαθη) και μια αλβανεζα. Με 50 / 80 ευρωπουλα τις περνεις στο ξενοδοχειο. Καλη περιπτωση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις