Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ετσι ειναι νικο σου αρεσει δεν σου αρεσει.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πολυ πιθανο γενικα οι παπαδες κανουν πολλα αν και το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του δεν με αφορα, ηταν καλος παντως εκανα αρκετα ειδικα για τους νεους

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ετσι ειναι νικο σου αρεσει δεν σου αρεσει.
σορρυ αυτο πηγαινε στο
ψοφισε τελικα?
ρε φιλε το εχω ξαναπει και σε πολλους αλλα μαλλον μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω
οτι ακομα και κακο να σου εκανε τουλαχιστον ας σεβαστεις το οτι δεν ειναι στην ζωη
αυτο το σκεφτεσαι και το καταλαβαινεις μονο οταν αυτη την ατακα την παρομοιασεις
αν την ακουγες (χτυπα ξυλο)σε καποιον δικο σου ανθρωπο

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Νικο εχεις δικιο αλλα ο καθενας λεει την αποψη του αλλος κομψα αλλιως ακομψα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νικο εχεις δικιο αλλα ο καθενας λεει την αποψη του αλλος κομψα αλλιως ακομψα
μα αυτο ειναι το θεμα ρε φιλαρακι
το να πεις δεν το γουσταρα επειδη μπλα μπλα μπλα μπλα
ναι κανενας δεν εχει αντιριση αλλα το να λες ψοφισε δεν ξερω εμενα τουλαχιστον δε μου ακουγεται καλα
σκεψου να χασεις εναν ανθρωπο σου και να ακουσεις ''α ψοφισε τελικα''
ε αν μου πεις οτι θα σκεφτεις ''καθενας λεει την αποψη του αλλος κομψα αλλιως ακομψα''
τοτε παω πασο

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Άλεξ...μιά χαρά το είχες κλειδώσει....γιατί το ξεκλείδωσες και δίνεις βήμα σε απάνθρωπους και δειλούς ανθρώπους(?).....που χτυπάνε κάποιον ο οποιός δεν έχει μπεί καν στο χώμα???

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τριτο τοπικ που τσακωνεστε για τα θρησκευτικα!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μα αυτο ειναι το θεμα ρε φιλαρακι
το να πεις δεν το γουσταρα επειδη μπλα μπλα μπλα μπλα
ναι κανενας δεν εχει αντιριση αλλα το να λες ψοφισε δεν ξερω εμενα τουλαχιστον δε μου ακουγεται καλα
σκεψου να χασεις εναν ανθρωπο σου και να ακουσεις ''α ψοφισε τελικα''
ε αν μου πεις οτι θα σκεφτεις ''καθενας λεει την αποψη του αλλος κομψα αλλιως ακομψα''
τοτε παω πασο
ο καθενας την παιδεια που εχει αυτη βγαζει

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Απορια......Κοιμηθηκε η πεθανε; Δεν ηταν ενας ανθρωπος οπως ολοι μας; Εμεισς δηλαδη θα πεθανουμε χωρις ελπιδα να.....ξυπνησουμε;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αν εισαι ΤΣΟΥΜΠΑΝΟΣ μιλας ετσι αν εισαι πιο κυριος μιλας σωστα.... ποιος να σε φαει ρε φιλε; οι βουνισιοι;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εζησε πλουσιοπαροχα μες την χλιδα και ηταν σχετικα μεγαλος.... καθε μερα πεθαινουν η σκοτωντε πολλοι νεοι ανθρωποι αυτους τους λυπαμαι πραγματικα, ειτε παιδια ειτε ανθρωποι που πανε για δουλεια για να θρεψουν την οικογενεια τους, ομως δεν παυει να πρεπει να τιμησουμε το πενθος εφυγε παει κρατηστε τα καλα που εκανε, μιλαω εγω που δεν πιστευω σε θεους και θρησκιες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εζησε πλουσιοπαροχα μες την χλιδα και ηταν σχετικα μεγαλος.... καθε μερα πεθαινουν η σκοτωντε πολλοι νεοι ανθρωποι αυτους τους λυπαμαι πραγματικα, ειτε παιδια ειτε ανθρωποι που πανε για δουλεια για να θρεψουν την οικογενεια τους, ομως δεν παυει να πρεπει να τιμησουμε το πενθος εφυγε παει κρατηστε τα καλα που εκανε, μιλαω εγω που δεν πιστευω σε θεους και θρησκιες

Καλώς ή κακώς φίλε, (μάλλον καλώς) έχει διαφορετική απήχηση όταν πεθαίνει κάποιος διάσημος, ο οποίος μάλιστα (πάλι καλώς ή κακώς) ήταν ιδιαίτερα συμπαθής σε πολλούς. Αν ήταν να στενοχωριόμαστε με κάθε θάνατο που συμβαίνει καθημερινά, θα ήμαστε στενοχωρημένοι 24h/day, 7days/week.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε βαλεντινο οταν χτες ειπα αυτη τη λεξη στο θεμα πεσαν να με φανε
και ερχομαι να συμφωνησω οτι ειναι θεμα παιδειας

Είναι η τελευταία φορά που ποστάρω σε αυτό το θέμα. Θα ποστάρω με ένα άρθρο από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με μεγάλη κυκλοφορία. Ερωτώ λοιπόν όλους τους επικριτές. Μπορεί ένας δημοσιογράφος ενυπόγραφα να λέει την άποψή του δημόσια μια μέρα μετά το θάνατο δημοσίου προσώπου και δεν μπορούμε εμείς; Και κάθε φορά που κάποιος θα λέει άποψη διαφορετική από τη δικη μας είναι αμόρφωτος, απαίδευτος, ανήθικος, αλήτης, ξιπασμένος, τελειωμένος, ξεπουλημένος, βλάκας κλπ. Καμμιά φορά βέβαια αυτός τυγχάνει να είναι δημοσιογράφος χρόνια σε μεγάλες και έγκριτες εφημερίδες και εμείς οι μορφωμένοι, ηθικοί, σωστοί κλπ να ποστάρουμε τη μαλακία μας στο μπουρδέλατελείακομ και να αυνανιζόμαστε στον καθρέπτη με τον καθωσπρεπισμό μας.

[ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ]
Καιροσκόποι

Δημήτρης Δανίκας ddanikas@dolnet.gr
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το βιώσω και πραγματικά. Η τραγωδία ενός θνητού, το μάννα εξ ουρανού. Ο αναμενόμενος θάνατος του Αρχιεπισκόπου, η μεγάλη, ανέλπιστη ευκαιρία για προστασία κάθε σατανικού και αδίστακτου καιροσκόπου. Δηλαδή από ακόλαστος να μεταμφιέζεσαι σε σεμνό, θρησκευόμενο, πιστό ορθόδοξο χριστιανό. Έτσι, από τη μια η αμαρτωλή παρέα της εξουσίας αρπάζει και εκμεταλλεύεται μια τραγική, προσωπική, ιστορία, και από την άλλη- και προκειμένου αυτή η προσωπική τραγωδία κάθε αμαρτία να καλύψει και να διαγράψει- αναγορεύεται ο θανών σε άγιο όλων των αγίων σχεδόν. Δηλαδή μια αμφιλεγόμενη ιερατική προσωπικότητα μεταμορφώνεται σε ύψιστο ιεράρχη και σε κορυφαίο Έλληνα σοφό. Οπότε και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος. Συνηθισμένη υποκρισία, συνηθισμένη σκηνοθεσία, συνηθισμένη καραδεξιά ιστορία. Κόρακας κοράκου όχι μόνο μάτι δεν βγάζει, αλλά από πάνω και για να κρύψει τις πομπές του, τον καθαγιάζει!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...Μπορεί ένας δημοσιογράφος ενυπόγραφα να λέει την άποψή του δημόσια μια μέρα μετά το θάνατο δημοσίου προσώπου και δεν μπορούμε εμείς; Και κάθε φορά που κάποιος θα λέει άποψη διαφορετική από τη δικη μας είναι αμόρφωτος, απαίδευτος, ανήθικος, αλήτης, ξιπασμένος, τελειωμένος, ξεπουλημένος, βλάκας κλπ.
Φυσικά φίλε περσόνα δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου με τον οιονδήποτε δημοσιογράφο....μπορεί να είναι ποιό διαβασμένοι,να έχουν σπουδάσει αλλά ποιό άνθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ....τα παραδείγματα είναι καθημερινά και διαχρονικά....πόσες και πόσες φορές που κάποιος/α πατέρας/μάνα χάνουν το παιδι τους και οι μαλάκες ρωτούν την κλασσική ερώτηση:''Πώς αισθάνεστε???'' :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φυσικά φίλε περσόνα δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου με τον οιονδήποτε δημοσιογράφο....μπορεί να είναι ποιό διαβασμένοι,να έχουν σπουδάσει αλλά ποιό άνθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ....τα παραδείγματα είναι καθημερινά και διαχρονικά....πόσες και πόσες φορές που κάποιος/α πατέρας/μάνα χάνουν το παιδι τους και οι μαλάκες ρωτούν την κλασσική ερώτηση:''Πώς αισθάνεστε???'' :headbang: :headbang: :headbang:
Είπα δε θα ξαναποστάρω αλλά εσείς θα με τρελλάνετε.....
λες.....
"μπορεί να είναι ποιό διαβασμένοι,να έχουν σπουδάσει αλλά ποιό άνθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ...."
αλλά πιο πάνω άλλος διαφωνούντας με εμένα λέγει:
"και ερχομαι να συμφωνησω οτι ειναι θεμα παιδειας"

Οταν αποφασίσετε που γέρνει το καράβι πείτε μου να κάτσω απ την άλλη να μην μπατάρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom