Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τωρα εχω βρει μια γκομενιτσα και την κρεμπεδιαζω ακα..και κοιμαμαι ησυχος.. :rockon:
Τυπε μου εχω κρεμπεδιασει και παντρεμενες
Ο μεγαλύτερος κινδυνος προερχεται απο τον εφησυχασμο :grin:

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Τυπε μου εχω κρεμπεδιασει και παντρεμενες
Ο μεγαλύτερος κινδυνος προερχεται απο τον εφησυχασμο :grin:
και εγω τυπε μου..αλλα οταν το κανεις με εκδιδομενη ο κινδυνος πολλαπλασιαζεται..δε γινεται να κοψουμε και τον ακα κρεμπιε τελειως! :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ θα το ξαναπώ, καμιά ελπίδα για την ανθρωπότητα...  :-

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
η τσατσα της φωτεινης στο κολωνου 27 πριν καιρο μου ειχε πει οτι ειναι παντρεμενη κ σοβαρη κοπελα!παντως αποκλειεται να μην κανουν εξετασεις οι πουτανες των μπουρδελων

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Σιγά μην κάνουν όλες εξετάσεις Η άλλη οροθετική δούλευε σε μπουρδέλο κανονικά
Από αυτές που είχαν πιάσει επί Λοβέρδου στο δρόμο.
Από την στιγμή που η κάθε μία δέχεται να την γλύφει και να την χύνει ο κάθε πρεζάκιας, πάκης, φυλακόβιος
δεν έχει νόημα η εξέταση.
Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε.

:zombie:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
εξετασεις κανουν οσες θελουν απο την στιγμη που δεν ειναι δηλωμενες οποτε επειγη προσοχη, αν ρωτησει καποιος τσατσα αν η πουτανα εχει βιβλιαριο θα σε βρισουν απο πανω

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Τι ζοδιο ινε η λιδια κ τι η φωτεινη?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
[size=12pt]Κόλλησα ΣΜΝ[/size]

18 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
:boff: :boff: :boff:

Kwstasikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Οσοι μιλατε για σοδες κ φαντα κλπ στο πεος σας ευχομαι να κολλησετε οτι χειροτερο υπαρχει για να χτυπατε το κεφαλι σας στον τοιχο μεχρι να ανοιξει
Ουτε τα ζωα ετσι!!! Περαστικα στον φιλο κ αυτοι που μιλανε για κρεμπιεδες κ κολλανε τους υπολοιπους ειλικρινα οτι χειροτερο ευχομαι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.045
Πόντοι
6.256
Κρεμπιες ειναι το creampie?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Καλημέρα Συναγωνισταί  :hi: :hi:
Εντόπισα εχθές το βράδυ κάποιες παχύρευστες λευκοκίτρινες εκκρίσεις από την ουρήθρα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ή γονόρροια ή χλαμύδια απ'όσο έψαξα στο Διαδίκτυο.
Θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος προς τα που να κινηθώ για εξετάσεις πχ.Συγγρός ή σε κάποιον ιδιώτη ιατρό.
Επίσης κάποιος αν γνωρίζει το κόστος των φαρμάκων. Πχ. διάβαζα ότι χρειάζονται ενα εμβόλιο σε 2 δόσεις καθώς και ότι χορηγούνται κάποια αντιβιοτικά εκ του στόματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . . .  :hi: :hi:

.....amoxil γραμμαριου ή augmentin γραμμαριου. Τρεις τεσσερης μερουλες επι δυο την ημερα και εισαι ενταξει.Απλα να το προλαβεις τωρα που ειναι νωρις πριν ανεβει ουρηθρα ουροδοχο κυστη και πιο πανω.Δεν ειναι κατι σοβαρο.

Kwstasikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
.....amoxil γραμμαριου ή augmentin γραμμαριου. Τρεις τεσσερης μερουλες επι δυο την ημερα και εισαι ενταξει.Απλα να το προλαβεις τωρα που ειναι νωρις πριν ανεβει ουρηθρα ουροδοχο κυστη και πιο πανω.Δεν ειναι κατι σοβαρο.
Πηγαινε σε γιατρο μην ακους τους μαλακες εδω μεσα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ρε πάτε καλά;Η αντιβίωση δεν είναι καραμέλα.Αναφέρετε φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς να είστε γιατροί;Το κάθε μικρόβιο έχει διαφορετική αντιμετώπιση σε κάθε άνθρωπο.Γι'αυτό υπάρχουν οι γιατροί.Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις,τα ξέρουν μονο οι γιατροί πάτε να στείλετε στον τάφο τον άλλο;
Κανονικά οι διαχειριστές θα έπρεπε να σβήνουν τέτοια μηνύματα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Ρε πάτε καλά;Η αντιβίωση δεν είναι καραμέλα.Αναφέρετε φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς να είστε γιατροί;Το κάθε μικρόβιο έχει διαφορετική αντιμετώπιση σε κάθε άνθρωπο.Γι'αυτό υπάρχουν οι γιατροί.Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις,τα ξέρουν μονο οι γιατροί πάτε να στείλετε στον τάφο τον άλλο;
Κανονικά οι διαχειριστές θα έπρεπε να σβήνουν τέτοια μηνύματα.

....λοιπον....επειδη ειμαστε "μαλακες" εμεις,πηγαινε στο Συγγρο να φας την ενεσιμο πενικιλινη σου,να σου κανουν και μια καλλιεργεια και ελα να μας πεις τι επιασε το πουλι σου και κυριως σε πια βρωμιαρα εκανες κασκαντεριλικια!!

Kwstasikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
....λοιπον....επειδη ειμαστε "μαλακες" εμεις,πηγαινε στο Συγγρο να φας την ενεσιμο πενικιλινη σου,να σου κανουν και μια καλλιεργεια και ελα να μας πεις τι επιασε το πουλι σου και κυριως σε πια βρωμιαρα εκανες κασκαντεριλικια!!
Συγκρινει ο μαλακας την κλασσικη αντιβιωση με την ενεση πενικιλινης
Ποσο τρομπας εισαι;
Πηγαινε φιλε να κανεις σωστη θεραπεια στο συγγρο κ ασε τις γιατρεσες εδω να λενε οτι θελουν

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Εγώ ρε βλάκα;
Μεθυσμένος είσαι και παραθέτεις άλλων τις δημοσιεύσεις;Εμένα το πουλί μου είναι μια χαρά!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
www.cdc.gov/std/tg2015/gonorrhea.htm]http://www.cdc.gov/std/tg2015/gonorrhea.htm[/url]

Μονο η ενεση θεραπευει 100% την γονοροια ..

Μπορει να εισαι τυχερος να μην εχεις κολλησει ανθεκτικη γονοροια και να θεραπευτει με τα χαπια που γραφει στο λινκ ,αλλα με πουτανα μιλφ μεταξι που εχει κολλησει απειρες φορες θα εχεις αρπαξει κανα σουπερ βακτηριο χαχα :grin:

Βρειτε καμια γκομενα και αφηστε τα ακαποτα στα καταστραμμενα μιλφ τρομπες  :jerking: :jerking:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία δεν πληρώνεις στην εφημερία.Θα σε ρωτήσουν τι ταμείο έχεις.Αν έχεις ΙΚΑ,ΟΑΕΕ,Δημόσιο κλπ τους λες.Αν είσαι άνεργος αρκεί να έχεις τον ΑΜΚΑ σου και να πεις ότι είσαι ανασφάλιστος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom