kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 672
- Πόντοι
- 86
τι λεει ρε παιδια καταφερε κανεις να μπει να κανει καμια αιτηση για φετινα ψιχουλα?
Φιλαράκι είχα ανοίξει θέμα.
τι λεει ρε παιδια καταφερε κανεις να μπει να κανει καμια αιτηση για φετινα ψιχουλα?
2.000 ευρω το μηνα βγαζει ο τυπος και εκατσε να ψαξει μπας και δικαιουται επιδομα# Επισήμανση Βαρύτητα Έλεγχος
Αίτηση κοινωνικού μερίσματος : Το εισόδημα σας ξεπερνά το προβλεπόμενο όριο. Δεν πληροίτε το κριτήριο του εισοδήματος
Το εισόδημα σας (25.507,09 €) ξεπερνάει το προβλεπόμενο όριο των 9.005,00 € όπως αυτό προκύπτει από την σύνθεση του νοικοκυριού
:S :S :S
2.000 ευρω το μηνα βγαζει ο τυπος και εκατσε να ψαξει μπας και δικαιουται επιδομα
Εσυ τύπε εχεις κανει καμια πατεντα για να εισπραξεις επιδομα?κανονικά κοινωνικό μέρισμα θα πρέπει να δικαιούται αυτός (γιατί αυτός έχει συμβάλλει στην δημιουργία του πλεονάσματος) και όχι αυτοί που έχουν χαμηλό εισόδημα και δεν εισφέρουν καθόλου
ο τραμουντανας ητανε τυπε ;)2.000 ευρω το μηνα βγαζει ο τυπος και εκατσε να ψαξει μπας και δικαιουται επιδομα
αντε νιμου καλοφαγωτα..χρωστας κερασμα :S :S :Sπαιδια μολις πιστωθηκε ο λογαριασμος μου με το μερισμα.
ειχα ενημερωση απο το e banking της τραπεζας :S :S :S
Εσυ τύπε εχεις κανει καμια πατεντα για να εισπραξεις επιδομα?
ποια φης ρε κακομοιρη, με τα φραγκοδιφρακα που περνεις σε κερματα για μισθομπα δεν ασχολούμαι καθόλου με τα καθρεφτάκια του Αλ6... αυτά είναι για απόβλητα σαν τον νικολιό...
εγώ εισπράττω my fees... ;)
Ποια ειναι ρε τύπε τα 4 μελη "καθε" οικογενειας?αν και τα 4 μελη καθε οικογενειας
Ποια ειναι ρε τύπε τα 4 μελη "καθε" οικογενειας?
ποια φης ρε κακομοιρη, με τα φραγκοδιφρακα που περνεις σε κερματα για μισθο![]()
εσυ κραζεις τους παντες για την οικονομικη τους κατασταση,και τα χαμηλα εισοδηματα τους
παρε τον κμαν2 πχ
δεν μας ανεβαζεις και εσυ την φορολογικη σου δηλωση να δουμε τι καπνο φουμαρεις![]()
Ζητα του να ποσταρει τα 500ευρα που εχει κατω απο το στρωμα τύπεεσυ κραζεις τους παντες για την οικονομικη τους κατασταση,και τα χαμηλα εισοδηματα τους
παρε τον κμαν2 πχ
δεν μας ανεβαζεις και εσυ την φορολογικη σου δηλωση να δουμε τι καπνο φουμαρεις![]()
εγω ειμαι μπρουκλης σταμουληεσυ κραζεις τους παντες για την οικονομικη τους κατασταση,και τα χαμηλα εισοδηματα τους
παρε τον κμαν2 πχ
αμα το παρει ο γερος μου,υποθετω πως εγω δεν μπορω να το παρω
φαναταστειτε τι ειχε να γινει,αν και τα 4 μελη καθε οικογενειας περνανε απο 400-500 ευρω, θα χαν πατωσει τα ταμεια για της γιορτες![]()
Δεν ισχύει αυτό.Υπο προϋποθέσεις μπορούν να το πάρουν όλοι.αμα το παρει ο γερος μου,υποθετω πως εγω δεν μπορω να το παρω
φαναταστειτε τι ειχε να γινει,αν και τα 4 μελη καθε οικογενειας περνανε απο 400-500 ευρω, θα χαν πατωσει τα ταμεια για της γιορτες![]()