You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοίμησις Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Συμμαχία με όλους, αρκεί να μου την "πεις", έτσι?για ποιο κάλο μιλάς τον άλλαξε με τσίχλα.
Στα μπουρδέλα δεν υπάρχει ηθική. Να την βρεις στην Εκκλησία της Ενορίας σου αυτή.
Αυτό το σάιτ φτιάχτηκε για αλήτες που συχνάζουν σε μπουρδέλα. ΟΚ;
Σωστά.
Αλλά πολλοί απο αυτούς που βρίσκονται εδώ μέσα.....τυχαίνει να διαθέτουν και κάποιο επίπεδο.
Και σέβονται έναν άνθρωπο την ώρα του θανάτου του.
Κάποιοι άλλοι όμως....έχετε βαλθεί να αποδείξετε ότι το σάιτ είναι απλά μια μικρογραφία της κοινωνίας.
Καποιοι είναι αξιοπρεπείς.....και κάποιοι άλλοι.....αδίστακτοι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μερικές φορές και σε ορισμένες περιπτώσεις αγαπητέ το αλήτης είναι τιμητικός προσδιορισμός.Προς αγαπητους φιλους....
Εγω παντως σας προειδοποιησα οτι η παπια εχει καλο στον εγκεφαλο....
οσοι το συνεχισατε μαζι του καλα να παθετε....
ε οχι κι ετσι ρε περσονα....δεν ξερω τι γνωμη εχεις για την παρτη σου αλλα εγω τον εαυτο μου δεν το βαζω στους αλητες....
Επισκέπτης
όπως βλέπεις δεν συμφωνώ με τον άλλο για να συμμαχήσω αυτός μιλάει για κάλο και εγώ για τσίχλα.Συμμαχία με όλους, αρκεί να μου την "πεις", έτσι?
τι είναι ρε παιδια για να πουλήσει; τραγουδιστής;Όχι , δεν μπορούν !
Ο Χριστόδουλος όπως βλέπεις πουλάει ... και μετά τον θάνατό του !
Μην ψάχνεις για ηθική ...
Δεν είναι όρος συνυφασμένος με την ιδεολογία του site μας ! ;)
μήπως από εδώ ξεκινάει η μεγάλη υποκρισία όλων αυτών που θα μας επιβάλλουν να πενθήσουμε.
Να πενθήσουμε, όπως και κάναμε, για τη μάνα με τα μωρά παιδιά της που κάηκε στις φωτιές του καλοκαιριού, να πενθήσουμε για το τρίχρονο που το πάτησε λεωφορείο του ΟΑΣΘ αλλά και όχι για το χριστόδουλο που έζησε τη ζωή που έζησε με τον τρόπο που την έζησε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Με όποιον δάσκαλο (κυβέρνηση, Εκκλησία) καθίσεις, τέτοια γράμματα (αδίστακτος) θα μάθεις.Κάποιοι άλλοι όμως....έχετε βαλθεί να αποδείξετε ότι το σάιτ είναι απλά μια μικρογραφία της κοινωνίας.
Καποιοι είναι αξιοπρεπείς.....και κάποιοι άλλοι.....αδίστακτοι.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 893
- Πόντοι
- 96
Η μελανχολία μου εγινε συντριβη!!! 10+ χρονια προσπαθειας για να βγει ενα μεροκάτo και ΑΚΟΜΑ ο πουστης δεν τα εχω καταφερει!!!!
Σε προσωπικό επιπεδο τοτε μολις ειχα γνωρίσει μια κοπελα. ΣΗΜΕΡΑ εχουμε και ενα παιδι!!!
Αρχιζει και με πιανει "βραζιλιανικος ιδεασμος". Δηλάδη να τα παρατησω ΟΛΑ και να την κάνω για Βραζιλία.
Εκει θα συνδυασω 2 ταινιες το "brazil" και το "leaving Las Vegas"!!!!!!!!!!!!!
[size=10pt]Edit από mod:
Τι σχέση έχει τώρα αυτό με το thread ρε Troueno??[/size]
[size=12pt]edit giorgospapa: stavros πρεπει να μελετησεις τον troueno και θα καταλαβεις..[/size]
Σε προσωπικό επιπεδο τοτε μολις ειχα γνωρίσει μια κοπελα. ΣΗΜΕΡΑ εχουμε και ενα παιδι!!!
Αρχιζει και με πιανει "βραζιλιανικος ιδεασμος". Δηλάδη να τα παρατησω ΟΛΑ και να την κάνω για Βραζιλία.
Εκει θα συνδυασω 2 ταινιες το "brazil" και το "leaving Las Vegas"!!!!!!!!!!!!!
[size=10pt]Edit από mod:
Τι σχέση έχει τώρα αυτό με το thread ρε Troueno??[/size]
[size=12pt]edit giorgospapa: stavros πρεπει να μελετησεις τον troueno και θα καταλαβεις..[/size]
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αυτο να το πεις στους μητροπολιτες που βγαινουν στα τι βι παραθυρα και με μαυρο δακρυ απ το χαμο του αρχιεπισκοπου τους , το εριξαν στην προεκλογικη εκστρατεια !!!!Μέχρι στιγμής μόνο 1 στους 25 που ψήφησαν ΄έχει αισθανθεί χαρά. Άρα 24/25 μπορούν άνετα να χαρακτηρίζονται άνθρωποι
ξεφτιλικια..
Οι υπάνθρωποι μητροπολίτες απότελούν μικρότερο του 4% του κληρου της Ελλάδας.αυτο να το πεις στους μητροπολιτες που βγαινουν στα τι βι παραθυρα και με μαυρο δακρυ απ το χαμο του αρχιεπισκοπου τους , το εριξαν στην προεκλογικη εκστρατεια !!!!
ξεφτιλικια..
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Όσκαρ στον Κώστα Πρέκα, δείτε ελληνοφρένεια. Δείτε Αυτιά και τον υπόλοιπο θίασο.
Να συμπληρώσω και κάτι άσχετο αλλά το σκέφτηκα τώρα που είδα το post. Οι ΗΠΑνθρωποι αποτελούν το 5% του πλυθησμού του πλανήτη.Οι υπάνθρωποι μητροπολίτες απότελούν μικρότερο του 4% του κληρου της Ελλάδας.
Εσυ ειναι καιρος να παρεις προαγωγη και να γινεις Global Moderator της Ελληνορθοδοξης εκκλησιας.αυτο να το πεις στους μητροπολιτες που βγαινουν στα τι βι παραθυρα και με μαυρο δακρυ απ το χαμο του αρχιεπισκοπου τους , το εριξαν στην προεκλογικη εκστρατεια !!!!
ξεφτιλικια..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και οι δολοφονοι ομοιως. να μην τους κατακρινουμε τοτε..Οι υπάνθρωποι μητροπολίτες απότελούν μικρότερο του 4% του κληρου της Ελλάδας.
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις