Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.126
Πόντοι
456
IMG_2863.jpeg
Πίνακας ζωγραφικής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

18 χρόνια μετά κι ακόμα μαγειρεύει έτσι
File_002.jpg
Να τσιμπήσουμε λίγο τι μαγειρεύει η κυρία??

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
14.331
Πόντοι
4.546
Το μιλφακι ήρθε εχθές για ψώνια και σήμερα να πάρει τη δόση τού. Αύριο φεύγει για το νησί να κάνει Πάσχα με τον σύζυγο!

Εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο, πρέπει να είναι και μεγάλης ηλικίας αυτή.

Τελοσπαντων, όπως την βρίσκει κανείς και με ότι βρίσκει βέβαια.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
5.094
Πόντοι
5.547
Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.
40+ μιλφαδι απεργοσπάστης, σε cooling break
Υδρόγειος η κωλαρα, αξιος
Καλησπερα στο πανελ :coffee:

Νανα.jpg
Ποίημα η αχλαδω, αξιος
Διακοπαρει για το Πάσχα η δασκαλιτσα..
Ρε τυπε μου δε λέω καύλα η δασκαλιτσα αλλά αυτή η τρίχα ρε μυστη σε καυλώνει?
Όλες οι γυναίκες μας σεμνές είναι. Εμεις τις θελουμε πουτανες. Μακάρι να ήθελε η δικιά μου να γαμηθει με άλλους κι να βλέπω… γουστάρω να με κερατώσει.
Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει δίκιο.

panosst77

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2025
Like
105
Πόντοι
0
Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.

Ποίημα η αχλαδω, αξιος

Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει

Ποίημα η αχλαδω, αξιος

Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει δίκιο.
Τύπε, όταν με κεράτωσε σχέση 5 χρόνων που είχαμε αρραβωνιαστεί με τον κολλητό μου μετά ήθελα να εκδικηθώ όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσα. Έτσι όταν έβρισκα την ευκαιρία τις έκανα σκουπίδια. Άλλη την ώρα που είχε παραδοθεί και δίναμε το πρώτο μας φιλί της είπα πως γουστάρω την αδερφή της. Μια άλλη αφού κάναμε σεξ αρκετές φορές της είπα δεν σε γουστάρω απλά θέλω μια πουτανα να τη γαμαω οταν θέλω και πως αν θέλει να συνεχίσουμε θα την παίρνω τηλέφωνο να τη γαμαω και τελικά δεν με γέμισε ούτε αυτό. Κάποια στιγμή λοιπόν είπα αφού όλες είναι πουτανες και θα με κερατώσουν γιατί να μην το κάνουμε μαζί εγώ με άλλη αυτή με άλλο. Είτε χωρια είτε μαζί και τότε ανακάλυψα το swinging και όλα τα περί ελευθερίας στο γάμο. Παντρεύτηκα μια ελληνοαμερικανίδα της είπα τις απόψεις μου αλλά στο τέλος χωρίσαμε μιας και ήθελε αλλά από ότι συμφωνήσαμε. Τελικά το τι ζητάμε με το τι συμβιβαζόμαστε είναι ακριβώς τα αντίθετα….

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.697
Πόντοι
201
Εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο, πρέπει να είναι και μεγάλης ηλικίας αυτή.

Τελοσπαντων, όπως την βρίσκει κανείς και με ότι βρίσκει βέβαια.
Εντάξει. Δεν είναι κακή. Αν βγάζει καύλα στο κρεβάτι από εμένα είναι ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom