NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.126
- Πόντοι
- 456
Πίνακας ζωγραφικής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να τσιμπήσουμε λίγο τι μαγειρεύει η κυρία??18 χρόνια μετά κι ακόμα μαγειρεύει έτσι![]()
Πίνακας ζωγραφικής
Να τσιμπήσουμε λίγο τι μαγειρεύει η κυρία??18 χρόνια μετά κι ακόμα μαγειρεύει έτσι![]()
Αψεγάδιαστο
Με η χωρίς εσώρουχο;18 χρόνια μετά κι ακόμα μαγειρεύει έτσι![]()
φοβερη ειναι η ατιμηEτοιμο για φούρνο
![]()
Κορδοναρα σίγουραΜε η χωρίς εσώρουχο;
Την επόμενη φορά να φοράει μόνο ποδιά18 χρόνια μετά κι ακόμα μαγειρεύει έτσι![]()
Το μιλφακι ήρθε εχθές για ψώνια και σήμερα να πάρει τη δόση τού. Αύριο φεύγει για το νησί να κάνει Πάσχα με τον σύζυγο!
Μόνο Δύναμη.? ΘεσπέσιοΕδώ μάλιστα.
Δύναμη!
η κυρια,ειναι του επαγγελματος?Εδώ μάλιστα.
Δύναμη!
Ερωτευτικα!!!!!!!!
Όλοι φαντάζομαιΠοιος θελει να την πάρει από πίσω;;![]()
Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.
Υδρόγειος η κωλαρα, αξιος40+ μιλφαδι απεργοσπάστης, σε cooling break
Ποίημα η αχλαδω, αξιοςΚαλησπερα στο πανελ
![]()
Ρε τυπε μου δε λέω καύλα η δασκαλιτσα αλλά αυτή η τρίχα ρε μυστη σε καυλώνει?Διακοπαρει για το Πάσχα η δασκαλιτσα..
Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει δίκιο.Όλες οι γυναίκες μας σεμνές είναι. Εμεις τις θελουμε πουτανες. Μακάρι να ήθελε η δικιά μου να γαμηθει με άλλους κι να βλέπω… γουστάρω να με κερατώσει.
Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.
Υδρόγειος η κωλαρα, αξιος
Ποίημα η αχλαδω, αξιος
Ρε τυπε μου δε λέω καύλα η δασκαλιτσα αλλά αυτή η τρίχα ρε μυστη σε καυλώνει?
Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει
Τύπε, όταν με κεράτωσε σχέση 5 χρόνων που είχαμε αρραβωνιαστεί με τον κολλητό μου μετά ήθελα να εκδικηθώ όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσα. Έτσι όταν έβρισκα την ευκαιρία τις έκανα σκουπίδια. Άλλη την ώρα που είχε παραδοθεί και δίναμε το πρώτο μας φιλί της είπα πως γουστάρω την αδερφή της. Μια άλλη αφού κάναμε σεξ αρκετές φορές της είπα δεν σε γουστάρω απλά θέλω μια πουτανα να τη γαμαω οταν θέλω και πως αν θέλει να συνεχίσουμε θα την παίρνω τηλέφωνο να τη γαμαω και τελικά δεν με γέμισε ούτε αυτό. Κάποια στιγμή λοιπόν είπα αφού όλες είναι πουτανες και θα με κερατώσουν γιατί να μην το κάνουμε μαζί εγώ με άλλη αυτή με άλλο. Είτε χωρια είτε μαζί και τότε ανακάλυψα το swinging και όλα τα περί ελευθερίας στο γάμο. Παντρεύτηκα μια ελληνοαμερικανίδα της είπα τις απόψεις μου αλλά στο τέλος χωρίσαμε μιας και ήθελε αλλά από ότι συμφωνήσαμε. Τελικά το τι ζητάμε με το τι συμβιβαζόμαστε είναι ακριβώς τα αντίθετα….Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.
Υδρόγειος η κωλαρα, αξιος
Ποίημα η αχλαδω, αξιος
Ρε τυπε μου δε λέω καύλα η δασκαλιτσα αλλά αυτή η τρίχα ρε μυστη σε καυλώνει?
Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει δίκιο.
Ελάτε να πάρετε σειρά να την ξεσκίσετεΌλοι φαντάζομαι
Εντάξει. Δεν είναι κακή. Αν βγάζει καύλα στο κρεβάτι από εμένα είναι ναι.Εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο, πρέπει να είναι και μεγάλης ηλικίας αυτή.
Τελοσπαντων, όπως την βρίσκει κανείς και με ότι βρίσκει βέβαια.