marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν προκειται για χιουμορ χρυσε μου αλλα για αποψη!!!Η νεολαία έχει χάσει και το χιούμορ της η να την συγχωρήσουμε λόγω του πένθους;
δεν προκειται για χιουμορ χρυσε μου αλλα για αποψη!!!Η νεολαία έχει χάσει και το χιούμορ της η να την συγχωρήσουμε λόγω του πένθους;
Μπορουν οσοι θελουν να χλευασουν?Σοβαρα???Μπορουμε να βριζουμε και μαναδες???Όποιοι θέλουν να κλάψουν μπορούν να το κάνουν, όποιοι θέλουν να χλευάσουν μπορούν να το κάνουν. Προσωπικά δεν μου κάνει κάτι το ιδιαίτερο το ότι πέθανε ο Χριστόδουλος! Να κλάψω για ένα συγγενή μου ναι.......σε όποιους αρέσει!
Το δημόσιο ρε μάγκες είναι κρατικό μαγαζί και το κράτος μπορεί να επιβάλλει αργίες και ότι θέλει όποτε θέλει. Στο μαγαζί του καθενός όμως δε μπορεί. Επιτέλους ρε πούστη μου έχουν πήξει από το πολύ σπέρμα μερικοί και δε σκέφτοντε πριν γράψουν;
"Χρυσέ μου" εμένα τον ηλικιωμένο; Πολύ μεγάλη αλλαγή στη γραμμή πλεύσης!δεν προκειται για χιουμορ χρυσε μου αλλα για αποψη!!!
Μπορουν οσοι θελουν να χλευασουν?Σοβαρα???Μπορουμε να βριζουμε και μαναδες???
Πως χαρακτηρίζεις εσύ κάποιον που αρθρογραφούσε στο ΣΤΟΧΟ;
υπηρξαν κατα το παρελθον και αλλοι που διαφωνησαν πιστεψε με!!παδιά ψυχραιμία νομίζω ότι ξεφεύγουμε....
το κόμμα μου δεν έχει καταδώσει κανένα γιατί αν αυτά τα μπουμπούκια τολμήσουν να έρθουν προς τα μπλοκ μας στης πορείες πέφτει σαπλίκι που λένε στο χωριό μου και η παράταξη μου δεν έβγαλε και κάτι μπουμπούκια σαν τους κανακάρηδες μεγαλοστελεχών σας που ληστεύουν και πουλάνε πρέζα.Ομιλείς για τους αναρχικούς που πολλάκις το κόμμα σου έχει καταδώσει στην "αστική" αστυνομία;
Βρισιά είναι και καλά κατάλαβες. Το κράτος δε μπορεί να επιβάλλει σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση το πότε θα κλείσει. Αν καταλάβεις και αυτό το κομμάτι καλά είμαστε.Όχι ρε μεγάλε και να λες ότι έχουμε πήξει από το σπέρμα (δεν το καταλαβαίνω, αλλά βρισιά μου φαίνεται), επειδή θέλουμε το κράτος να αντιμετωπίζει ισότιμα τους δημόσιους με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.
Οκ, καταλάβαμε αγαπητέ!Δε χαρακτηριζω κανενα χωρις να τον ακουσω, να τον διαβασω, να δω πως σκεφτεται, να τον γνωρισω καλα. Και παλι πολυ επιφυλακτικα θα τον κρινω. Δε με νοιαζει αν αρθρογραφουσε στο στοχο ή τον ριζοσπαστη. Υπερασπιζε τα εθνικα συμφεροντα και πολυ καλα εκανε για το καλο της κοινωνιας μας.
ΤΟ θρέντ έχει λάθος όνομα....ασχετε με το θρεντ!ουτε τα προσχηματα δεν κρατας!!!!απαξιω!!
Κάτσε ρε τσαμπουκαλεμένε ανόητε στα αυγουλάκια σου και στο πένθος σου, που θα πεις και όποιον διαφωνεί με το Κόμμα σου πρεζέμπορο. Και απάντησέ μου κάποτε για το ΛΑΜΟΓΙΟ Ρογκάκο, πρώην Δήμαρχο Βύρωνα με το τιμημένο ΚΚΕ.το κόμμα μου δεν έχει καταδώσει κανένα γιατί αν αυτά τα μπουμπούκια τολμήσουν να έρθουν προς τα μπλοκ μας στης πορείες πέφτει σαπλίκι που λένε στο χωριό μου και η παράταξη μου δεν έβγαλε και κάτι μπουμπούκια σαν τους κανακάρηδες μεγαλοστελεχών σας που ληστεύουν και πουλάνε πρέζα.
Σκεψου το λιγο και θα δεις ειναι το ιδιο!!!Εαν π.χ. εγω διαφωνω με τη μητερα καποιου για καποιο δικο μου λογο δεν εχω το δικαιωμα να μιλησω ασχημα και να χλευασω!!Και αυτο γιατι σεβομαι οτι γι αυτον ειναι ενα ιερο προσωπο!!Οποτε γενικοτερα ειναι απαραδεκτο να θιγουμε προσωπα που για καποιους συνανθρωπους μας ειναι ιερα και ξεχωριστα ιδιαιτερα οταν απτοντε της θρησκειας!!!Οποια θρησκεια και αν ειναι αυτη!!Βρίσανε κάτι ανάλογο?
δεν ειναι στη δικαιοδοσια μου να τα λυσω !αντιθετα με εσενα που εχεις λυσει ολα τα υπαρξιακα σου προβληματα???λολ λολ λολ λολΤΟ θρέντ έχει λάθος όνομα....
Κοίμησις "αμνοεριφίων" έπρεπε να λέγεται.
Τα προσχήματα να τα κρατάς εσύ και όλους αυοτύς τους αναίσχυντους που υπερασπίζεσαι.
απαξιω!!
Στην μου τι κάνεις. Εχεις λύσει προφανώς όλα τα άλλα πορβλήματα της χώρας και ασχολείσαι με θέματα πίστης και ηθικής.
Αμα για τον πατέρα μου κηρύξουν τριήμερο πένθος ενώ ξέρω ότι ήταν παρτάκιας τότε βλέπουμενα κάνω μια υποθετική ερώτηση? Πως θα του φαινόταν κάποιου εάν πέθαινε ο πατέρας του ή η μητέρα του και την ίδια μέρα κάποιος που τον γνώριζε και διαφωνούσε στην ζωή του για κάποια πράγματα που έλεγε ή που έκανε τον έβριζε με χυδαίο τρόπο? Ψυχραιμία γιατί τόσο μίσος από ορισμένους?