Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Όποιοι θέλουν να κλάψουν μπορούν να το κάνουν, όποιοι θέλουν να χλευάσουν μπορούν να το κάνουν. Προσωπικά δεν μου κάνει κάτι το ιδιαίτερο το ότι πέθανε ο Χριστόδουλος! Να κλάψω για ένα συγγενή μου ναι.......σε όποιους αρέσει!
Μπορουν οσοι θελουν να χλευασουν?Σοβαρα???Μπορουμε να βριζουμε και μαναδες???

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το δημόσιο ρε μάγκες είναι κρατικό μαγαζί και το κράτος μπορεί να επιβάλλει αργίες και ότι θέλει όποτε θέλει. Στο μαγαζί του καθενός όμως δε μπορεί. Επιτέλους ρε πούστη μου έχουν πήξει από το πολύ σπέρμα μερικοί και δε σκέφτοντε πριν γράψουν;

Όχι ρε μεγάλε και να λες ότι έχουμε πήξει από το σπέρμα (δεν το καταλαβαίνω, αλλά βρισιά μου φαίνεται), επειδή θέλουμε το κράτος να αντιμετωπίζει ισότιμα τους δημόσιους με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
παδιά ψυχραιμία νομίζω ότι ξεφεύγουμε....

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Πως χαρακτηρίζεις εσύ κάποιον που αρθρογραφούσε στο ΣΤΟΧΟ;

Δε χαρακτηριζω κανενα χωρις να τον ακουσω, να τον διαβασω, να δω πως σκεφτεται, να τον γνωρισω καλα. Και παλι πολυ επιφυλακτικα θα τον κρινω. Δε με νοιαζει αν αρθρογραφουσε στο στοχο ή τον ριζοσπαστη. Υπερασπιζε τα εθνικα συμφεροντα και πολυ καλα εκανε για το καλο της κοινωνιας μας.

Επισκέπτης
Ομιλείς για τους αναρχικούς που πολλάκις το κόμμα σου έχει καταδώσει στην "αστική" αστυνομία;
το κόμμα μου δεν έχει καταδώσει  κανένα γιατί αν αυτά τα μπουμπούκια τολμήσουν να έρθουν προς τα μπλοκ μας  στης πορείες πέφτει σαπλίκι που λένε στο χωριό μου και η παράταξη μου δεν έβγαλε και κάτι μπουμπούκια σαν τους κανακάρηδες μεγαλοστελεχών σας που ληστεύουν και πουλάνε πρέζα. 

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Όχι ρε μεγάλε και να λες ότι έχουμε πήξει από το σπέρμα (δεν το καταλαβαίνω, αλλά βρισιά μου φαίνεται), επειδή θέλουμε το κράτος να αντιμετωπίζει ισότιμα τους δημόσιους με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.
Βρισιά είναι και καλά κατάλαβες. Το κράτος δε μπορεί να επιβάλλει σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση το πότε θα κλείσει. Αν καταλάβεις και αυτό το κομμάτι καλά είμαστε.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Διάβασα πολλά...αλλά κάπου στη μέση κουράστηκα.
Δεν είμαι  κανένας φανατικός με την θρησκεία, όχι ότι δεν  πιστεύω.....αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη τι είναι αυτό  στο οποίο πιστεύω, αλλά.....εκπλήσσομαι με κάποιους που βρήκαν αυτή τη στιγμή να εκφράσουν την χολή και τα κόμπλεξ που κρύβουν μέσα τους.

Τό ίδιο βέβαια είχαν κάνει και όταν έγινε γνωστή η ασθένεια του Χριστόδουλου....άρα μάλλον αναμενόμενο ήταν.

Το μόνο που έχω να πώ είναι πως καλό είναι να σεβαστούμε το θάνατο ενός ανθρώπου, ακόμα και αν δεν "τον πηγαίναμε" ,όπως έλεγε ό ίδιος.

Ο Θεός να τον συγχωρέσει, γιατί σίγουρα δεν ήταν χωρίς αμαρτίες.
Ούτε εμείς βέβαια.

Αναρωτιέμαι....(χωρίς όμωως να το εύχομαι για κανέναν)....αν συνέβαινε σε κάποιον από εμάς το ίδιο....πόσοι θα είχαμε το σθένος να αντιμετωπίσουμε την μοίρα μας όπως ο Χριστόδουλος ;
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα.
Τον είχα για πιο........αδύναμο.
Την ώρα της δυσκολίας του, κέρδισε στην εκτίμηση μου πόντους.....που δεν έιχε κερδίσει στη διάρκεια της ζωής του.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν και δεν είμαι fun της εκκλησία, στό Όρος όσες φορές άκουγα τη φράση ο γέροντας κοιμήθηκε ένιωθα μια ανατριχίλα.
οι άνθρωποι αυτοί πίστευαν ότι είχαν εκπληρώσει τον προορισμό τους και γαλήνια και ήρεμα μπορούσαν πλέον να αναπαυτούν και να γαληνέψει η ψυχή τους.
Η όλη πορεία του χριστόδουλου δεν νομίζω ότι έδειξε μια τέτοια στάση ζωής.Περισσότερο κοινωνικός και πολιτικός παρά θρησκευτικός, περισσότερο ηγέτης παρά καθοδηγητής,περισσότερο υλικός παρά πνευματικός.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε χαρακτηριζω κανενα χωρις να τον ακουσω, να τον διαβασω, να δω πως σκεφτεται, να τον γνωρισω καλα. Και παλι πολυ επιφυλακτικα θα τον κρινω. Δε με νοιαζει αν αρθρογραφουσε στο στοχο ή τον ριζοσπαστη. Υπερασπιζε τα εθνικα συμφεροντα και πολυ καλα εκανε για το καλο της κοινωνιας μας.
Οκ, καταλάβαμε αγαπητέ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ασχετε με το θρεντ!ουτε τα προσχηματα δεν κρατας!!!!απαξιω!!
ΤΟ θρέντ έχει λάθος όνομα....
Κοίμησις "αμνοεριφίων" έπρεπε να λέγεται.
Τα προσχήματα να τα κρατάς εσύ με όλους αυτούς τους αναίσχυντους που υπερασπίζεσαι.

απαξιω!!
Στην  :bigdick: μου τι κάνεις. Εχεις λύσει προφανώς όλα τα άλλα πορβλήματα της χώρας και ασχολείσαι με θέματα πίστης και ηθικής.

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
να κάνω μια υποθετική ερώτηση? Πως θα του φαινόταν κάποιου εάν πέθαινε ο πατέρας του ή η μητέρα του και την ίδια μέρα κάποιος που τον γνώριζε και διαφωνούσε στην ζωή του για κάποια πράγματα που έλεγε ή που έκανε τον έβριζε με χυδαίο τρόπο? Ψυχραιμία γιατί τόσο μίσος από  ορισμένους?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το κόμμα μου δεν έχει καταδώσει  κανένα γιατί αν αυτά τα μπουμπούκια τολμήσουν να έρθουν προς τα μπλοκ μας  στης πορείες πέφτει σαπλίκι που λένε στο χωριό μου και η παράταξη μου δεν έβγαλε και κάτι μπουμπούκια σαν τους κανακάρηδες μεγαλοστελεχών σας που ληστεύουν και πουλάνε πρέζα. 
Κάτσε ρε τσαμπουκαλεμένε ανόητε στα αυγουλάκια σου και στο πένθος σου, που θα πεις και όποιον διαφωνεί με το Κόμμα σου πρεζέμπορο. Και απάντησέ μου κάποτε για το ΛΑΜΟΓΙΟ Ρογκάκο, πρώην Δήμαρχο Βύρωνα με το τιμημένο ΚΚΕ.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Βρίσανε κάτι ανάλογο?
Σκεψου το λιγο και θα δεις ειναι το ιδιο!!!Εαν π.χ. εγω διαφωνω με τη μητερα καποιου για καποιο δικο μου λογο δεν εχω το δικαιωμα να μιλησω ασχημα και να χλευασω!!Και αυτο γιατι σεβομαι οτι γι αυτον ειναι ενα ιερο προσωπο!!Οποτε γενικοτερα ειναι απαραδεκτο να θιγουμε προσωπα που για καποιους συνανθρωπους μας ειναι ιερα και ξεχωριστα ιδιαιτερα οταν απτοντε της θρησκειας!!!Οποια θρησκεια και αν ειναι αυτη!!
Οκ τωρα?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ΤΟ θρέντ έχει λάθος όνομα....
Κοίμησις "αμνοεριφίων" έπρεπε να λέγεται.
Τα προσχήματα να τα κρατάς εσύ και όλους αυοτύς τους αναίσχυντους που υπερασπίζεσαι.

απαξιω!!
Στην  :bigdick: μου τι κάνεις. Εχεις λύσει προφανώς όλα τα άλλα πορβλήματα της χώρας και ασχολείσαι με θέματα πίστης και ηθικής.
δεν ειναι στη δικαιοδοσια μου να τα λυσω !αντιθετα με εσενα που εχεις λυσει ολα τα υπαρξιακα σου προβληματα???λολ λολ λολ λολ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να κάνω μια υποθετική ερώτηση? Πως θα του φαινόταν κάποιου εάν πέθαινε ο πατέρας του ή η μητέρα του και την ίδια μέρα κάποιος που τον γνώριζε και διαφωνούσε στην ζωή του για κάποια πράγματα που έλεγε ή που έκανε τον έβριζε με χυδαίο τρόπο? Ψυχραιμία γιατί τόσο μίσος από  ορισμένους?
Αμα για τον πατέρα μου κηρύξουν τριήμερο πένθος ενώ ξέρω ότι ήταν παρτάκιας τότε βλέπουμε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Νομίζω ότι τέτοιες ώρες καλό είναι να αποφεύγονται οι ακραίες εκφράσεις,οι εύκολοι αφορισμοί και οι ανοησίες που γράφονται εδώ μέσα.
Σήμερα πενθούμε έναν άνθρωπο,χαρισματικό,έναν άνθρωπο γενναίο,έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο δεν πέρασε απαρατήρητος απο αυτήν την ζωή.Ασφαλώς έκανε και λάθη...Πιστεύω όμως ότι,πέρα απο μικροψυχίες,ο συνολικός απολογισμός της ζωής του υπήρξε θετικός.Η δε στάση του το τελευταίο διάστημα υπήρξε μνημείο θάρρους,πίστης,γενναιότητος και καρτερικότητος....

Αιωνία του η μνήμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom