Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kwstasikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακες γαμιεται μια μιλφαρα τωρα με τον αντρα της σενα μαγαζι πατησιων
Ολα ακαποτα στο υπογειο,τρεχτε να αρπαξετε κ εκει τιποτα

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
....λοιπον....επειδη ειμαστε "μαλακες" εμεις,πηγαινε στο Συγγρο να φας την ενεσιμο πενικιλινη σου,να σου κανουν και μια καλλιεργεια και ελα να μας πεις τι επιασε το πουλι σου και κυριως σε πια βρωμιαρα εκανες κασκαντεριλικια!!
Συγγνώμη δηλαδή δεν πρέπει να πάω στον Συγγρό και να ακούσω εσένα??
Όχι ότι οι γιατροί είναι όλοι σωστοί, άξιοι, και διαβασμένοι αλλά σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς. . !!!

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Όχι ότι οι γιατροί είναι όλοι σωστοί, άξιοι, και διαβασμένοι αλλά σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς. . !!!
μα καλά τύπε μου... δεν παίζεσαι... καθεσε και ακούς εδώ τον κάθε ένα αντί να πας σε κάνα νοσοκομείο στα επείγοντα να κάνεις τη δουλειά σου
θα τους πεις τα συμπτώματα και αυτοί θα σου κάνουν τις κατάλληλες εξετάσεις,και φυσικά θα πάρεις την κατάλληλη αντιβίωση..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
ρωτα τον πλευρη στο αβαταρ σου

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
μα καλά τύπε μου... δεν παίζεσαι... καθεσε και ακούς εδώ τον κάθε ένα αντί να πας σε κάνα νοσοκομείο στα επείγοντα να κάνεις τη δουλειά σου
θα τους πεις τα συμπτώματα και αυτοί θα σου κάνουν τις κατάλληλες εξετάσεις,και φυσικά θα πάρεις την κατάλληλη αντιβίωση..
Μα και εγώ εμμέσως πλην σαφώς αυτό λέγω !!!

Επισκέπτης
Καλημέρα Συναγωνισταί  :hi: :hi:
Εντόπισα εχθές το βράδυ κάποιες παχύρευστες λευκοκίτρινες εκκρίσεις από την ουρήθρα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ή γονόρροια ή χλαμύδια απ'όσο έψαξα στο Διαδίκτυο.
Θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος προς τα που να κινηθώ για εξετάσεις πχ.Συγγρός ή σε κάποιον ιδιώτη ιατρό.
Επίσης κάποιος αν γνωρίζει το κόστος των φαρμάκων. Πχ. διάβαζα ότι χρειάζονται ενα εμβόλιο σε 2 δόσεις καθώς και ότι χορηγούνται κάποια αντιβιοτικά εκ του στόματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . . .  :hi: :hi:
καλα να παθεις :)

Μου φτιαξες το βραδυ :)

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Μα και εγώ εμμέσως πλην σαφώς αυτό λέγω !!!
και γιατί δεν το έκανες αμέσως?? άλλα ρωτάς εμάς να σου πούμε?? δεν το ξέρεις ότι θα ακούσεις ένα σορό παπαριες, εκτός από αυτό που έπρεπε να είχες κάνει!

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
και γιατί δεν το έκανες αμέσως?? άλλα ρωτάς εμάς να σου πούμε?? δεν το ξέρεις ότι θα ακούσεις ένα σορό παπαριες, εκτός από αυτό που έπρεπε να είχες κάνει!
Γιατί απλά δεν είμαι Αθήνα και ήθελα μια γνώμη παραπάνω!!!

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Γιατί απλά δεν είμαι Αθήνα και ήθελα μια γνώμη παραπάνω!!!
δεν χρειάζεσαι να είσαι Αθήνα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο μπορείς να κάνεις τις εξετάσεις αυτες
Εδω μέσα.... το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πελαγώσεις, πάρα να βοηθηθείς

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
η τσατσα της φωτεινης στο κολωνου 27 πριν καιρο μου ειχε πει οτι ειναι παντρεμενη κ σοβαρη κοπελα!παντως αποκλειεται να μην κανουν εξετασεις οι πουτανες των μπουρδελων
σιγουρα!να κοιμασε ησυχα οτι ολες κανουν εξετασεις!!!

Συνημμένα

• big_grin_smiley_face_sticker-p217746367994550126qjcl_400.jpg
    big_grin_smiley_face_sticker-p217746367994550126qjcl_400.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 41

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δυστυχώς έπεσα σε αυτή την πλάνη σαν παιδί και εγώ αλλά το έχω μετανιώσει πικρά λίαν επιεικώς !!!!! :S :S
να κάνεις οπωσδηποτε εξετάσεις για ηπατητιδα και aids χωρίς πανικο.υποθέτω στο είπε και ο ιατρός.οι  τανες του μεταξουργείου πάνε από με γύφτους και με οτιδήποτε φανταστης και πολλές με ταληράκι και 10καρικακι εππλέον κάνουν τα πάντα και είναι πολύ βρώμικες γενικά.εγώ πάντα ρωτούσα εαν κάνουν ακάποτο και όταν έλεγαν ναι έφευγα πολύ μακριά.προσοχή σε όλους και στα γλωσσοφιλα κλπ στην καλύτερη θα αρπάξετε καμμιά γρύπη.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
απο εμενα ρισπεκτ σε οσους εχουν τα @@ για ακαποτο στο μεταξι......

μονο πραγματικα κομαντος προβαινουν σε τετοιες ενεργειες

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Την Φωτεινή την πήρα δυο φορές ακάποτα γύρω στον Μάιο και μου έκατσε ακάποτα από την πρώτη φορά. Έχω πάρει βέβαια και άλλες από Μετάξυ ακάποτα και ευτυχώς δεν άρπαξα κάτι μετά τις εξετάσεις που έκανα. Τώρα άραξα στην γκόμενα που βρήκα και γαμάω μουνί και κώλο ακάποτα  :dancing:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Και δεν φοβάσαι μην την αφήσεις έγκυο,?

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Την Φωτεινή την πήρα δυο φορές ακάποτα γύρω στον Μάιο και μου έκατσε ακάποτα από την πρώτη φορά. Έχω πάρει βέβαια και άλλες από Μετάξυ ακάποτα και ευτυχώς δεν άρπαξα κάτι μετά τις εξετάσεις που έκανα. Τώρα άραξα στην γκόμενα που βρήκα και γαμάω μουνί και κώλο ακάποτα  :dancing:
Σίγουρα θα το είχατε και οι 2 απέραντη ανάγκη, μύστη Ερωτιάρη...  :zfuck:
Η κοπέλα σου πρέπει να είναι τυχερή που έμεινε απρόσβλητη από το βεβαρυμένο ποινικό μητρώο της ψωλής σου.
Εύχομαι υγεία πάνω απ' όλα και ασφαλείς συνταγογραφημένους κρεμπιέδες!  :hi:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
:2funny:
Και δεν φοβάσαι μην την αφήσεις έγκυο,?
Δεν χύνω μέσα, βέβαια όμως πάντα υπάρχει στο ακάποτο  μια πιθανότητα να μείνει έγκυος η άλλη. Γενικά δεν σκέφτομαι τα ρίσκα, αλλιώς δεν θα γαμούσα και ακάποτα στο Μεταξουργείο. Αν δεν  έβρισκα γκόμενα, στην θέση του ακάποτου καταδρομέα θα μπορούσα να είμαι εγώ τώρα. Όχι ότι αποκλείω το γεγονός να ξανακάνω ακάποτα, αλλά όσο έχω σχέση κομμένα αυτά με πουτάνες

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
:grin:
Σίγουρα θα το είχατε και οι 2 απέραντη ανάγκη, μύστη Ερωτιάρη...  :zfuck:
Η κοπέλα σου πρέπει να είναι τυχερή που έμεινε απρόσβλητη από το βεβαρυμένο ποινικό μητρώο της ψωλής σου.
Εύχομαι υγεία πάνω απ' όλα και ασφαλείς συνταγογραφημένους κρεμπιέδες!  :hi:
Ναι τα είχα πελώρια ανάγκη τα ακάποτα!!! Όντως ήταν πολύ κωλόφαρδη η κοπέλα μου, γιατί όσο την γαμούσα ακάποτα δεν είχα τελειώσει οριστικά με τις εξετάσεις του HIV και το ρίσκαρα, γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ σε ένα ξυρισμένο 21χρονο μουνάκι  :erection:! Να σαι καλά και εύχομαι ο μύστης του νήματος να αναρρώσει γρήγορα και να είναι πιο τυχερός στις επιλογές του  :hi:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
1 ευρω εχει η φαντα ρε τυπε.κακως δεν πηγες προετοιμασμενοος.περα ομως απο τα γιατροσοφια,πριν καποια χρονια κολλησα ουρεπλασμα στο μεταξι χωρις να κανω καταδρομικες.υποθετω πως το μετεφερα με το χερι οταν πηγα να ξεπλυθω στη βρυση.

Συνημμένα

• μεταλλιο.jpg
    μεταλλιο.jpg
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 60

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
απο εμενα ρισπεκτ σε οσους εχουν τα @@ για ακαποτο στο μεταξι......

μονο πραγματικα κομαντος προβαινουν σε τετοιες ενεργειες
Koμάντος;Ετσι λέμε τώρα τους μαλάκες;

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom