Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
ακου φιλε μου,οι γιατροι ειναι υποχρεωμενοι πριν τις εξετασεις να αφησουν ολα τα ενδεχομενα ανοιχτα και για να σε ταρακουνησουν λιγο ωστε να μην πας ξανα ακαποτα.δεν κολλας τοσο ευκολα hiv.μην ανησυχεις
Πάντως προσωπικά έχω αγχωθεί στον ύψιστο βαθμό  . . .Αυτές τις ημέρες ζω με αυτό το άγχος όπως θα ζω και τους υπόλοιπους μήνες γιατί μεταξύ μας δεν έχω και τόσο εμπιστοσύνη σε αυτές τις 2 με τις οποίες πήγα ακάποτα. . !!! :- :-

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Να είναι περαστικά.
Ακόμα και αν η πουτάνα είναι οροθετική οι πιθανότητες να έχεις αρπάξει είναι περιορισμένες.
Από εδώ και πέρα τέρμα τα κασκαντεριλίκια στα μπουρδέλα και με τις γυναίκες που δεν ξέρεις πόσες πούτσες έχουν φάει.

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
για να σε καθυσηχασω κι εγω, η αληθεια ειναι οτι οι πιθανοτητες ειναι παντα λιγες.

[size=20pt]αλλα τα ηθελε η κωλαρα σου, οποτε αγχωσου τωρα για κανα διμηνο ![/size]  :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν αντιλέγω είμαι άξιος της μοίρας μου σαφώς . . .Δεν είπα το αντίθετο απλά σκέφτομαι και το μετά και τρελαίνεται το μυαλό και η ψυχή μου!!!!!!!!!!! :'( :'(

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Να είναι περαστικά.
Ακόμα και αν η πουτάνα είναι οροθετική οι πιθανότητες να έχεις αρπάξει είναι περιορισμένες.
Από εδώ και πέρα τέρμα τα κασκαντεριλίκια στα μπουρδέλα.
Σαφώς και τέρμα τα κασκαντεριλίκια και γενικά για εμένα τέρμα οι εκδιδόμενες από εδώ και πέρα. . .Αυτό που με άγχωσε περισσότερο είναι που μου είπαν ότι με τον κρεμπιέ είναι πολύ πιο αυξημένες οι πιθανότητες να έχεις αρπάξει κάτι. . . Αυτό είναι που με έχει αρρωστήσει!!!!!!1 :S :S

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
5 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω τουλάχιστον εσείς οι επισκέπτες που διαβάζετε να δείτε τι έπαθα και τι άγχος έχω αυτή την στιγμή και θα έχω για τους υπόλοιπους μήνες και να κόψετε τα ακάποτα είτε με εκδιδόμενες είτε με κανονικές γκόμενες!

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω τουλάχιστον εσείς οι επισκέπτες που διαβάζετε να δείτε τι έπαθα και τι άγχος έχω αυτή την στιγμή και θα έχω για τους υπόλοιπους μήνες και να κόψετε τα ακάποτα είτε με εκδιδόμενες είτε με κανονικές γκόμενες!
Έλα στο διπλανό θρεντ, που σου απάντησα:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
:grin:
Καλά εντάξει δεν έχω λόγια ρίσκαρες την υγεία της κοπελίτσας έτσι για να γαμάς ακάποτα? ......
Αφού πίνω τον ειδικό καφέ τύπε μου και δεν με πιάνει τίποτα  :dancing:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

ε πολυ δυσκολα να βρεθουνε ΤΟΣΟ μαλακες σαν εσενα ρε
μην φοβασαι για τους επισκεπτες.

το μονο σιγουρο ειναι οτι η ΜΑΛΑΚΙΑ σου χτυπαει κοκκινο !!

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
ε πολυ δυσκολα να βρεθουνε ΤΟΣΟ μαλακες σαν εσενα ρε
μην φοβασαι για τους επισκεπτες.

το μονο σιγουρο ειναι οτι η ΜΑΛΑΚΙΑ σου χτυπαει κοκκινο !!
Κάτι παραπάνω ξέρω που το λέω  :hi: :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕς ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕς ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ 

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕς ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕς ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ   
Προτείνω να τα κόψεις όσο είσαι ακόμα τυχερός!
Στο λέω εντελώς φιλικά απλά για να αποφύγεις το τρέξιμο και το άγχος που με έχει καταβάλλει στο παρόν καθώς και τους υπόλοιπους 6 μήνες!!!!!
:hi: :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Προτείνω να τα κόψεις όσο είσαι ακόμα τυχερός!
Στο λέω εντελώς φιλικά απλά για να αποφύγεις το τρέξιμο και το άγχος που με έχει καταβάλλει στο παρόν καθώς και τους υπόλοιπους 6 μήνες!!!!!
:hi: :hi:
Ελα ρε μυστη, για ακα τσιμπούκι ούτε
fanta δεν χρειάζεται :grin:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ  ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ