Αψεγάδιαστο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Kostas.dmp
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 697
- Πόντοι
- 81
Με η χωρίς εσώρουχο;18 χρόνια μετά κι ακόμα μαγειρεύει έτσι![]()
φοβερη ειναι η ατιμηEτοιμο για φούρνο
![]()
kostaras1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 223
- Πόντοι
- 20
Κορδοναρα σίγουραΜε η χωρίς εσώρουχο;
ThoJoan
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2023
- Like
- 12.313
- Πόντοι
- 2.246
Την επόμενη φορά να φοράει μόνο ποδιά18 χρόνια μετά κι ακόμα μαγειρεύει έτσι![]()
AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 14.358
- Πόντοι
- 4.546
Το μιλφακι ήρθε εχθές για ψώνια και σήμερα να πάρει τη δόση τού. Αύριο φεύγει για το νησί να κάνει Πάσχα με τον σύζυγο!
Εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο, πρέπει να είναι και μεγάλης ηλικίας αυτή.
Τελοσπαντων, όπως την βρίσκει κανείς και με ότι βρίσκει βέβαια.
AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 14.358
- Πόντοι
- 4.546
Μόνο Δύναμη.? ΘεσπέσιοΕδώ μάλιστα.
Δύναμη!
Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
η κυρια,ειναι του επαγγελματος?Εδώ μάλιστα.
Δύναμη!
PussyLover32
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.654
- Πόντοι
- 1.046
Ερωτευτικα!!!!!!!!
Όλοι φαντάζομαιΠοιος θελει να την πάρει από πίσω;;![]()
Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.
Υδρόγειος η κωλαρα, αξιος40+ μιλφαδι απεργοσπάστης, σε cooling break
Ποίημα η αχλαδω, αξιοςΚαλησπερα στο πανελ
![]()
Ρε τυπε μου δε λέω καύλα η δασκαλιτσα αλλά αυτή η τρίχα ρε μυστη σε καυλώνει?Διακοπαρει για το Πάσχα η δασκαλιτσα..
Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει δίκιο.Όλες οι γυναίκες μας σεμνές είναι. Εμεις τις θελουμε πουτανες. Μακάρι να ήθελε η δικιά μου να γαμηθει με άλλους κι να βλέπω… γουστάρω να με κερατώσει.
Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.
Υδρόγειος η κωλαρα, αξιος
Ποίημα η αχλαδω, αξιος
Ρε τυπε μου δε λέω καύλα η δασκαλιτσα αλλά αυτή η τρίχα ρε μυστη σε καυλώνει?
Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει
Τύπε, όταν με κεράτωσε σχέση 5 χρόνων που είχαμε αρραβωνιαστεί με τον κολλητό μου μετά ήθελα να εκδικηθώ όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσα. Έτσι όταν έβρισκα την ευκαιρία τις έκανα σκουπίδια. Άλλη την ώρα που είχε παραδοθεί και δίναμε το πρώτο μας φιλί της είπα πως γουστάρω την αδερφή της. Μια άλλη αφού κάναμε σεξ αρκετές φορές της είπα δεν σε γουστάρω απλά θέλω μια πουτανα να τη γαμαω οταν θέλω και πως αν θέλει να συνεχίσουμε θα την παίρνω τηλέφωνο να τη γαμαω και τελικά δεν με γέμισε ούτε αυτό. Κάποια στιγμή λοιπόν είπα αφού όλες είναι πουτανες και θα με κερατώσουν γιατί να μην το κάνουμε μαζί εγώ με άλλη αυτή με άλλο. Είτε χωρια είτε μαζί και τότε ανακάλυψα το swinging και όλα τα περί ελευθερίας στο γάμο. Παντρεύτηκα μια ελληνοαμερικανίδα της είπα τις απόψεις μου αλλά στο τέλος χωρίσαμε μιας και ήθελε αλλά από ότι συμφωνήσαμε. Τελικά το τι ζητάμε με το τι συμβιβαζόμαστε είναι ακριβώς τα αντίθετα….Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.
Υδρόγειος η κωλαρα, αξιος
Ποίημα η αχλαδω, αξιος
Ρε τυπε μου δε λέω καύλα η δασκαλιτσα αλλά αυτή η τρίχα ρε μυστη σε καυλώνει?
Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει δίκιο.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 100.376
- Πόντοι
- 46.423
Greek horny
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.247
- Πόντοι
- 1.041
Ελάτε να πάρετε σειρά να την ξεσκίσετεΌλοι φαντάζομαι
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.700
- Πόντοι
- 201
Εντάξει. Δεν είναι κακή. Αν βγάζει καύλα στο κρεβάτι από εμένα είναι ναι.Εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο, πρέπει να είναι και μεγάλης ηλικίας αυτή.
Τελοσπαντων, όπως την βρίσκει κανείς και με ότι βρίσκει βέβαια.
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.700
- Πόντοι
- 201
Νουμεράκι για προτεραιότητα από που θα πάρουμε?Ελάτε να πάρετε σειρά να την ξεσκίσετε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 2M
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 909K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις