You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοίμησις Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αν το ΚΚΕ είχε το 1/100 έστω του αντικληρισμού του Ροϊδη και της "Πάπισσας Ιωάννας", δεν θα ήταν αυτό το γεροντικό κόμμα που ξέρουμε.φίλε απλά αυτή η στιγμή δεν επιβάλετε για μια τέτοια συζήτηση, και εγώ πολιτικά είμαι στην απέναντι όχθη από τον μακαρίτη όμως αυτή την ώρα δεν βγάζω την χολή μου απέναντι του για μικροπολιτικούς λόγους απλά η σιωπή μου είναι η απάντηση μου αλλά δεν μπορώ να μην πάρω θέση ενάντια στην απανθρωπιά ορισμένων να βγουν αυτή την στιγμή και να λένε αυτά που λένε.
Που οι παλιοί αριστεροί!
Εδώ μέχρι και η Κανέλλη είναι βουλευτής της αριστεράς.....
Γιατι να αλλαξω ?Γιατι δεν αλλαζεις χωρα φιλε μου???
Υ.Γ.Δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος!
Οι ιερωμενοι ειναι οι μοναδικοι "ευλογημενοι" του τοπου ? Δημοσιοι υπαλληλοι καταντησαν και πληρωνωνται απο τους φορους μου-που δυστυχως για μενα-ΔΕΝ μπορω να αποφυγω.
Το τσατ δεν φτιάχτηκε για την ελευθερία του λόγου μόνον, Μαριάννα, αλλά και για καμάκι!λοιπον εαν θελετε υπαρχει κ το τσατ για να μιλησουμε!και για να μην λετε οτι δεν σεβομαι την ελευθερια του λογου!!!
Μήπως τελικά δεν βρίσκεις και τόσο αισχρούς μερικούς μερικούς;
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ειμαι απολυτα ικανη να υπερασπιστω τον εαυτο μου!!!
Πως χαρακτηρίζεις εσύ κάποιον που αρθρογραφούσε στο ΣΤΟΧΟ;Και εσυ ακους τι λεει ο καθενας και δε βλέπεις τι κανει ο καθενας? Ο Χριστοδουλος υπερασπισε τα εθνικα συμφεροντα με τις πραξεις και τα εργα του. Η χρυση αυγη μπορει να λέει ο,τι θελει. Αν εσυ θες να συναρτησεις το Χριστοδουλο με τη Χρυση αυγη και να πεις οτι επειδη αρθρογραφουσε στο στοχο ηταν δικος τους και να κολησεις ταμπελες "κακος" το ηθος σου ειναι εκδηλο. Κανεις αυτο που κανει ο θολοκουλτουριαρικος χωρος σου, κολας ταμπελες χωρις νοημα και χωρις να δεις την ουσια γιατι δε μπορειτε κι ολας, πνευματικα αναπειροι οπως εισαστε οσοι κολατε ταμπελες και διαβαλετε δογματικα οποιον νομιζετε εχθρο σας.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
πως την πέφτετε έτσι στην κοπέλα ρε μερικοί μερικοί...
δεν είναι κοπέλα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
sony.... Εμφανίζονται κάθε λίγο και λιγάκι κάτι απίστευτα τυπάκια.... Ο ένας μιλάει για ηθική, ο άλλος σπίλωση νεκρού, ο άλλος για βλάκες, ο άλλος για ηλίθιους....Ναι βέβαια, οι αργόσχολοι/άχρηστοι και οι μαλάκες των 600 ευρώ!!!
Ο κόσμος πεινάει, υποφέρει, δεν εχει νοσοκομία, παρακαλάει για ένα κομμάτι ψωμί.
Ψάχνει για ένα ράτζο, περιμένει 6 μήνες στην ουρά για χημειοθεραπεία.
Οι μετανάστες απελαύνονται πάραυτα γιατί αυτή είναι η τιμωρία τους να μην πεθάνουν απ την πείνα, ή τον πόλεμο.
Οι νέοι δεν έχουν δουλειά, οι συνταξιούχοι ψάχνουν στα σκουπίδια ότι περισσεύει. Η εκκλησία κατέχει το 1/3 της ελληνικής επικράτειας και οι κυβερνήτες γκρεμίζουν τα αυθαίρετα στο Πέραμα.
Οι λιμενεργάτες είναι αριστοκράτες και οι φοιτητές αλήτες.
Κατά τα λοιπά έχουμε κύριο θέμα τη σπίλωση του ονόματος του Χ νεκρού. Και 4ήμερο πένθος.
Αει σιχτίρ ρε. Εχετε ήδη πεθάνει ρε ηθικολόγοι του τίποτα και κριτές του πουθενά. Τέλος.
Βάλτε μου μοντεράτορες και ένα πράσινο μιούτ τώρα.
Επισκέπτης
μπράβο ρε Τσίπρα ντακ βγάλε και άλλο βρώμα και μπόχα από τον οχετό που κρύβεις μέσα σου, και μην γυρνάς την κουβέντα εγώ δεν υπερασπίζομαι την πολιτική αντίθεση αλλά υπερασπίζομαι την ανθρωπιά απέναντι στην απανθρωπιά που εκφράζεις εσύ και οι όμοιοι σου για μια χούφτα ψήφους από αναρχοπρεζόνια.Αν το ΚΚΕ είχε το 1/100 έστω του αντικληρισμού του Ροϊδη και της "Πάπισσας Ιωάννας", δεν θα ήταν αυτό το γεροντικό κόμμα που ξέρουμε.
Που οι παλιοί αριστεροί!
Εδώ μέχρι και η Κανέλλη είναι βουλευτής της αριστεράς.....
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ακουσε εδω το τσατ ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι φτιαχτηκε για να συνομιλουν οι ανθρωποι μεταξυ τους!αλλα ατομα προχωρημενης ηλικιας σκεφτονται μονο το καμακι σε παιδουλες στη δυση της ζωης τους!!!!!!Το τσατ δεν φτιάχτηκε για την ελευθερία του λόγου μόνον, Μαριάννα, αλλά και για καμάκι!
φιλε πιστευω να καταλαβες ποιος κανει κουμαντο εδω ..το κρατος ή οι επιχειρηματιες...μην λιγοστεύσουν τα κέρδη τους μια μέρα..μετά παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της πατριδας και θρησκείας...αλλού ειναι το μπουρδελο φιλε..μην το ψάχνεις
Επισκέπτης
στο τσατ δεν μπαίνουν αναρχοπρεζόνια με τα οποία ο Τσίπρας ντακ συμπλέει.Το τσατ δεν φτιάχτηκε για την ελευθερία του λόγου μόνον, Μαριάννα, αλλά και για καμάκι!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ασχετε με το θρεντ!ουτε τα προσχηματα δεν κρατας!!!!απαξιω!!sony.... Εμφανίζονται κάθε λίγο και λιγάκι κάτι απίστευτα τυπάκια.... Ο ένας μιλάει για ηθική, ο άλλος σπίλωση νεκρού, ο άλλος για βλάκες, ο άλλος για ηλίθιους....
Ο κόσμος πεινάει, υποφέρει, δεν εχει νοσοκομία, παρακαλάει για ένα κομμάτι ψωμί.
Ψάχνει για ένα ράτζο, περιμένει 6 μήνες στην ουρά για χημειοθεραπεία.
Οι μετανάστες απελαύνονται πάραυτα γιατί αυτή είναι η τιμωρία τους να μην πεθάνουν απ την πείνα, ή τον πόλεμο.
Οι νέοι δεν έχουν δουλειά, οι συνταξιούχοι ψάχνουν στα σκουπίδια ότι περισσεύει. Η εκκλησία κατέχει το 1/3 της ελληνικής επικράτειας και οι κυβερνήτες γκρεμίζουν τα αυθαίρετα στο Πέραμα.
Οι λιμενεργάτες είναι αριστοκράτες και οι φοιτητές αλήτες.
Κατά τα λοιπά έχουμε κύριο θέμα τη σπίλωση του ονόματος του Χ νεκρού. Και 4ήμερο πένθος.
Αει σιχτίρ ρε. Εχετε ήδη πεθάνει ρε ηθικολόγοι του τίποτα και κριτές του πουθενά. Τέλος.
Βάλτε μου μοντεράτορες και ένα πράσινο μιούτ τώρα.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
πάντως το νήμα είναι τόπος προσέλκυσης μελών που δεν έχουμε ξαναδει να ποστάρουν. Και εσύ andra37 θες να κλείσει;;; Περίεργος είσαι
Κώδικας:
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Εγραψες οτι καταντησαμε Ιραν γι αυτο σου ειπα να αλαξεις χωρα.Γιατι να αλλαξω ?
Οι ιερωμενοι ειναι οι μοναδικοι "ευλογημενοι" του τοπου ? Δημοσιοι υπαλληλοι καταντησαν και πληρωνωνται απο τους φορους μου-που δυστυχως για μενα-ΔΕΝ μπορω να αποφυγω.
Σιγουρα οι μονοι ευλογημενοι δεν ειναι μονο οι ιερωμενοι!Οπως επισης και ολοι οι ιερωμενοι δεν ειναι και καλα παιδια.
Οσον αφορα τους φορους για να πληρωνονται ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο γιατι πρωτον ειναι ανθρωποι και πρεπει να εχουν καποιους πορους για να ζησουν και δευτερον εφοσον μας προσφερουν υπηρεσιες λογικο ειναι να φορολογουμαστε γι αυτο!Και την ΕΡΤ πληρωνεις και ας μη τη δεις ποτε!!Παντως κατα τη γνωμη μου αν πηγαινες στην Αρχιεπισκοπη και ελεγες οτι καθε χρονο πληρωνω το Χ ποσο σε φορους για την εκκλησια και δεν το δεχομαι πιστεψε με θα σου τα διναν τα λεφτα!
Η νεολαία έχει χάσει και το χιούμορ της η να την συγχωρήσουμε λόγω του πένθους;ακουσε εδω το τσατ ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι φτιαχτηκε για να συνομιλουν οι ανθρωποι μεταξυ τους!αλλα ατομα προχωρημενης ηλικιας σκεφτονται μονο το καμακι σε παιδουλες στη δυση της ζωης τους!!!!!!
Όποιοι θέλουν να κλάψουν μπορούν να το κάνουν, όποιοι θέλουν να χλευάσουν μπορούν να το κάνουν. Προσωπικά δεν μου κάνει κάτι το ιδιαίτερο το ότι πέθανε ο Χριστόδουλος! Να κλάψω για ένα συγγενή μου ναι.......σε όποιους αρέσει!
Ομιλείς για τους αναρχικούς που πολλάκις το κόμμα σου έχει καταδώσει στην "αστική" αστυνομία;στο τσατ δεν μπαίνουν αναρχοπρεζόνια με τα οποία ο Τσίπρας ντακ συμπλέει.
Παντως η μαχη της διαδοχης μονον Χριστιανικη δεν θα ειναι. Φανταζομαι μαζι με τους επικηδειους υμνους στο βαθος θα ακουγεται και το τροχισμα των μαχαιριων.
Σ'οσους ειναι αθεραπευτα "ρομαντικοι", να θυμισω οτι ο αντιπαλος τοτε του Χριστοδουλου, Θηβων Ιερωνυμος, "εξουδετερωθηκε" με πορισμα-μαιμου για την διαχειριση των οικονομικων της Εκκλησιας, το οποιο αργοτερα κατεπεσε στο δικαστηριο και ο Θηβων αθωωθηκε πανηγυρικα. Σας ακουγεται ιδιαιτερα Χριστιανικο αυτο ? Σχολια λοιπον με στοιχεια και οχι με αερολογιες.
Σ'οσους ειναι αθεραπευτα "ρομαντικοι", να θυμισω οτι ο αντιπαλος τοτε του Χριστοδουλου, Θηβων Ιερωνυμος, "εξουδετερωθηκε" με πορισμα-μαιμου για την διαχειριση των οικονομικων της Εκκλησιας, το οποιο αργοτερα κατεπεσε στο δικαστηριο και ο Θηβων αθωωθηκε πανηγυρικα. Σας ακουγεται ιδιαιτερα Χριστιανικο αυτο ? Σχολια λοιπον με στοιχεια και οχι με αερολογιες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις