bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ναι σωστα.
σορρυ αυτο πηγαινε στοετσι ειναι νικο σου αρεσει δεν σου αρεσει.
σωσταΝικο εχεις δικιο αλλα ο καθενας λεει την αποψη του αλλος κομψα αλλιως ακομψα
μα αυτο ειναι το θεμα ρε φιλαρακιΝικο εχεις δικιο αλλα ο καθενας λεει την αποψη του αλλος κομψα αλλιως ακομψα
ο καθενας την παιδεια που εχει αυτη βγαζειμα αυτο ειναι το θεμα ρε φιλαρακι
το να πεις δεν το γουσταρα επειδη μπλα μπλα μπλα μπλα
ναι κανενας δεν εχει αντιριση αλλα το να λες ψοφισε δεν ξερω εμενα τουλαχιστον δε μου ακουγεται καλα
σκεψου να χασεις εναν ανθρωπο σου και να ακουσεις ''α ψοφισε τελικα''
ε αν μου πεις οτι θα σκεφτεις ''καθενας λεει την αποψη του αλλος κομψα αλλιως ακομψα''
τοτε παω πασο
το ξερατε οτι ο καρκινος προηλθε απο υπατιτιδα β?
φιλε βαλεντινο οταν χτες ειπα αυτη τη λεξη στο θεμα πεσαν να με φανεο καθενας την παιδεια που εχει αυτη βγαζει
εζησε πλουσιοπαροχα μες την χλιδα και ηταν σχετικα μεγαλος.... καθε μερα πεθαινουν η σκοτωντε πολλοι νεοι ανθρωποι αυτους τους λυπαμαι πραγματικα, ειτε παιδια ειτε ανθρωποι που πανε για δουλεια για να θρεψουν την οικογενεια τους, ομως δεν παυει να πρεπει να τιμησουμε το πενθος εφυγε παει κρατηστε τα καλα που εκανε, μιλαω εγω που δεν πιστευω σε θεους και θρησκιες
φιλε βαλεντινο οταν χτες ειπα αυτη τη λεξη στο θεμα πεσαν να με φανε
και ερχομαι να συμφωνησω οτι ειναι θεμα παιδειας
Φυσικά φίλε περσόνα δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου με τον οιονδήποτε δημοσιογράφο....μπορεί να είναι ποιό διαβασμένοι,να έχουν σπουδάσει αλλά ποιό άνθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ....τα παραδείγματα είναι καθημερινά και διαχρονικά....πόσες και πόσες φορές που κάποιος/α πατέρας/μάνα χάνουν το παιδι τους και οι μαλάκες ρωτούν την κλασσική ερώτηση:''Πώς αισθάνεστε???''...Μπορεί ένας δημοσιογράφος ενυπόγραφα να λέει την άποψή του δημόσια μια μέρα μετά το θάνατο δημοσίου προσώπου και δεν μπορούμε εμείς; Και κάθε φορά που κάποιος θα λέει άποψη διαφορετική από τη δικη μας είναι αμόρφωτος, απαίδευτος, ανήθικος, αλήτης, ξιπασμένος, τελειωμένος, ξεπουλημένος, βλάκας κλπ.
Είπα δε θα ξαναποστάρω αλλά εσείς θα με τρελλάνετε.....Φυσικά φίλε περσόνα δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου με τον οιονδήποτε δημοσιογράφο....μπορεί να είναι ποιό διαβασμένοι,να έχουν σπουδάσει αλλά ποιό άνθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ....τα παραδείγματα είναι καθημερινά και διαχρονικά....πόσες και πόσες φορές που κάποιος/α πατέρας/μάνα χάνουν το παιδι τους και οι μαλάκες ρωτούν την κλασσική ερώτηση:''Πώς αισθάνεστε???''