Killer Elite
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποιά από τις 2 φίλτατε?
Για την Φωτεινή λέω. Την άλλη δε την ξέρω.
Ποιά από τις 2 φίλτατε?
Καλά Φωτεινή 2 3 πιστονιές βάρεσα .. έτσι για να φύγει η καύλα .. Το ξέρω φταίω δεν αντιλέγω. . Το θέμα είναι μην έχω κολλήσει τίποτα άλλα. . Χειρότεραααα!!Για την Φωτεινή λέω. Την άλλη δε την ξέρω.
Καλά Φωτεινή 2 3 πιστονιές βάρεσα .. έτσι για να φύγει η καύλα .. Το ξέρω φταίω δεν αντιλέγω. . Το θέμα είναι μην έχω κολλήσει τίποτα άλλα. . Χειρότεραααα!!
εισαι ο καλυτερος και όπως λέει και ο ποιητης "..δε γαμώ γκωλο που χέζει και μουνι που κατουρεί,την επαίζω με το χέρι και την εχω καθαρή"εγω τα εκοψα ολα ρε
εχω βρει κατι καλες τσοντουλες και οποτε εχω καυλες τραβαω μια και ειμαι κομπλε
τιναι αυτο???Εεεεμ δεν ήπιες το εξτραδιξ σου φίλε μου ....
Γιατροσόφι του σάιτ !!!τιναι αυτο???
Αν ο μυγιάγγιχτος συνεπάγεται αυτόν που προσέχει την προσωπική του υγιεινή τότε θα με χαρακτήριζα έτσι !!!εισαι ο καλυτερος και όπως λέει και ο ποιητης "..δε γαμώ γκωλο που χέζει και μουνι που κατουρεί,την επαίζω με το χέρι και την εχω καθαρή"
αλλο ενα βαρετό θρέντ για μυγγιαγιχτους έτερο που τον δωσαν ακάποτα και φοβούνται μη τσιμπήσαν κάνα Εμπολα ενω στα τόσα "μερακλίδικα" θρέντ του σαιτ οι λεβέντες δεν ασχολούνται με σμν και μαλακίες
Δεν πειράζει Λουκιανέ! Την επόμενη φορά θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος αφού φαίνεται πως γενικότερα έχεις τάση προς ρομαντικές ερωτικές συνευρέσεις. Εύχομαι καλή ανάρρωση!Ναί ακαπό τάνα στο Μετάξι κ την κρεμπιέδιασα κιόλας. . .αλλά τελικά ξινά μου βγήκαν!!!!
Είχα αγαπητέ Έρωτα, πλέον μόνο με σκουφί που σου κόβει πάνω από το 50% της αίσθησης αλλά δυστυχώς έτσι είναι η γαμημένη ζωή ότι προσφέρει μεγάλα ''ποσά'' ηδονής και καύλας είναι επικίνδυνο !!! > > >Δεν πειράζει Λουκιανέ! Την επόμενη φορά θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος αφού φαίνεται πως γενικότερα έχεις τάση προς ρομαντικές ερωτικές συνευρέσεις. Εύχομαι καλή ανάρρωση!
Μύστη μουΕίχα αγαπητέ Έρωτα, πλέον μόνο με σκουφί που σου κόβει πάνω από το 50% της αίσθησης αλλά δυστυχώς έτσι είναι η γαμημένη ζωή ότι προσφέρει μεγάλα ''ποσά'' ηδονής και καύλας είναι επικίνδυνο !!! > > >
Καλημέρα Συναγωνισταί
Εντόπισα εχθές το βράδυ κάποιες παχύρευστες λευκοκίτρινες εκκρίσεις από την ουρήθρα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ή γονόρροια ή χλαμύδια απ'όσο έψαξα στο Διαδίκτυο.
Θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος προς τα που να κινηθώ για εξετάσεις πχ.Συγγρός ή σε κάποιον ιδιώτη ιατρό.
Επίσης κάποιος αν γνωρίζει το κόστος των φαρμάκων. Πχ. διάβαζα ότι χρειάζονται ενα εμβόλιο σε 2 δόσεις καθώς και ότι χορηγούνται κάποια αντιβιοτικά εκ του στόματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . . .
Ωραίο ντακτιλίδι (που έλεγε και ενας) μύστη μου !!!Μύστη μου
Εχεις μεινει στην εποχή του τσίγκου
Οταν υπάρχουν κεβλαρ, ανθρακονηματα και ανθρακούχα ;)
Δυστυχώς έπεσα σε αυτή την πλάνη σαν παιδί και εγώ αλλά το έχω μετανιώσει πικρά λίαν επιεικώς !!!!! :S :Sλουκιανε ο τροπος γραφης σου δειχνει συγκροτημενο ατομο,απο την αλλη πας και κρεμπεδιαζεις αρρωστιαρες στο μεταξι...
χωρις παρεξηγηση μηπως πας θολωμενος απο κανα ποτακι;;
οπως και να χει περαστικα και ανεβα κατηγορια,το μεταξι εχει χαλασει απ οταν γεμισε ισλαμοπιθηκους και πρεζονια
Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστά . . .Δεν έβαλα λίγο αλλά πολύ. Ελπίζω να βοήθησα και άλλους μύστες εντός αλλά και εκτός των ''συνόρων'' του σάιτ !!!Τύπε έχεις αυτοκτονικές τάσεις (ακάποτα με πουτάνα)? εδώ με γκόμενα που δεν την ξέρεις καλά και προφυλάσσεσαι Πάντως μπράβο που ενημερώνεις συναθλητές για τις κοπέλες που πήγες !!!!! και φυσικά περαστικά, και ελπίζω να έβαλες λίγο μυαλό.
Το θέμα αγαπητέ είναι να μην κάνουμε ακάποτα γιατί ιδού τ'αποτελέσματα!!!
Αγαπητέ έχετε απόλυτο δίκιο. . Καταρχάς δεν ξέρω πως μου κολλήσατε την ρετσινιά ότι εισήλθα εκ του απευθυσμένου. . .Παρ'όλο που είμαι λάτρης ενός σφιχτού απευθυσμένου δεν θα διανοούμουν ποτέ να εισέλθω εκ του πρωκτού άνευ προστασίας. . .!!! Επίσης σκόπευα μετά την δεύτερη φορά να τα κόψω τα ακάποτα πράγμα που θα το κάνω και με μεγάλο αντίτιμο μάλιστα !!!Δηλαδή τώρα κατάλαβες ότι δεν κάνουμε ακαποτο? Επειδή κόλλησες? Αν δεν κολλούσες δηλαδή θα το συνέχιζες?? Και κώλο ακά ρε φίλε?????? Ημαρτον!!!
Δεν πάτε καλύτερσ να παίξετε Ρωσσική ρουλέτα όπως στον "Ελαφοκυνηγό"?? Δηλαδή το HIV δεν το φοβήθηκες? Την Συφιλη? Την Ηπατίτιδα? Νομίζεις ότι μόνο χλαμύδια και βλεννόροια κολλάς?
Και μετά πας και κάνεις κ σχεσούλα κ κολλάς και την ανυποψίαστη γκομενά σου, που δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα ήσουν τόσο αφελής κ τρελλός (και κάτι ακόμα αλλά δεν το λέω, ξέρεις τι εννοώ) οπου θα πηγαινες σε μπουρδέλα να γαμήσεις και μάλιστα ακάποτα!!!
Τι να πω?!?! Ευχομαι να βάλεις μυαλό γενικά και όχι απλά να λες "ποτε ξανά ακάποτο"!! Grow up....
Επίσης σκόπευα μετά την δεύτερη φορά να τα κόψω τα ακάποτα πράγμα που θα το κάνω και με μεγάλο αντίτιμο μάλιστα !!!