Νέα

Κοκκινομάλλα πρώην στη γέφυρα Μεταμόρφωσης τώρα Αργυρούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas20166
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
Σήμερα παντός δεν ήταν παρούσα σε κανένα από τα δυο πόστα,
Στην μεταμόρφωση ξέρω που έπαιζε,
Στην Αργυρούπολη κοίταξα επάνω στον κεντρικό στο σήμα,

johnygothisgun25

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
την πέτυχα σήμερα, ζήταγε 50 αμάξι ή 100 ξενοδοχείο

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
Τι ωρα johny?
Στο σημα ακριβως?

grman39

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2015
Like
160
Πόντοι
1
Σήμερα παντός δεν ήταν παρούσα σε κανένα από τα δυο πόστα,
Στην μεταμόρφωση ξέρω που έπαιζε,
Στην Αργυρούπολη κοίταξα επάνω στον κεντρικό στο σήμα,

Καλησπέρα στην Αργυρούπολη παίζει στο ρεύμα προς Γλυφάδα δίπλα στην στάση πριν το φανάρι της Αλίμου από τις 2200 μέχρι τις 0400 εκτός Παρασκευής και Σαββάτου που παίζει μέχρι τις 0500

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.809
Πόντοι
1.206
Αυτοψία πριν κάμμια ωρα
Η γκόμενά έχει μακράν το καλύτερο σώμα που κυκλοφορεί σε πιάτσα ΜΑΚΡΑΝ
Έχει χάσει τα κιλά που έπρεπε στον κωλο και σήμερα φοράει εκπληκτικό σορτσάκι που αφήνει ακάλυπτο τον μισό κωλο και ασημένια 12ποντα
Πολυ εντυπωσιακή

stereo

Μέγας
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
15
Like
673
Πόντοι
4.460
Αυτοψία πριν κάμμια ωρα
Η γκόμενά έχει μακράν το καλύτερο σώμα που κυκλοφορεί σε πιάτσα ΜΑΚΡΑΝ
Έχει χάσει τα κιλά που έπρεπε στον κωλο και σήμερα φοράει εκπληκτικό σορτσάκι που αφήνει ακάλυπτο τον μισό κωλο και ασημένια 12ποντα
Πολυ εντυπωσιακή
Περνάω κάθε μέρα λόγω δουλειάς και την βλέπω αλλά επειδή βιάζομαι δεν μπορώ να σταματήσω να την δω απο πολύ κοντά..και να πάρω πληροφορίες.Αλλα 50 στο αμάξι πού έτσι καί αλλιώς δεν το έχω και 100 στο χοτελ..εγώ προσωπικά πάω σε ποιο σιγουρες λύσης αν και παλιότερα είχα πάρει μια μιλφαρα Ρουμάνα στην παραλιακή και πέρασα ωραία..η γυναίκα ήταν δυναμίτης..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.809
Πόντοι
1.206
Περνάω κάθε μέρα λόγω δουλειάς και την βλέπω αλλά επειδή βιάζομαι δεν μπορώ να σταματήσω να την δω απο πολύ κοντά..και να πάρω πληροφορίες.Αλλα 50 στο αμάξι πού έτσι καί αλλιώς δεν το έχω και 100 στο χοτελ..εγώ προσωπικά πάω σε ποιο σιγουρες λύσης αν και παλιότερα είχα πάρει μια μιλφαρα Ρουμάνα στην παραλιακή και πέρασα ωραία..η γυναίκα ήταν δυναμίτης..
Η γκόμενά από εμφάνιση σκίζει πάντως-αυτό φοβίζει βεβαια. Έχουν αναφερθεί ουκ ολίγα για την ξινίλα της-είχα και προσωπική εμπειρια
Που ήταν αυτό το μιλφ που λες?

stereo

Μέγας
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
15
Like
673
Πόντοι
4.460
Η γκόμενά από εμφάνιση σκίζει πάντως-αυτό φοβίζει βεβαια. Έχουν αναφερθεί ουκ ολίγα για την ξινίλα της-είχα και προσωπική εμπειρια
Που ήταν αυτό το μιλφ που λες?
Ποσειδώνος στη στάση.. κατεύθυνση προς Γλυφάδα.. μιλάμε για 5 χρόνια πριν.. η τύπισσα ήταν όλα τα λεφτά μωλις είχε πιάσει βάρδια και φορούσε ένα πολύ κοντό φόρεμα .. πολύ μαυρισμένη με απίστευτο σώμα.. μελαχρινή κοντό μαλλί και μπλε μάτια από Ρουμανία άμα θυμάμαι καλά μού είχε πει ότι ήταν..γύρω στα 40 τότε..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.809
Πόντοι
1.206
Ποσειδώνος στη στάση.. κατεύθυνση προς Γλυφάδα.. μιλάμε για 5 χρόνια πριν.. η τύπισσα ήταν όλα τα λεφτά μωλις είχε πιάσει βάρδια και φορούσε ένα πολύ κοντό φόρεμα .. πολύ μαυρισμένη με απίστευτο σώμα.. μελαχρινή κοντό μαλλί και μπλε μάτια από Ρουμανία άμα θυμάμαι καλά μού είχε πει ότι ήταν..γύρω στα 40 τότε..
Λες για μια στη στάση με το που βγαίνεις παραλιακή από Αμφιθέα?
Ηταν το απωθημένο μου δεν την πήρα ποτέ εξαφανιστηκε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.809
Πόντοι
1.206
Ναι την θυμαμαι
Ηταν από τις πιο ψηλες που έχουν εμφανιστεί ποτέ ήταν πολύ σεξυ ντυμενη πάντα αλλά το σημείο τότε ήταν ιδιεταιρα πολυσύχναστο
Κάνα δυο φορές που είχα πάει αργά φυσικά την είχαν ψωνισει
Θυμάμαι πάντως πως ήταν πολύ ευγενική μια φορά που χα σταματήσει κι είχε κάτι δίμετρη ποδια

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Διαβάζοντας τα πρώτα παραπανω για την εν λόγω Ρουμάνα, νόμισα οτι μάλλον ειναι η Ρουμάνα  Σάρα.η πρώην Δευκαλίωνος και
Σ 248, την οποίαν ο Αλβανός γκομενος, την ειχε βγάλει στη πιάτσα  τότε και  ακριβώς εκεί, όπως μας είχε πει η κυρία  Βούλα του 248  :o. Όμως.. δίμετρα  πόδια,  η Σάρα, δεν είχε.. :)

grman39

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2015
Like
160
Πόντοι
1
Η κοπέλα πάλι άλλαξε πόστο μετά την σκούπα της αστυνομίας. Πήγε στο αντίθετο ρεύμα έξω από το περίπτερο ακριβώς εκεί που ήταν αλλά απέναντί.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Αν λεμε την ιδια με κοντο μαλλι διμετρη βουλγαρα κορμαρα απο υπηρεσιες
Αντε να τελειωνουμε τιποτα το ιδιαιτερο και εκτος απο κει εκανε και πιατσα χαμηλα στη σολωνος στο κεντρο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα παιδια επειδη εχω μπερδευτει η κοπελα που ειναι;αργυρουπολη;ποσειδονος;λιγο μπερδεμενα ειναι στο νημα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.809
Πόντοι
1.206
Αν λεμε την ιδια με κοντο μαλλι διμετρη βουλγαρα κορμαρα απο υπηρεσιες
Αντε να τελειωνουμε τιποτα το ιδιαιτερο και εκτος απο κει εκανε και πιατσα χαμηλα στη σολωνος στο κεντρο
Τυπε αυτή που λες ήταν Ρουμάνα νομίζω και έχει σταματήσει πρόσφατα όχι τόσο παλιά που λέει ο φιλος

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.809
Πόντοι
1.206
καλησπερα παιδια επειδη εχω μπερδευτει η κοπελα που ειναι;αργυρουπολη;ποσειδονος;λιγο μπερδεμενα ειναι στο νημα
Τυπε Αργυρούπολη πλέον
Πέρασα πριν λιγο φανταστική εμφανιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom