[size=12pt]edit giorgospapa: stavros πρεπει να μελετησεις τον troueno και θα καταλαβεις..[/size]
Όπως λέμε "να μελετήσω Ευριπίδη"?
Και ποιές εκδόσεις πλασάρουν βιβλία του?
BourdeloPress........
[size=12pt]edit giorgospapa: stavros πρεπει να μελετησεις τον troueno και θα καταλαβεις..[/size]
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,12578/sa,showPosts]εκδόσεις troueno[/url][size=12pt]edit giorgospapa: stavros πρεπει να μελετησεις τον troueno και θα καταλαβεις..[/size]
Φυσικά και τους κατακρίνουμε δεν νομίζω να φάνηκε ότι εννοώ κάτι διαφορετικό.και οι δολοφονοι ομοιως. να μην τους κατακρινουμε τοτε..
ηδη το επικαλεστηκα..Ο πάτερ μπορεί να επικαλεστεί δημοσιογραφικό απόρρητο;
νουμεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....παπα φοβασαι την αληθεια,δεν σε βολευει να στην λενε και να ακους την αληθεια,γιαυτο παει κατα διαολου η εκλησια με παπαδες σαν εσενα.μολις πεθανεις εκει θα αρχισουν τα μαρτυρια σου.απαντα αν εχεις τα αντερα η θα κανεις το αδερφιστικο να μας απαγορευσεις να γραφουμε.
ok, εγω θα επικαλεστω απορητο κι εσυ θα πεις ονομα. συμφωνοι ????Πάτερ πες την αλήθεια
Πες ότι σε πηρε τηλέφωνο ο θεός και σε ενημέρωσε.
Ημουν και εγω εκεί και θα το καταθέσω στον ανακριτή αν με καλέσει
τουλαχιστον εγω δεν θα εχω την τυχη την δικη σου.οσο για το ποιος ειναι νουμερο και μονο που απαντας το αποδεικνειης οτι εχω δικιο.περαστικα σου.
ευχαριστω τεκνον μου. ο θεος μαζι σου......περαστικα σου.
τουλαχιστον εγω δεν θα εχω την τυχη την δικη σου.οσο για το ποιος ειναι νουμερο και μονο που απαντας το αποδεικνειης οτι εχω δικιο.περαστικα σου.
κοστιζει αρκετα ειναι η αληθεια. μια προχειρη οικονομοτεχνικη μελετη την κανει ασυμφορη. στη στελνω με πμ..Έχεις κάνει συμφωνία από τώρα με τον θεό να περάσεις γαμάτα το τέλος σου? Κοστίζει???
φανερωθηκες αδεκαστε. σε ψαχνουν στην ενωση συντακτων, για πέρνα μια βολτα..Πρόσεξε γιατι υπάρχει κασσέτα στην οποία ακούγεται καθαρα η φωνή σου να λέει οτι έχεις δει το επίμαχο DVD
μαλλον εισαι ασχετος απο εκλησια οποτε δεν καταλαβαινεις τη εννοω.ο παπας καταλαβε τη εννοω και γιαυτο δεν μιλαει διοτι ξερει οτι αυτο που λεω ειναι αληθεια.Έχεις κάνει συμφωνία από τώρα με τον θεό να περάσεις γαμάτα το τέλος σου? Κοστίζει???
κοστιζει αρκετα ειναι η αληθεια. μια προχειρη οικονομοτεχνικη μελετη την κανει ασυμφορη. στη στελνω με πμ..