Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Το πιο σκληρό ακάποτο κωλογαμήσι το έχω κάνει με Μαρία Φυλακοβία από Ιάσωνος 46 ! Δε μπόρεσα να αντισταθώ και να μην γεμίσω την ντριπούλα της με αγνό ζεστό ψωλοχύσι ! Το ξέρω ότι ήταν επικίνδυνο αλλά επί τόπου κατούρησα, τον έπλυνα πάρα πολύ καλά και με  το που βγήκα από το ντέλο κούμπωσα φάντα και κάπνισα ένα τσιγαρό !

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Το νήμα αυτό έχει καταντήσει σκληρό ναρκωτικό ! Από εκεί που ξεκίνησε για την βοήθεια μέλους που άρπαξε ΣΜΝ έχει γίνει το νέο "σπίτι" των ακάποτων εξτριμιστών του σάη ! Τα σέβη μου στους ακάποτους χύστες !

utdwtR6.gif
Καλησπέρα Εκλεκτικέ Φονιά!
Δε μεταφερόμαστε εδώ καλύτερα?  ;)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
499
Πόντοι
36
Το πιο σκληρό ακάποτο κωλογαμήσι το έχω κάνει με Μαρία Φυλακοβία από Ιάσωνος 46 ! Δε μπόρεσα να αντισταθώ και να μην γεμίσω την ντριπούλα της με αγνό ζεστό ψωλοχύσι ! Το ξέρω ότι ήταν επικίνδυνο αλλά επί τόπου κατούρησα, τον έπλυνα πάρα πολύ καλά και με  το που βγήκα από το ντέλο κούμπωσα φάντα και κάπνισα ένα τσιγαρό !
εισαι πολυ σχολαστικος τυπε!ευγε.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Λογικά κόλλησα από τάνα μιλφ - ματουρ στο Μετάξι.
Το θέμα είναι να μην κάνετε τέτοια πράγματα εγώ δλδ μαχαίρι από σήμερα!!!!
Κανεις δε σε πιστευει καυλεα μου!!! Τωρα εχεις το αγχος του τι μπορει να συμβαινει, οταν ομως μερα απο μερικες μερες τη βγαλεις καθαρη, κατι που σου ευχομαι, θα δεις οτι σιγα σιγα θα επανελθει ο πυρετος του ακαποτου!!! Θα το εχεις τεραστια αναγκη!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κανεις δε σε πιστευει καυλεα μου!!! Τωρα εχεις το αγχος του τι μπορει να συμβαινει, οταν ομως μερα απο μερικες μερες τη βγαλεις καθαρη, κατι που σου ευχομαι, θα δεις οτι σιγα σιγα θα επανελθει ο πυρετος του ακαποτου!!! Θα το εχεις τεραστια αναγκη!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1

Καταρχάς ευχαριστώ για την ευχή σου!
Με όλα αυτά που έχω διαβάσει και διαβάζω αυτές τις ημέρες αν ξαναπάω εγώ ακάποτα με τάνα ή ακόμα και με γκόμενα να μην μου ξανασηκωθεί ποτέ. . .Σε βάζω και στοίχημα αν θες, γιατί προτιμώ να μην ξαναγαμήσω ακάποτα σε δέλα ΠΟΤΕ μου παρά να ζω μια ζωή με χάπια και όλα τα παρελκόμενα!

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.240
Πόντοι
6.765

Τύπε αν έβαζες και μια εικονίτσα του Αγίου Εφραίμ στ αρχίδια σου δε θα σ έπιανε ούτε σφαίρα .

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε αν έβαζες και μια εικονίτσα του Αγίου Εφραίμ στ αρχίδια σου δε θα σ έπιανε ούτε σφαίρα .

Τύπε με παρακολουθείς ? Μόλις γύρισα σπίτι εκείνο το βράδυ, έριξα λίγο αγιασμό στη χούφτα μου και έτριψα πολύ καλά παπάρια και μονόκανο.
Αφού στέγνωσε ο αγιασμός ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και κοιμήθηκα με την εικόνα πάνω από τα όργανα μου.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Coast_Garter_Snake.jpg

sgk5150

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Κριτικές
34
Like
777
Πόντοι
991
Γιατι ρε μάγκες όταν κάνετε γλυφομούνι σε τάνα δε κολάτε γονόρροια και έρπη και υπατίτιδα και σύφιλη???  :coffee: μόνο τα ακάποτα καρφώματα είναι επικίνδυνα??? προσοχηηηη

Επιτέλους και μια λογική φωνή... :hi:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
:grin:Ναι τα είχα πελώρια ανάγκη τα ακάποτα!!! Όντως ήταν πολύ κωλόφαρδη η κοπέλα μου, γιατί όσο την γαμούσα ακάποτα δεν είχα τελειώσει οριστικά με τις εξετάσεις του HIV και το ρίσκαρα, γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ σε ένα ξυρισμένο 21χρονο μουνάκι  :erection:! Να σαι καλά και εύχομαι ο μύστης του νήματος να αναρρώσει γρήγορα και να είναι πιο τυχερός στις επιλογές του  :hi:

Καλά εντάξει δεν έχω λόγια ρίσκαρες την υγεία της κοπελίτσας έτσι για να γαμάς ακάποτα? ......

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Βλενόρροια σίγουρα και έτσι όπως μου τα είπαν έχω αγχωθεί για HIV πάρα πολύ σε φάση να μην μπορώ να συγκεντρώσω το μυαλό μου!!!
ακου φιλε μου,οι γιατροι ειναι υποχρεωμενοι πριν τις εξετασεις να αφησουν ολα τα ενδεχομενα ανοιχτα και για να σε ταρακουνησουν λιγο ωστε να μην πας ξανα ακαποτα.δεν κολλας τοσο ευκολα hiv.μην ανησυχεις

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
:jerking:παντα ολα τα αγκαποτα με γκαποταν λεμε! και στα πορδελα να περνοθν καλε γκαποτε να μην τριπανε απο τα σκλιρα πεη κ χινοθν μεσα στις ντριπες ολος ο πλανητης γη!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
για να σε καθυσηχασω κι εγω, η αληθεια ειναι οτι οι πιθανοτητες ειναι παντα λιγες.

[size=20pt]αλλα τα ηθελε η κωλαρα σου, οποτε αγχωσου τωρα για κανα διμηνο ![/size]  :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:jerking:παντα ολα τα αγκαποτα με γκαποταν λεμε! και στα πορδελα να περνοθν καλε γκαποτε να μην τριπανε απο τα σκλιρα πεη κ χινοθν μεσα στις ντριπες ολος ο πλανητης γη!
εχεις κρεμπεδιασει πουτανα giasou?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom