Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί ρε παιδιά να πάρει αργία το δημόσιο την Πέμπτη και όχι και ο ιδιωτικός τομέας????? Μήπως θα τον τιμήσει καλύτερα από την καφετέρια ο αργόσχολος δημόσιος από μένα στον ιδιωτικό τομέα????? Για απαντήστε!!!
γιατι αλλο το δημοσιο και αλλο ο ιδιωτικος τομεας!δεν μπορει να συγκριθει!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Γιατί ρε παιδιά να πάρει αργία το δημόσιο την Πέμπτη και όχι και ο ιδιωτικός τομέας????? Μήπως θα τον τιμήσει καλύτερα από την καφετέρια ο αργόσχολος δημόσιος από μένα στον ιδιωτικό τομέα????? Για απαντήστε!!!
Γιατι ημαστε το Ιραν της Ευρωπαικης Ενωσης, μεχρις εκει φτανει η Νεοελληνικη μαλακια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εισαι αισχρος στο λογο και στο μυαλο!!
ποτέ δεν το έκρυψα από κανέναν. Σε αντίθεση με άλλους που αναίσχυντα βρίζουν όλη μέρα τις πουτάνες και το βράδυ μπαίνουν εδώ μέσα να πάρουν πληροφορίες για τον επόμενο σταθμό.
Ου ρε.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ποτέ δεν το έκρυψα από κανέναν. Σε αντίθεση με άλλους που αναίσχυντα βρίζουν όλη μέρα τις πουτάνες και το βράδυ μπαίνουν εδώ μέσα να πάρουν πληροφορίες για τον επόμενο σταθμό.
Ου ρε.
γραφεις ομως οτι δεν εχεις σχεση με αυτες.τοτε γιατι βρισκεσαι εδω???ποιος ο λογος??

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
πάντως την ευκολία στην κριτική της έχουμε όλοι στο αίμα μας. Δεν κοιτάμε πρώτα όλοι τον ευατό μας στον καθρέπτη. Δεν πείθει κανείς κανέναν όταν βρίζει και λέει εξυπνάδες..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Ως δημόσιος υπάλληλος, να σου απαντήσω ότι έχεις δίκιο στο θέμα του δικαιώματος στην αργία. Αλλά δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αργόσχολοι.

Επισκέπτης
Τελικά ο καθένας εδώ μέσα έχει τους τσαμπουκάδες του.... Αλλος με τον συχωρεμένο, άλλος με τον Συνασπισμό, άλλος με τον βάζελο, άλλος με το γαύρο.....
Στο Ιντερνετ το μπουρδέλο έχει ονοματεπώνυμο: μπουρδέλα τελεία κόμ.
φίλε απλά αυτή η στιγμή δεν επιβάλετε για μια τέτοια συζήτηση, και εγώ πολιτικά είμαι στην απέναντι όχθη από τον μακαρίτη όμως αυτή την ώρα δεν βγάζω την χολή μου απέναντι του για μικροπολιτικούς λόγους απλά η σιωπή μου είναι η απάντηση μου αλλά δεν μπορώ να μην πάρω θέση ενάντια στην απανθρωπιά ορισμένων να βγουν αυτή την στιγμή και να λένε αυτά που λένε.

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά ο καλός αυτός άνθρωπος είναι πια κοντά σ Αυτόν
που τόσο αγάπησε και νομίζω ακόμα θα αγωνίζεται γι όλους μας ...Πιστεύω εστω και την τελευταία στιγμή κάποιοι να μαλακώσουν λιγο την καρδιά τους και να δουν καθαρά αυτόν τον αληθινό άνθρωπο που μας δέχτηκε όλους που μας αγαπησε όλους χωρίς διακρίσεις..καλό ταξίδι...φίλε μου...Μην μας ξεχνάς...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αυτό το thread δε δίνει μονάχα την ευκαιρία σε κόσμο να εκφράσει τη λύπη, θλίψη, στενοχώρια ή συντριβή του για την κοίμιση του επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας, ή, σε κάποιους χρήστες τη δυνατότητα να προβούν σε μία όχι απαραιτήτως εξυμνιστική, αλλά σε κάθε περίπτωση ταπεινή και ψύχραιμη αποτίμηση της δράσης του Μακαριστού Χριστόδουλου, αλλά και σε κάποια αποβράσματα / υπανθρώπους το βατήρα για να εκτοξεύσουν βιτριολικά σχόλια και βορβορώδεις χαρακτηρισμούς κατά ενός ανθρώπου που μόλις πριν λίγες ώρες έκλεισε τα μάτια του για πάντα. Η εξύβριση, περιύβριση νεκρού (ανεξαρτήτως της θέσης που κατείχε, της ισχύος που συγκέντρωνε και του κύρους που έχαιρε εν ζωή) αποτελεί πέρα από πράξη αλητείας και ποινικό αδίκημα.  

Δε μπορούν οι administrators να κλειδώσουν το θέμα; Ή, ακόμη καλύτερα, να το διαγράψουν; Θα επαναλαμβάνω το post έως ότου κάποιος admin βρεί, αν όχι την ευθιξία και το φιλότιμο, τουλάχιστον το νου και τη λογική, να το κλειδώσει, ή να το διαγράψει.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το δημόσιο ρε μάγκες είναι κρατικό μαγαζί και το κράτος μπορεί να επιβάλλει αργίες και ότι θέλει όποτε θέλει. Στο μαγαζί του καθενός όμως δε μπορεί. Επιτέλους ρε πούστη μου έχουν πήξει από το πολύ σπέρμα μερικοί και δε σκέφτοντε πριν γράψουν;

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Και η Χρυσή Αυγή -λέει οτι- υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα.
Το λέω για την περίπτωση που υπάρχουν διαφορές στον τρόπο απο εκείνον του Μακαριστού. Που δεν ήταν ορατές την εποχή που αρθρογραφούσε στο ΣΤΟΧΟ.

Και εσυ ακους τι λεει ο καθενας και δε βλέπεις τι κανει ο καθενας? Ο Χριστοδουλος υπερασπισε τα εθνικα συμφεροντα με τις πραξεις και τα εργα του. Η χρυση αυγη μπορει να λέει ο,τι θελει. Αν εσυ θες να συναρτησεις το Χριστοδουλο με τη Χρυση αυγη και να πεις οτι επειδη αρθρογραφουσε στο στοχο ηταν δικος τους και να κολησεις ταμπελες "κακος" το ηθος σου ειναι εκδηλο. Κανεις αυτο που κανει ο θολοκουλτουριαρικος χωρος σου, κολας ταμπελες χωρις νοημα και χωρις να δεις την ουσια γιατι δε μπορειτε κι ολας, πνευματικα αναπειροι οπως εισαστε οσοι κολατε ταμπελες και διαβαλετε δογματικα οποιον νομιζετε εχθρο σας.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον εαν θελετε υπαρχει κ το τσατ για να μιλησουμε!και για να μην λετε οτι δεν σεβομαι την ελευθερια του λογου!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τελικά ο καλός αυτός άνθρωπος είναι πια κοντά σ Αυτόν
που τόσο αγάπησε και νομίζω ακόμα θα αγωνίζεται γι όλους μας ...Πιστεύω εστω και την τελευταία στιγμή κάποιοι να μαλακώσουν λιγο την καρδιά τους και να δουν καθαρά αυτόν τον αληθινό άνθρωπο που μας δέχτηκε όλους που μας αγαπησε όλους χωρίς διακρίσεις..καλό ταξίδι...φίλε μου...Μην μας ξεχνάς...
Συμφωνω μαζί σου φίλε.
Σεβαστείτε τα πιστεύω των αλλων όσο και να διαφωνήτε μαζί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom