Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Και μετά από πόσο χρονικό διάστημα θεωρητικά γίνεσαι ''καλά'' ??Ναι μπορεί αυτό θα στο πεί ο Δόκτορας.Όλα είναι ανάλογα τι αγωγή δίνει ο γιατρός και όχι εμείς.
Και μετά από πόσο χρονικό διάστημα θεωρητικά γίνεσαι ''καλά'' ??Ναι μπορεί αυτό θα στο πεί ο Δόκτορας.Όλα είναι ανάλογα τι αγωγή δίνει ο γιατρός και όχι εμείς.
Ευχαριστώ πολύ και να προσέχεις συναγωνιστή !!!περαστικά
Και μετά από πόσο χρονικό διάστημα θεωρητικά γίνεσαι ''καλά'' ??
Και αρχές του 2017 εξετάσεις για HIV . . .!!!Νομίζω δυό εβδομάδες.Άλλωστε τόσο θα κρατήσει και η θεραπεία νομίζω.Μετά την τρίτη τέταρτη μέρα θα υποχωρεί το υγρό που βγάζεις από την ουρήθρα.
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ !!!περαστικα φιλε γρηγορη αναρρωση
Ναί ακαπό τάνα στο Μετάξι κ την κρεμπιέδιασα κιόλας. . .αλλά τελικά ξινά μου βγήκαν!!!!δηλαδη γαμησες πουτανα στο μεταξι ακαποτα ; ;
Ναί ακαπό τάνα στο Μετάξι κ την κρεμπιέδιασα κιόλας. . .αλλά τελικά ξινά μου βγήκαν!!!!
Εμένα μου είπε ότι δεν τα κάνει με άλλους(όχι ότι την πίστεψα αλλά είχα αρρωστήσει), αλλά λέει με ξέρει επειδή έχω πάει πάνω από 10 φορές και λέει γουστάρει επειδή είμαι πιτσιρικάς κτλπ. . .Γάμησέ τα αγαπητέ!!!και γαμιεται ετσι χυμα στο μπουρδελο ακαποτα ;
Κουταμαρες, ολα αυτα ειναι αυτοανοσα.....Εκτος απο τα κονδυλοματα οπου αναλογα τον οργανησμο κανεις και την αναλογη θεραπεια...και ολα αυτα δεν τα λεω στον αερα...εχω ζωντανα παραδειγματα...Γαμα χυνε καλα πινε χυμο φυσικο μην εχεις ανχος παρε και αντιβιοσουλα 7 με 10 μερες και ολα καλα αν θες καποια ερωτηση στηλε πριβε για ευνοητους λογους τυπε μΚαλημέρα Συναγωνισταί
Εντόπισα εχθές το βράδυ κάποιες παχύρευστες λευκοκίτρινες εκκρίσεις από την ουρήθρα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ή γονόρροια ή χλαμύδια απ'όσο έψαξα στο Διαδίκτυο.
Θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος προς τα που να κινηθώ για εξετάσεις πχ.Συγγρός ή σε κάποιον ιδιώτη ιατρό.
Επίσης κάποιος αν γνωρίζει το κόστος των φαρμάκων. Πχ. διάβαζα ότι χρειάζονται ενα εμβόλιο σε 2 δόσεις καθώς και ότι χορηγούνται κάποια αντιβιοτικά εκ του στόματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . . .
Ναί ακαπό τάνα στο Μετάξι κ την κρεμπιέδιασα κιόλας. . .αλλά τελικά ξινά μου βγήκαν!!!!
Με πουτανα σε μπουρδελο μια φορα εχω παει ακαποτα και τοκανα μαζι της επι 1 χρονο, αλλα ηταν πεντακαθαρηΕμένα μου είπε ότι δεν τα κάνει με άλλους(όχι ότι την πίστεψα αλλά είχα αρρωστήσει), αλλά λέει με ξέρει επειδή έχω πάει πάνω από 10 φορές και λέει γουστάρει επειδή είμαι πιτσιρικάς κτλπ. . .Γάμησέ τα αγαπητέ!!!
Περαστικά φιλαράκο. Εάν μπορείς πάντως πήγαινε στο Συγγρός. Η ταλαπωρία δεν είναι τίποτε μπροστά στην σιγουριά που παρέχουν οι έμπειροι και ειδικοί γιατροί του.Εμένα μου είπε ότι δεν τα κάνει με άλλους(όχι ότι την πίστεψα αλλά είχα αρρωστήσει), αλλά λέει με ξέρει επειδή έχω πάει πάνω από 10 φορές και λέει γουστάρει επειδή είμαι πιτσιρικάς κτλπ. . .Γάμησέ τα αγαπητέ!!!
Το θέμα αγαπητέ είναι να μην κάνουμε ακάποτα γιατί ιδού τ'αποτελέσματα!!!Σου ειπε η πουτανα δεν το κανει με άλλους? μαλλον το κανει με πολλους! Φιλε το σωστο είναι να μας πεις ποια ήταν για να πεσει μαυρο αλλυλεγγυη καποιος αλλος θαπαει και θα τον δωσει ακαποτα! δωσε μας το ονομα της και το σπιτακι να ειμαστε καλλυμενοι.
Καταλαβα πια λεει , γιατι μου τοχει προτηνη μια και μενα εκει στο μεταξυ πολυ γνωστη...Αν ειναι αυτη που νομιζο...ηθελεστα κια παθεστα..Κρεμπέδιασες? Δηλ λοκό? ακάποτα?
Συφψωνο απολυτα αλλα μια φορα μου εσπασε η καποτα στην φυλης και 2 φορες εχω δωσει ακαποτη πιπα αλλα το μετανιωσα οποτε αν καποιος γνωριζει την πηγη του κακου καλο ειναι να το λεειΤο θέμα αγαπητέ είναι να μην κάνουμε ακάποτα γιατί ιδού τ'αποτελέσματα!!!