Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αν είχε κάνει μικρή το εμβόλιο για ηπατίτηδα, δεν θα είχε κολλήσει. Το θέμα είναι μην αρπάξεις hiv. Όλα τα άλλα είναι αστεία  :effemine:
Μύστη, θυμάσε το μέλος Killburn?
Ακόμα και για τον HIV ακολουθούσε προληπτικά αντιρετροϊκή αγωγή.
Οπότε για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση, αρκεί να υπάρχει και η κατάλληλη πρόληψη!  :woldman:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μύστη, θυμάσε το μέλος Killburn?
Ακόμα και για τον HIV ακολουθούσε προληπτικά αντιρετροϊκή αγωγή.
Οπότε για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση, αρκεί να υπάρχει και η κατάλληλη πρόληψη!  :woldman:
Φυσικά και τον θυμάμαι! Άλλος γίγαντας του ακάποτου και αυτός  :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μαζί με τα παράνομα εξτράκια δυστυχώς χάθηκαν και οι μεγάλοι μύστες της ακάποτης ηδονής. Το άλλο θέμα με τους ακάποτους καταδρομείς έχει καταντήσει για παιδάκια, γιατί το να κάνεις ακάποτο με γκόμενα δεν έχει τόσο ενδιαφέρον όσο με πουτάνα... :hi: :effemine:
φιλε σαν να εχεις κοντη μνημη :S :Sεσυ δεν εξιστορουσες τους κρεμπιεδες και οταν στην ελεγαν απαντουσες με καφεδες;τωρα λες δεν βαζω σε κκνδυνο την γκομενα μου και οσοι κρεμπεδιαζουν ακα γκομενες ειναι αδελφες; :S :S

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και τον θυμάμαι! Άλλος γίγαντας του ακάποτου και αυτός  :rockon: :rockon: :rockon:
Εξαφανίστηκε κι αυτός στην Αγγλία...  :(
Κατά τη γνώμη σου, ποιά είναι τα 5 αξιολογότερα ακάποτα μέλη που πέρασαν από το σάη?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε αλάνια, γαμάω 32 χρόνια σε μπουρδέλα και στούντιο και κολ-γκερλς.Ολες είναι πάνω κάτω το ίδιο εκτεθειμένες σε αρρώστιες απλά η συχνότητα των πελατών αλλάζει.

Ποτέ δε γάμησα ακάποτα ακόμα κι όταν έχυνα νεαρός και συνέχιζε να μου ήταν σηκωμένη απο τις κάβλες. Μη μιλάει το καβλί σας αλλά το πάνω κεφάλι.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
φιλε σαν να εχεις κοντη μνημη :S :Sεσυ δεν εξιστορουσες τους κρεμπιεδες και οταν στην ελεγαν απαντουσες με καφεδες;τωρα λες δεν βαζω σε κκνδυνο την γκομενα μου και οσοι κρεμπεδιαζουν ακα γκομενες ειναι αδελφες; :S :S
Όχι δεν έχω κοντή μνήμη τύπε μου. Φυσικά και έκανα αυτά που λες, αλλά τώρα που έχω γκόμενα δεν έχω ανάγκη να γαμήσω ακάποτα πουτάνα και να βάλω σε κίνδυνο και την γκόμενα μου χωρίς να φταίει. Δεν είπα ότι είναι αδερφές όσοι γαμάνε ακάποτα γκόμενες, απλά θεωρώ μικρό το ρίσκο να γαμήσεις ακάποτα μια γκόμενα σε σχέση με το να γαμήσεις ακάποτα μια πουτάνα. Τις γκόμενες μπορούν οι περισσότεροι να τις γαμήσουν ακάποτα, αλλά σε πουτάνα λίγοι έχουν τα ρχιδια να το κάνουν, οπότε και οι ιστορίες με κρεμπιέδες σε γκόμενες με αφήνουν αδιάφορο γιατί δεν έχουν σανσπένς  :orchestra:

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Όχι δεν έχω κοντή μνήμη τύπε μου. Φυσικά και έκανα αυτά που λες, αλλά τώρα που έχω γκόμενα δεν έχω ανάγκη να γαμήσω ακάποτα πουτάνα και να βάλω σε κίνδυνο και την γκόμενα μου χωρίς να φταίει. Δεν είπα ότι είναι αδερφές όσοι γαμάνε ακάποτα γκόμενες, απλά θεωρώ μικρό το ρίσκο να γαμήσεις ακάποτα μια γκόμενα σε σχέση με το να γαμήσεις ακάποτα μια πουτάνα. Τις γκόμενες μπορούν οι περισσότεροι να τις γαμήσουν ακάποτα, αλλά σε πουτάνα λίγοι έχουν τα ρχιδια να το κάνουν, οπότε και οι ιστορίες με κρεμπιέδες σε γκόμενες με αφήνουν αδιάφορο γιατί δεν έχουν σανσπένς  :orchestra:
Ρισπέκτ, μύστη μου!  :kneel:  :kneel:  :kneel:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εξαφανίστηκε κι αυτός στην Αγγλία...  :(
Κατά τη γνώμη σου, ποιά είναι τα 5 αξιολογότερα ακάποτα μέλη που πέρασαν από το σάη?
Ο Κωστάκης πιστεύω είναι ο κορυφαίος όλως  :rockon: :rockon: :rockon:
Μετά ακολουθούν Κόμπρας, killburn, Junis και Petros Gr

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ο Κωστάκης πιστεύω είναι ο κορυφαίος όλως  :rockon: :rockon: :rockon:
Μετά ακολουθούν Κόμπρας, killburn, Junis και Petros Gr
Κι εγώ συμφωνώ για τον Κωστάκη27, τον μέγα ακάποτο στρατηλάτη!  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Κυκλοφορούν φήμες στην πιάτσα ότι έχει πάρει ακάποτα τη Μαρία τη φυματικιά.
Μόνο γι αυτό του αξίζει ο τίτλος του Ναυάρχου!
Κατά τα άλλα, θα οργάνωνα λίγο διαφορετικά την πεντανδρία ως εξής:
1/ Κωστάκης27
2/ Killburn
3/ Κόμπρας
4/ Ερωτιάρης26
5/ Junis

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Κι εγώ συμφωνώ για τον Κωστάκη27, τον μέγα ακάποτο στρατηλάτη!  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Κυκλοφορούν φήμες στην πιάτσα ότι έχει πάρει ακάποτα τη Μαρία τη φυματικιά.
Μόνο γι αυτό του αξίζει ο τίτλος του Ναυάρχου!
Κατά τα άλλα, θα οργάνωνα λίγο διαφορετικά την πεντανδρία ως εξής:
1/ Κωστάκης27
2/ Killburn
3/ Κόμπρας
4/ Ερωτιάρης26
5/ Junis
Καλά ο Κωστάκης είχε πάρει ακάποτα και την γιαγιά Ελένη που δουλεύει τώρα στην Τροφωνίου. Αυτόν δεν το φτάνει κανείς, εκτός από τον Μπάμπη που πήγαινε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας στο je t'aime και ψωνίζει γριές από 3η Σεπτεμβριου και τις πηδάει ακάποτα  :S

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Καλά ο Κωστάκης είχε πάρει ακάποτα και την γιαγιά Ελένη που δουλεύει τώρα στην Τροφωνίου. Αυτόν δεν το φτάνει κανείς, εκτός από τον Μπάμπη που πήγαινε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας στο je t'aime και ψωνίζει γριές από 3η Σεπτεμβριου και τις πηδάει ακάποτα   :S
ποιος ειναι ο μπαμπης τυπε? :S :S

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Λοιπον φιλε αν εισαι αθηνα πηγαινε στα επειγοντα του Συγγρος σημερα.εκει θα σου διαγνωσουν την βλεννοροια που κολλησες και θα σου δωσουν ενα χαρτι για να πας το πρωι στο ιατρειο 10 οπου θα σε εξετασουν και θα σου δωσουν να παρεις την αγωγη απο το φαρμακειο απεναντι και θα τους την πας να στην κανουν κατευθειαν.παρε μαζι βιβλιαριο η αμκα αν δεν εχεις και καποια φραγκα για την συμμετοχη στα φαρμακα.δεν χρειαζεται κανενας ιδιωτης.το δημοσιο ειναι η καλυτερη λυση.αλλιως πηγαινε δευτερα πρωι κατευθειαν στο ιατρειο 10.εξετασεις για ολα θα κανεις περιπου το γεναρη.στο μεταξυ εριξες ακα κρεμπιε και δεν ενημερωσες την creampie clan :S :S :S
Έπρεπε να ενημερώσω την Creampie Clan. . ?? Παράλειψης !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Όντως το χαμομήλι έχει θαυματουργές ιδιότητες και το μουνάκι της Κορίνας γίνεται σαν καινούριο και είναι έτοιμο για δουλειά   :2funny:
Έχει θαυματουργές όπως λέτε ιδιότητες διότι έχει κορτιζόνη οπότε παρέχει τις ευεργετικές ιδιότητες της φυσικής κορτιζόνης !!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
:pipa3:
ποιος ειναι ο μπαμπης τυπε? :S :S
Ο Μπαμπης είναι ένας τύπος που πήγαινε στο je t'aime της Αννίτας Πανιας για να βρει γκομενα. Γνωστός ακαποτος καταδρομέας της πιάτσας της 3ης Σεπτεμβρίου αλλά δεν έχει σχέση με το site. Έχει πάρει ακάποτα ότι πιο σάπιο μπορείς να φανταστείς και ακολουθώντας τις συνταγές είναι ακόμα ακμαίος  :rockon:

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:Ο Μπαμπης είναι ένας τύπος που πήγαινε στο je t'aime της Αννίτας Πανιας για να βρει γκομενα. Γνωστός ακαποτος καταδρομέας της πιάτσας της 3ης Σεπτεμβρίου αλλά δεν έχει σχέση με το site. Έχει πάρει ακάποτα ότι πιο σάπιο μπορείς να φανταστείς και ακολουθώντας τις συνταγές είναι ακόμα ακμαίος  :rockon:
Από αυτόν προήλθε η έκφραση ''γνωριζόμαστε χρόνια''?  :)

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
:helpplea:Όχι νομίζω ο Κόμπρα το έλεγε αυτό  :think:
Κι ο Κόμπρας από κάπου το υιοθέτησε. Απλά δεν γνωρίζω ακριβώς από ποιόν...
Το ''γνωριζόμαστε χρόνια'' αποτελούσε δικαιολογία κάποιου πιατσόβιου μύστη για τα ακάποτα που έριχνε σε ότι σάπιο κυκλοφορούσε...  :)

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Το νήμα αυτό έχει καταντήσει σκληρό ναρκωτικό ! Από εκεί που ξεκίνησε για την βοήθεια μέλους που άρπαξε ΣΜΝ έχει γίνει το νέο "σπίτι" των ακάποτων εξτριμιστών του σάη ! Τα σέβη μου στους ακάποτους χύστες !

utdwtR6.gif

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Το νήμα αυτό έχει καταντήσει σκληρό ναρκωτικό ! Από εκεί που ξεκίνησε για την βοήθεια μέλους που άρπαξε ΣΜΝ έχει γίνει το νέο "σπίτι" των ακάποτων εξτριμιστών του σάη ! Τα σέβη μου στους ακάποτους χύστες !

utdwtR6.gif

αχχααχαχαχαχ καλα η φωτο τα σπαει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom