Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό σου καθώς και το σκεπτικό της Creampie Clan, της οποίας είσαι μέλος και δεν το κρύβω ότι ενημερώνομαι γιατί και εμένα μου αρέσουν προφανώς οι κρεμπιέδες, αλλά είναι καλύτερο να συνουσιάζεσαι ''ασκεπής'' και έπειτα να τρέχεις στους γιατρούς και να καις το στομάχι και τα κύτταράσ σου με τόση φαρμακολογία, αντιβιοτικά κτλπ. ή να λαμβάνεις τα μέτρα σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ??

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.663
Πόντοι
10.395
Αγαπητέ έχετε απόλυτο δίκιο. . Καταρχάς δεν ξέρω πως μου κολλήσατε την ρετσινιά ότι εισήλθα εκ του απευθυσμένου. . .Παρ'όλο που είμαι λάτρης ενός σφιχτού απευθυσμένου δεν θα διανοούμουν ποτέ να εισέλθω εκ του πρωκτού άνευ προστασίας. . .!!! Επίσης σκόπευα μετά την δεύτερη φορά να τα κόψω τα ακάποτα πράγμα που θα το κάνω και με μεγάλο αντίτιμο μάλιστα !!!

Ρε φίλε, σόρυ κιόλας...το βασικό είναι η υγεία σου! Δες τι έχεις άμεσα, μην καθεσαι εδω να κουβεντιάζεις μαζί μας!! Πήγαινε κανε εξετάσεις, μακαρι μόνος σου πηγαινε σε ενα μικροβιολογικό και κάνε ότι εξετάσεις προβλέπονται σε σχέση με το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει απο την σεξουαλική σου επαφή! (για HIV δεν μπορείς να κάνεις ακόμα ας πούμε!!) Αυτό θα βοηθήσει προταρχικά το μυαλό και την ψυχολογία σου!!!

Τα υπόλοιπα τα εγραψα για σένα κ για όλους μας! Παμε με πουτάνες? Πρέπει να είμαστε σοβαροί και φυσικά... αν κανουμε κάποια στιγμή σχέση να είμαστε πολύ προσκτικοί!!!

Χαιρετώ...  :hi:

ΥΓ: όσο για αυτούς που έχουν σχέση και πάνε με πουτάνες....δεν έχω σχόλιο!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Επρεπε να διαβάσεις τις συνταγές :woldman:
Στο επομενο συμβούλιο θα προτεινω την υιοθετηση
σαρίας για τους αποστάτες :priest:

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Ρε μάγκα, σόρθ κιόλας...το βασικό είναι η υγεία σου! Δες τι έχεις άμεσα, μην καθεσαι εδω να κουβεντιάζεις μαζί μας!! Πήγαινε κανε εξετάσεις, μακαρι μόνος σου πηγαινε σε ενα μικροβιολογικό και κάνε ότι εξετάσεις προβλέπονται σε σχέση με το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει απο την σεξουαλική σου επαφή! (για HIV δεν μπορείς να κάνεις ακόμα ας πούμε!!)

Τα υπόλοιπα τα εγραψα για σε΄να κ για όλους μας! Παμε με πουτάνες? Πρέπει να είμαστε σοβαροί και φυσικά αν κανουμε κάποια στιγμή σχέση να είμαστε πολύ προσκτικοί!!!

Χαιρετώ...  :hi:

ΥΓ: όσο για αυτούς που έχουν σχέση και πάνε με πουτάνες....δεν έχω σχόλιο!!
1)Από Δευτέρα να είσαι σίγουρος είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω
2)Όσον αφορά τον HIV θα πάω για εξετάσεις αρχές του 2017
3)Δεν έχω σχέση

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αυτή η κριτική εδώ τα λέει όλα.
Φωτεινή Squirter
Εκεί μέσα κάτι θα αρπάξεις θες δε θες, δεν γίνεται.

Όσοι μιλάνε για βαρετό thread ας μην το διαβάζουν και ας ασχολούνται με αυτό με τα εξτραδάκια.
Ας αφήσουμε το παιδί όμως και ας κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια ο καθένας.

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
1)Από Δευτέρα να είσαι σίγουρος είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω
2)Όσον αφορά τον HIV θα πάω για εξετάσεις αρχές του 2017
3)Δεν έχω σχέση
κανε την δευτερα εξεταση για HIV σε περιπτωση που το κερδισες απο παλια κ μετα απο 3μηνες για το τωρινο συμβαν

Συνημμένα

• olympic_medals_psd_b.jpg
    olympic_medals_psd_b.jpg
    112,2 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
25 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
φίλε 2017 έχουμε, που πας ξυπόλυτος στα αγκάθια! έχεις νεφρό πάντως και παίζεις κορώνα γράμματα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Loukianos πήγαινε στην εφημερία.Εφημερεύει κάθε μέρα το Συγγρός.ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
Αυτό που διάβασες για τα απογευματινά ραντεβού με χρέωση είναι για τακτικά ιατρεία.Εσύ θέλεις εφημερεύον ιατρείο.Πήγαινε τώρα εκεί να σε δουν.Έχει κι εργαστήρια αν χρειαστούν εξετάσεις κλπ.ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλημέρα Συναγωνισταί  :hi: :hi:
Εντόπισα εχθές το βράδυ κάποιες παχύρευστες λευκοκίτρινες εκκρίσεις από την ουρήθρα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ή γονόρροια ή χλαμύδια απ'όσο έψαξα στο Διαδίκτυο.
Θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος προς τα που να κινηθώ για εξετάσεις πχ.Συγγρός ή σε κάποιον ιδιώτη ιατρό.
Επίσης κάποιος αν γνωρίζει το κόστος των φαρμάκων. Πχ. διάβαζα ότι χρειάζονται ενα εμβόλιο σε 2 δόσεις καθώς και ότι χορηγούνται κάποια αντιβιοτικά εκ του στόματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . . .  :hi: :hi:

βαλε μια φωτογραφια το πουτσο σου να δουμε πως ειναι αυτο που λες

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μπορεί να πάει και τώρα στα επείγοντα αν θέλει αλλά μάλλον
θα τον παραπέμψουν για Δευτέρα.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Καλός μαλάκας και συ καλές μαλακισμένες και οι άλλες που είναι και επαγγελματίες υποτίθεται. Περαστικά και καλά μυαλά.

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Καλός μαλάκας και συ καλές μαλακισμένες και οι άλλες που είναι και επαγγελματίες υποτίθεται. Περαστικά και καλά μυαλά.
Εγώ το παραδέχομαι είμαι άξιος της μοίρας μου και καλά να πάθω δεν λέω το αντίθετο. . .Ήθελα και τα έπαθα.  .Δεν είμαι φυγόπονος ούτε ''λιποτάκτης''!!!

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.663
Πόντοι
10.395
Loukianos πήγαινε στην εφημερία.Εφημερεύει κάθε μέρα το Συγγρός.ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
Αυτό που διάβασες για τα απογευματινά ραντεβού με χρέωση είναι για τακτικά ιατρεία.Εσύ θέλεις εφημερεύον ιατρείο.Πήγαινε τώρα εκεί να σε δουν.Έχει κι εργαστήρια αν χρειαστούν εξετάσεις κλπ.ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ.

Λουκιανέ, αν είναι όπως λέει ο Ρανταπλαν....Ε-ΦΥ-ΓΕΣ !!!

ΥΓ: ....με ελαφρα!!

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Γραφει ο καθενας τη μλκια του εδω μεσα..περι φαντα και λοιπων αρχιδιων..
εγω προσωπικα ευχομαι να μη περασει κανεις το αγχος της αναμονης των εξετασεων μεχρι να διαπιστωσει οτι εν τελει δεν εχει τσιμπησει κατι πιο χοντρο..
και δεν ειναι μονο τα ακαποτα μαγκες..εγω το χα τσιμπησει το σμν επειδη ειχε σπασει η καποτα 5-6 φορες..και πηγαινα μονο με call girls kai masatzoudes..
δε μπορω να ξερω ποια με κολλησε γτ εκεινο τα διαστημα το χα γαμησει..και πηγαινα συνεχεια..και δεν εδινα και τοσο σημασια στην εκαστοτε σπασμενη καποτα(καλος μλκας και εγω)..
τωρα εχω βρει μια γκομενιτσα και την κρεμπεδιαζω ακα..και κοιμαμαι ησυχος.. :rockon:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία δεν πληρώνεις στην εφημερία.Θα σε ρωτήσουν τι ταμείο έχεις.Αν έχεις ΙΚΑ,ΟΑΕΕ,Δημόσιο κλπ τους λες.Αν είσαι άνεργος αρκεί να έχεις τον ΑΜΚΑ σου και να πεις ότι είσαι ανασφάλιστος.

Nik455

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Γραφει ο καθενας τη μλκια του εδω μεσα..περι φαντα και λοιπων αρχιδιων..
εγω προσωπικα ευχομαι να μη περασει κανεις το αγχος της αναμονης των εξετασεων μεχρι να διαπιστωσει οτι εν τελει δεν εχει τσιμπησει κατι πιο χοντρο..
και δεν ειναι μονο τα ακαποτα μαγκες..εγω το χα τσιμπησει το σμν επειδη ειχε σπασει η καποτα 5-6 φορες..και πηγαινα μονο με call girls kai masatzoudes..
δε μπορω να ξερω ποια με κολλησε γτ εκεινο τα διαστημα το χα γαμησει..και πηγαινα συνεχεια..και δεν εδινα και τοσο σημασια στην εκαστοτε σπασμενη καποτα(καλος μλκας και εγω)..
τωρα εχω βρει μια γκομενιτσα και την κρεμπεδιαζω ακα..και κοιμαμαι ησυχος.. :rockon:
Ησυχος....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
την φωτεινη αλλα κ την λυδια τις εχει τσιμπουκωσει ακαποτα το μισο σαιτ τουλαχιστο,κρινοντας απο τις κριτικες αλλα κ απο αλλα σχολια,αρα λογικα το πηρες απο ακαποτο γαμησι.πρεπει να ενημερωσεις με ποια ακριβως πηγες ακαποτα(κολπικα)για να βοηθησεις τους υπολοιπους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom