You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοίμησις Χριστόδουλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Αυτό το thread δε δίνει μονάχα την ευκαιρία σε κόσμο να εκφράσει τη λύπη, θλίψη, στενοχώρια ή συντριβή του για την κοίμιση του επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας, ή, σε κάποιους χρήστες τη δυνατότητα να προβούν σε μία όχι απαραιτήτως εξυμνιστική, αλλά σε κάθε περίπτωση ταπεινή και ψύχραιμη αποτίμηση της δράσης του Μακαριστού Χριστόδουλου, αλλά και σε κάποια αποβράσματα / υπανθρώπους το βατήρα για να εκτοξεύσουν βιτριολικά σχόλια και βορβορώδεις χαρακτηρισμούς κατά ενός ανθρώπου που μόλις πριν λίγες ώρες έκλεισε τα μάτια του για πάντα. Η εξύβριση, περιύβριση νεκρού (ανεξαρτήτως της θέσης που κατείχε, της ισχύος που συγκέντρωνε και του κύρους που έχαιρε εν ζωή) αποτελεί πέρα από πράξη αλητείας και ποινικό αδίκημα.
Δε μπορούν οι administrators να κλειδώσουν το θέμα; Ή, ακόμη καλύτερα, να το διαγράψουν; Θα επαναλαμβάνω το post έως ότου κάποιος admin βρεί, αν όχι την ευθιξία και το φιλότιμο, τουλάχιστον το νου και τη λογική, να το κλειδώσει, ή να το διαγράψει.
Σημείωση: Δε μπορούσα ποτέ μου να φανταστώ πόσοι ουτιδανοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Δε μπορούν οι administrators να κλειδώσουν το θέμα; Ή, ακόμη καλύτερα, να το διαγράψουν; Θα επαναλαμβάνω το post έως ότου κάποιος admin βρεί, αν όχι την ευθιξία και το φιλότιμο, τουλάχιστον το νου και τη λογική, να το κλειδώσει, ή να το διαγράψει.
Σημείωση: Δε μπορούσα ποτέ μου να φανταστώ πόσοι ουτιδανοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Επισκέπτης
δες την μάπα σου στον καθρέπτη και δες το αν έχεις λίγη ανθρωπιά επάνω σου δεν το έπαιξα θρήσκος εδώ αλλά σέβομαι αυτό που λέγεται άνθρωπος και μην ζητάς να πας την κουβέντα σε άλλα άσχετα με το θρέντ τώρα που κατάλαβες ότι μέσα σου δεν κουβαλάς ανθρώπινα αισθήματα και καρδιά αλλά την καρδιά ενός κτήνους.Κάτσε ρε τσαμπουκαλεμένε ανόητε στα αυγουλάκια σου και στο πένθος σου, που θα πεις και όποιον διαφωνεί με το Κόμμα σου πρεζέμπορο. Και απάντησέ μου κάποτε για το ΛΑΜΟΓΙΟ Ρογκάκο, πρώην Δήμαρχο Βύρωνα με το τιμημένο ΚΚΕ.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Βρισιά είναι και καλά κατάλαβες. Το κράτος δε μπορεί να επιβάλλει σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση το πότε θα κλείσει. Αν καταλάβεις και αυτό το κομμάτι καλά είμαστε.
Τότε πώς μπόρεσε και τους επέβαλλε 15αύγουστο να κλείνουν?
Ρε μεγάλε όταν πας να ρίξεις ψήφο όπως ψάχνεσε και ρωτάς πριν ρίξεις κάτι άλλο(αυτό που συζητάμε στο παρών site), πήγαινε μια βόλτα στους βουλευτές της περιοχής σου όλων των κομμάτων και να τους πεις τους προβληματισμούς σου. Εγώ σου λέω γενικά τι ισχύει τώρα αν θες κατάλαβε.Τότε πώς μπόρεσε και τους επέβαλλε 15αύγουστο να κλείνουν?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ τα υπαρξιακά μου προβλήματα τα λύνω με τη λογική μου και όχι με την επίκληση θεών και δαιμόνων. Πήγαινε τώρα να πενθήσεις 4 μέρες γιατί χωρίς τον οποιοδήποτε "νταβά" δεν πας ούτε για κατούρημα. Τεσπα έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε. Δε θα ανοίξω πόλεμο με θρησκόληπτους. Είναι χαμένη η μάχη. Οπου τελειώνει η λογική αρχίζει η θρησκοληψία.δεν ειναι στη δικαιοδοσια μου να τα λυσω !αντιθετα με εσενα που εχεις λυσει ολα τα υπαρξιακα σου προβληματα???λολ λολ λολ λολ
Με απεκάλεσες Τσίπρα Ντακ και υπερασπιστή πρεζέμπορων και μετά έχεις το θράσος να μου λες οτι εκτρέπω την κουβέντα αλλού;δες την μάπα σου στον καθρέπτη και δες το αν έχεις λίγη ανθρωπιά επάνω σου δεν το έπαιξα θρήσκος εδώ αλλά σέβομαι αυτό που λέγεται άνθρωπος και μην ζητάς να πας την κουβέντα σε άλλα άσχετα με το θρέντ τώρα που κατάλαβες ότι μέσα σου δεν κουβαλάς ανθρώπινα αισθήματα και καρδιά αλλά την καρδιά ενός κτήνους.
Για να μην πω και το "κτήνος" που λες τώρα, και που σου το συγχωρώ ένεκα του πένθους σου.
Γεροξεκούτη!
Γιατί να πενθούμε δεν καταλαβαίνω.Νομίζω ότι τέτοιες ώρες καλό είναι να αποφεύγονται οι ακραίες εκφράσεις,οι εύκολοι αφορισμοί και οι ανοησίες που γράφονται εδώ μέσα.
Σήμερα πενθούμε έναν άνθρωπο,χαρισματικό,έναν άνθρωπο γενναίο,έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο δεν πέρασε απαρατήρητος απο αυτήν την ζωή.Ασφαλώς έκανε και λάθη...Πιστεύω όμως ότι,πέρα απο μικροψυχίες,ο συνολικός απολογισμός της ζωής του υπήρξε θετικός.Η δε στάση του το τελευταίο διάστημα υπήρξε μνημείο θάρρους,πίστης,γενναιότητος και καρτερικότητος....
Αιωνία του η μνήμη
Από τη θέση, που όπως καλά όλοι ξέρουμε και αντιλαμβανόμαστε, τι έκανε για να ανακουφήσει τους μή έχοντες, τι έκανε για να βελτιώσει την καθημερινότητα του μέσου έλληνα, τι χειροπιαστό (σε μη πνευματικό επίπεδο) προσέφερε σ αυτή τη χώρα.¨Οσο για τη γεναιότητα έχω δει συγγενικό μου πρόσωπο, με το ίδιο πρόβλημα, δε θέλω καν να αναφέρω την ηλικία,που έφυγε και μέχρι τελευταία στιγμή αυτό στήριζε και κυριολεκτικά διασκέδαζε εμάς τους άλλους.¨οσο το ότι δεν πέρασε απαρατήρητος δεν νομίζω να είναι τίτλος τιμής για κάποιον στη θέση του.
Και μόνο που κατάφερε ένα άτομο στη θέση του να αφήσει τόσες και τόσες σκιές δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση και αυτές τις ακραίες θέσεις, σχεδόν αγιοποίησης του.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ρε μεγάλε όταν πας να ρίξεις ψήφο όπως ψάχνεσε και ρωτάς πριν ρίξεις κάτι άλλο(αυτό που συζητάμε στο παρών site), πήγαινε μια βόλτα στους βουλευτές της περιοχής σου όλων των κομμάτων και να τους πεις τους προβληματισμούς σου. Εγώ σου λέω γενικά τι ισχύει τώρα αν θες κατάλαβε.
Και γω σου λέω τι πιστεύω εγώ και μερικά εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών ότι θα έπρεπε να ισχύει. Τώρα αν θες, κατάλαβε.
Επισκέπτης
ναι στήριγμα πρεζέμπορων είναι η παράταξη σου και αυτό επιδιώκεις με της θέσεις σου να σκυλεύεις επάνω σε ένα ανθρώπινο δράμα για να μαζέψεις και άλλους.Με απεκάλεσες Τσίπρα Ντακ και υπερασπιστή πρεζέμπορων και μετά έχεις το θράσος να μου λες οτι εκτρέπω την κουβέντα αλλού;
Για να μην πω και το "κτήνος" που λες τώρα, και που σου το συγχωρώ ένεκα του πένθους σου.
Γεροξεκούτη!
έχεις καταντήσει το ποιο αντιπαθητικό άτομο εδώ μέσα.
μάλλον ο φανατισμός (θρησκευτικός και μη ) δεν σε αφήνει καν να καταλάβεις τα λεγόμενα μου.είδες τις λες τότε βλέπουμε...... το ξέρεις ότι δεν θα γούσταρες να συμβεί αυτό ακόμα και αν ήταν παρτάκιας ο πατέρας σου. Λιγότερος φασισαϊσμός από ορισμένους...
Η δική σου αντιπάθεια είναι τίτλος τιμής για μένα.ναι στήριγμα πρεζέμπορων είναι η παράταξη σου και αυτό επιδιώκεις με της θέσεις σου να σκυλεύεις επάνω σε ένα ανθρώπινο δράμα για να μαζέψεις και άλλους.
έχεις καταντήσει το ποιο αντιπαθητικό άτομο εδώ μέσα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Την άποψή σου τη σέβομαι, δεν τη δέχομαι. Ασε τους χαρακτηρισμούς και τις ωραίες λέξεις γιατί υπάρχουν και αλήτες που ξέρουν πολύ καλά ελληνικά. Ασε δε που οι αλήτες τσαμπουκαλεύονται και πολύ γρήγορα.Αυτό το thread δε δίνει μονάχα την ευκαιρία σε κόσμο να εκφράσει τη λύπη, θλίψη, στενοχώρια ή συντριβή του για την κοίμιση του επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας, ή, σε κάποιους χρήστες τη δυνατότητα να προβούν σε μία όχι απαραιτήτως εξυμνιστική, αλλά σε κάθε περίπτωση ταπεινή και ψύχραιμη αποτίμηση της δράσης του Μακαριστού Χριστόδουλου, αλλά και σε κάποια αποβράσματα / υπανθρώπους το βατήρα για να εκτοξεύσουν βιτριολικά σχόλια και βορβορώδεις χαρακτηρισμούς κατά ενός ανθρώπου που μόλις πριν λίγες ώρες έκλεισε τα μάτια του για πάντα. Η εξύβριση, περιύβριση νεκρού (ανεξαρτήτως της θέσης που κατείχε, της ισχύος που συγκέντρωνε και του κύρους που έχαιρε εν ζωή) αποτελεί πέρα από πράξη αλητείας και ποινικό αδίκημα.
Σου είπε κανείς όταν μπήκες στο μπουρδέλα τελεία κομ ότι πρόκειται για σάιτ προσκόπων;
Εάν έλεγες στους γονείς σου ότι σουλατσάρεις και έχεις ποστάρει εκατοντάδες φορές σε σάιτ με/για πουτάνες θα σε θεωρούσαν αλήτη ναι, ή όχι;
Α και μιας και περί ηθικής ο λόγος....
Στα μπουρδέλα δεν υπάρχει ηθική. Να την βρεις στην Εκκλησία της Ενορίας σου αυτή.
Αυτό το σάιτ φτιάχτηκε για αλήτες που συχνάζουν σε μπουρδέλα. ΟΚ;
Επισκέπτης
εγώ σε λυπάμαι.Η δική σου αντιπάθεια είναι τίτλος τιμής για μένα.
Επισκέπτης
Όχι , δεν μπορούν !
Ο Χριστόδουλος όπως βλέπεις πουλάει ... και μετά τον θάνατό του !
Μην ψάχνεις για ηθική ...
Δεν είναι όρος συνυφασμένος με την ιδεολογία του site μας ! ;)
Ρε φίλε τη λύση όμως μη την ψάχνεις κατόπιν εορτής. Όταν πας να ψηφίσεις να το ζητάς από τους βο(υ)λευτές της περιοχής σου. Όχι αν πεθάνει κανείς και έχει καμιά αργία το δημόσιο τότε ο νεοέλληνας που δουλεύει σε ιδιωτική επιχείρηση να του μένει το μάτι. Για την ιστορία είμαι σχεδόν 3 χρόνια άνεργος, σε περίπτβση που θεωρήσεις πως ανήκω στους "προνομιούχους" για μερικούς του δημοσίου.Και γω σου λέω τι πιστεύω εγώ και μερικά εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών ότι θα έπρεπε να ισχύει. Τώρα αν θες, κατάλαβε.
Προς αγαπητους φιλους....
Εγω παντως σας προειδοποιησα οτι η παπια εχει καλο στον εγκεφαλο....
οσοι το συνεχισατε μαζι του καλα να παθετε....
ε οχι κι ετσι ρε περσονα....δεν ξερω τι γνωμη εχεις για την παρτη σου αλλα εγω τον εαυτο μου δεν το βαζω στους αλητες....Αυτό το σάιτ φτιάχτηκε για αλήτες που συχνάζουν σε μπουρδέλα. ΟΚ;
Όχι , δεν μπορούν !
Ο Χριστόδουλος όπως βλέπεις πουλάει ... και μετά τον θάνατό του !
Μην ψάχνεις για ηθική ...
Δεν είναι όρος συνυφασμένος με την ιδεολογία του site μας ! ;)
Δημήτριε εγώ δεν είμαι άντμιν για να πάρω αυθαίρετα απόφαση να το κλειδώσω...ούτος ή άλλος θα ανοιχτούν άλλα στο καπάκι. Το θέμα είναι αν γίνει κάτι τέτοιο κάποιοι θα μιλάνε περί ελευθερί αλόγου πάλι και του κώλου τα 9μερα.......
Επισκέπτης
για ποιο κάλο μιλάς τον άλλαξε με τσίχλα.Προς αγαπητους φιλους....
ε οχι κι ετσι ρε περσονα....δεν ξερω τι γνωμη εχεις για την παρτη σου αλλα εγω τον εαυτο μου δεν το βαζω στους αλητες....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις