alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Παλι πηρες χάρη εσυ???εχει σταματησει ειπαμε και ειναι εκτος ελλαδος η κοπελα
συνεχιζει τη δουλεια σε αλλη χωρα
Παλι πηρες χάρη εσυ???εχει σταματησει ειπαμε και ειναι εκτος ελλαδος η κοπελα
συνεχιζει τη δουλεια σε αλλη χωρα
Παλι πηρες χάρη εσυ???
Σε ποιο σημείο ειναι;Πριν 20΄ηταν στο ποστο της... πραγματικα απορω, ενα τετοιος υπερμουναρος γιατι επιλεγει να ξεροσταλιαζει στο πεζοδρομιο. Μια τοσο εντυπωσιακη φιγουρα εχει πολλες επιλογες για να εξαργυρωσει την εμφανιση της, αυτο που κανει ειναι η χειροτερη επιλογη.
Ο marketing manager ειναι για πολλες κλωτσιες...
Μάλιστα μπροστά από της έκθεσης αυτοκίνητον! να παίρνουν μάτι και η πωλητές από την βιτρίνα!Βουλιαγμενης στο ρευμα προς Γλυφαδα, 20-30 μετρα πριν την Αλιμου.
100 λένε Νικ..αν πας πες το !Στα 70 ευρώ?
Οντως το μωρο ειναι τοπ μοντελ αν και εχει παρει λιγο στα μπουτιατο μωρο επεστρεψε δεν αντεξε στα ξενα και γυρισε
δεν εχει ουτε μια βδομαδα λαγωνικα και την ανακαλυψατε
την βρηκα σαββατο πρωτη φορα και ηδη την εχω παρει δυο φορες
το μαλλι ξανθο πλεον ειναι πολυ πουτανε , ωραιο πιπινι σφιχτομουνικο στα τεσσερα ειναι ολα τα λεφτα και καλη πιπα
δεν εχει ανταγωνισμο, εγω προσωπικα δεν ψωνιζα απο παραλιακη μονο σαπιες εχει αλλα με αυτην ανεβαινει πολυ το επιπεδο
εχει αλλαξει και τηλεφωνακι
παντως δεν προλαβε να ερθει και εχει γαμηθει με τους πελατες , ολη η αθηνα το εμαθε και ερχονται και οι τακτικοι της
Οντως το μωρο ειναι τοπ μοντελ αν και εχει παρει λιγο στα μπουτια
Ο μονος συναγωνισμος θα μπορουσε να ειναι αυτη στο Περιστερι αλλα αποδειχτηκε μεθυσμενος ο φιλος και ειδε την 70ρα πιπινι
Τυπε πηγα την επομενη ημερα και χατηρικως ηταν 70
Τυπε πηγα την επομενη ημερα και χατηρικως ηταν 70
Δεν μπορεις να φανταστεις σαν ειναι τα νουμερα τπυ Ικα στις 6:00 πμτυπε τουλάχιστον την 70αρα θα τη βρισκει καποιος αν παει, την άλλη στην αργυρουπολη που να προλαβει με όλα αυτά που γράφονται...
ιδεα μου ειναι η η δικια μας εχει κοψει??
εχω να την δω αρκετες μερες