Γεια σε όλους σε όλους τους συνάδελφους. Με πρωτοβουλία του Kouklakis ανοίγει αυτό το θρεντ με χαρά μου μπορώ να δώσω τις αρχικές πληροφορίες για ένα καλούτσικο, αλλά και underground, κωλόμπαρο στον Νομό Δράμας.
Και αυτό δυστυχώς είναι το βασικό μειονέκτημα ότι βρίσκεται 14 χιλιόμετρα από την Δράμα. Το όνομα του Al Pacino, ναι ακούγεται χαζό, βρίσκεται στην διασταύρωση Δράμας – Αγίας Παρασκευής, οδηγώντας στον δρόμο για Καλαμπάκι, συνεχίζουμε άλλα 3 χιλιόμετρα στον δρόμο για την Νικήσιανη Καβάλας. Το μαγαζί βρίσκεται πάνω στον δρόμο πριν την διασταύρωση για Αγία Παρασκευή.
Το μαγαζί είναι οικογενειακή επιχείρηση τα αφεντικά λέγονται Κική και ο γιος της ο Στάθης. Το μαγαζί χωρίζεται σε 2 μισά, το πρώτο μισό είναι το φωτεινό με το μπαρ και 4-5 τραπέζια και το δεύτερο μισό είναι το σκοτεινό με καναπέδες στο οποίο γίνεται οι καταστάσεις, δυστυχώς δεν υπάρχει διακριτό δωμάτιο, παρόλα αλλά στο σκοτεινό δωμάτιο δεν φαίνεσαι απ’ έξω και με την μουσική δεν ακούγεσαι . Το πότο σου κοστίζει 7 ευρώ και της κοπέλας 10 ευρώ. Οι κοπέλες είναι συνήθως 5-6 και ανανεώνεται συχνά, χώρες κυρίως από Βουλγαρία και Ρουμανία. Οι κοπέλες έρχονται να σου μιλήσουν για να κεράσεις ποτό ή να κανονίσεις να πάτε για μέσα για γαμήσι. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη με τις κοπέλες, συνήθως max με το ποτό σου βγαίνει 50 ευρώ.
Προσωπικά πηγαίνω σε μηνιαία βάση, είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, δεν είναι το ίδιο να γαμάς σε κρεβάτι και να γαμάς σε καναπέ. Τελευταία μου φορά πήγα το πρώτο δεκαήμερο του 2012, κατέθεσα 40 ευρώ στη ασιάτισσα Τίαννα , αυτή έλεγε ότι είναι από Σιγκαπούρη, αλλά το αφεντικό με είπε ότι είναι από την Άπω Ρωσία, Μογγολία κτλ… Το μεγαλύτερο μπάζο εκείνη την μέρα ήταν μια ελληνίδα milf. Προσωπικά με τραβάνε οι ασιάτισσες, αλλά και αυτή ήταν δυναμίτης , φοβερή πίπα και στενή, κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα. Τελευταία με είπαν και για μια αξιόλογη Ρούμανα, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.
Ελπίζω να βοήθησα παίδες, προσωπικά θα ενημερώνω όποτε θα πηγαίνω, ελπίζω να πάει και κανένας άλλος να έχουμε πιο σφαιρική άποψη.