.μαλλον εισαι ασχετος απο εκλησια οποτε δεν καταλαβαινεις τη εννοω.ο παπας καταλαβε τη εννοω και γιαυτο δεν μιλαει διοτι ξερει οτι αυτο που λεω ειναι αληθεια.
Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ούτε κερί να ανάβω ;)
.μαλλον εισαι ασχετος απο εκλησια οποτε δεν καταλαβαινεις τη εννοω.ο παπας καταλαβε τη εννοω και γιαυτο δεν μιλαει διοτι ξερει οτι αυτο που λεω ειναι αληθεια.
Δεν είναι και εύκολο.. χρειάζεσαι MBAΝαι η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ούτε κερί να ανάβω ;)
Δεν είναι και εύκολο.. χρειάζεσαι MBA
Δεν είναι και εύκολο.. χρειάζεσαι MBA
Πρόσεξε γιατι υπάρχει κασσέτα στην οποία ακούγεται καθαρα η φωνή σου να λέει οτι έχεις δει το επίμαχο DVD
μερικές φορές και σε ορισμένες περιπτώσεις αγαπητέ το αλήτης είναι τιμητικός προσδιορισμός.
Και οπως λεει ο Βαρναλης, στην Ελλαδα μενουμε ολοι μας αθανατοι, αφου πεθανουμε πρωτα
Επιτύμβιον
Μανόλης Αναγνωστάκης
Πέθανες- κι έγινες και συ: ο καλός,
O λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
Tριάντα έξη στέφανα σε συνοδέψανε, τρεις λόγοι
αντιπροέδρων,
Eφτά ψηφίσματα για τις υπέροχες υπηρεσίες που
προσέφερες.
A, ρε Λαυρέντη, εγώ που μόνο τόξερα τί κάθαρμα ήσουν,
Tί κάλπικος παράς, μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα
Kοιμού εν ειρήνη, δεν θα 'ρθώ την ησυχία σου να ταράξω.
(Eγώ, μια ολόκληρη ζωή μες στη σιωπή θα την εξαγοράσω
Πολύ ακριβά κι όχι με τίμημα το θλιβερό σου το σαρκίο.)
Kοιμού εν ειρήνη. Ως ήσουν πάντα στη ζωή: ο καλός,
O λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
Δε θά 'σαι ο πρώτος ούτε δα κι ο τελευταίος.
Ρε φίλε τη λύση όμως μη την ψάχνεις κατόπιν εορτής. Όταν πας να ψηφίσεις να το ζητάς από τους βο(υ)λευτές της περιοχής σου. Όχι αν πεθάνει κανείς και έχει καμιά αργία το δημόσιο τότε ο νεοέλληνας που δουλεύει σε ιδιωτική επιχείρηση να του μένει το μάτι. Για την ιστορία είμαι σχεδόν 3 χρόνια άνεργος, σε περίπτβση που θεωρήσεις πως ανήκω στους "προνομιούχους" για μερικούς του δημοσίου.
δεν τις ξυριζεις?νοιάζει (σαν να λέμε σιγά μη μου μαραθούν οι πουτσότριχες).
δεν τις ξυριζεις?
ε καλα τοτεΑπό τότε που σταμάτησα να παίζω σε τσόντες, όχι.
Όχι ΜΒΑ αλλά ΜΠΑ στα ελληνικά!!!! Για να ανάψεις πλέον κερί σε εκκλησία πρέπει να ξηλωθείς!!!! Να δεις στη επαρχία που είμαι εγώ πως σε στραβοκοιτάνε οι επίτροποι που στέκονται στο παγκάρι αν δεν αφήσεις 2ευρα και πάνω!!!!!